Poslao sam ti pmNe znam za BG ali većina njih dolazi iz Subotice i NS. Ajd da nađemo.
Napisao si da postoji Fix za NFC,koji verovatno otklanja nefunkcionalnost NFC,i da je to-to..Ishitreno zar ne?To je nekom dovoljno da se povede tom recenicom,otkljuca telefon i flesne neki rom,i zazali kad vidi da ne radi NFC kad je ukljucio opciju za koju si ti rekao da popravlja nefunkcionalnost NFCa..aj da vidim citat sa tvrdnjom da NFC radi na ROMu za EEA tržišta?
Klasično ponašanje vajbera na Xiaomi telefonima, koje je posebno frustrirajuće za ''bumere'', koji zbog toga propuštaju bitne poruke, slike itd.Viber notifikacije mi kasne ili uopšte ne stižu dok ne otvorim aplikaciju![]()
Radi savršeno i na Huawei-uKlasično ponašanje vajbera na Xiaomi telefonima, koje je posebno frustrirajuće za ''bumere'', koji zbog toga propuštaju bitne poruke, slike itd.
Viber je daleko od savršene aplikacije ali meni na lajt skinovanom Androidu te notifikacije ili ne kasne, ili je u pitanju kašnjenje od nekoliko sekundi u odnosu na windows/desktop Viber. U prevodu, aplikacija radi normalno, jedino što je UI na teletabis nivou u odnosu na Telegram.
Ja koristim modovane verzije vibera,i retko kad imam taj slucaj sto opisujes.Mogu ti poslati na PP ako hoces da probas..Potreban savet/pomoć pa ko može neka pomaže.
Viber notifikacije mi kasne ili uopšte ne stižu dok ne otvorim aplikaciju
Rom je xeu za EEA tržište, Viber optimizacija baterije je na no restrictions, aplikacija je zaključana u recents... Primetio sam jednu stvar. Ako se Viber ne aktivira neko vreme kao da ga miui izbaci iz funkcije i pogasi mu procese i kada ga startujem, treba mu vremena da se pokrene?!
Ko može neka savetuje!
Hvala unapred!
Odes na opcije za Viber aplikaciju i stavis za bateriju da nije BALANCED i resio si problem. Kada je balanced, on stedi bateriju tako sto uspava Viber posle nekog vremena.. To namesti i resio si problem. Po default-u ti za sve aplikacije stoji BALANCED. Devojci sam to namestio pre 2 dana i sve radi kako treba sada. Ova tema za Viber je izakana toliko puta, imas resenje na forumu na bar 20 mesta.Kako da ih podesim?
Tu je sve uredno, tj. trebalo bi da je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari