The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Od svih trenutno dostupnih custom romova za X13, meni je najbolji aospa-extended. Kad kazem najbolji mislim na stabilnost, najmanje bagova i najduze trajanje baterije.Ne znam nisam ga probao, Xiaomi stoji u fioci, možda se za vilend poigram.
Ubedljivo najbolji Rom mi je bio AOSPA extended.
Prvi utisci?Stigao HyperOS 3.0.3.0.WMCMIXM na Xiaomi 13 običan. Upravo ga download-ujem.
I meni tako nekako. Osjetim sad vec nakon skoro 3 godine da baterija malo pocinje zezat. Ali punim svaki dan pa moram eventualno malo vise paziti nego prije.Mene je strah zbog baterije. Jedva dan navucem.
Naravno da ce baterija da degradira posle 3 godine.Ja sam ovaj puta popustio jer mi dosadno.... uglavnom, evo nesto sto je meni odma nakon update.a falilo. Mala ona ROTATE ikonica kojom mozete rotirat appove dok vam je orientation lock upaljen. Pa evo da ne kopate, nakon update.a OS po defaultu upali opciju "Settings > Home screen > System navigation", tu imate toggle "Hide full screen indicatior" (sorry, UI mi je na engleskom, snaci cete se vec nekako) i ako je to upaljeno te male rotate ikonice nema. Treba to samo ugasiti, ili ako je ugaseno po defaultu a ikonic enema, upaliti pa ugasiti.
Za bateriju cemo vidjet. Ja i tako imam namjeru raditi ove godine factory reset pa sam odlucio skociti na ovaj zadnji update cim je dosao, iako to inace ne volim raditi. Javit cu jos neke dojmove kasnije ako ih bude.
I meni tako nekako. Osjetim sad vec nakon skoro 3 godine da baterija malo pocinje zezat. Ali punim svaki dan pa moram eventualno malo vise paziti nego prije.
Jedan ili dva puta mi se desilo da mi je baterija kad je bila oko 30% pocela curiti doslovno pred ocima, patne za 1% svako 10 do 15 sek. Iz tog razloga planiram napraviti factory reset (i jos cinjenica da mi camera app steka kad fotkam).
Sem šminke, ne primećujem neku razliku. Baterija ista, možda radi nešto fluidnije.Prvi utisci?
Da li imamo pravo na servis ?Naravno da ce baterija da degradira posle 3 godine.
Kada je stigao update?Sem šminke, ne primećujem neku razliku. Baterija ista, možda radi nešto fluidnije.
Nisam još detaljno zagledao šta sve novo ima od opcija.
Servis samo u garanciji.Da li imamo pravo na servis ?
Kada je stigao update?
Ponedeljak uveče.Da li imamo pravo na servis ?
Kada je stigao update?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari