Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

Kojih,posto i ja koristim isti model otprilike godinu?Ovi manji Xiaomi modeli me kopkaju da ih kupim ali kad god se sjetim da svako malo moram da se dovijavam sa Xiaomi softverom,prođe me volja za kupovinom...Potpuno suprotno iskustvo...
Xiaomi 14 u svakom segmentu bolji od S24.
Kamera, izrada, trajanje baterije, brzina punjenja iste, kolicina memorije, procesor..

Svjestan sam ja koje su prednosti tog telefona nego on govori o bagovima na Samsungu,a toga nema kod mene...Razlika,kada sam ja kupovao telefon je bila preko 200e u korist X14,a stvarno nisam toliko novca htio da dam na telefon niti on vrijedi 750 e koliko je tada kostao.S23 ja imam,ne vrijedi ni s24 toliko da se razumijemo.Na strani Samsunga je jedino softver i to je to.

Vise puta mi se desilo na Samsungu da nestane ekran kada pozovem ili kada se nekom javim. Nigde se ne vidi da je poziv u toku a ustvari jeste. I dok druga strana ne prekine poziv on ostaje aktivan.
Cesto istovremeno koristim navigaciju (google maps) i video poziv (teams, google meet, zoom) i taj menadzment "picture in picture" je jako lose odradjen. Ovih problema na xiaomi-u nisam imao.
Takodje mi se desava da browser zabode u sred skrolovanja - google chrome.
Ovo je na brzinu sto sam se setio, ima tu jos nekih gliceva, al bitno da smo dobili AI sa poslednjim updateom 🤮

Ja veci broj nepotrebnih odgovora na prosto pitanje u zivotu nisam dobio. Pitanje je bilo: "Da li je neko koristio DEJI baterije ili ima iskustva sa nekim drugim brendom zamenskih baterija i kako se pokazao?"
I da, pre postavljanja pitanja sam vec kupio 14T Pro i ne, ne interesuje me savet za kupovinu drugog telefona, samo baterija za 11T Pro. Hvala i sve najbolje.

Ja veci broj nepotrebnih odgovora na prosto pitanje u zivotu nisam dobio. Pitanje je bilo: "Da li je neko koristio DEJI baterije ili ima iskustva sa nekim drugim brendom zamenskih baterija i kako se pokazao?"
I da, pre postavljanja pitanja sam vec kupio 14T Pro i ne, ne interesuje me savet za kupovinu drugog telefona, samo baterija za 11T Pro. Hvala i sve najbolje.
Posedujes 14T Pro? Brt vrati 11T Pro u kutiju so it can rest in peace to je bilo dobro parce hardvera.

Ja sam menjao, DEJI, izasla me preko drugara 2200din po nabavnoj ceni. Kako kaze nema boljih kod nas. Punio 2x dnevno sad mi traje dan - dan ipo. Nije niti moze biti kao original ali zadovoljan sam

Ja imam 11 t i gledam da uzmem 14 t... Previše bagova u poslednje vreme, od kako je harmony dosao baterija redovno napolju sad na ovim manjim temperaturama pada sa 40 na 10% i pokazuje cudan battery drain, npr ispadne da chrome ili instagram stuku 40% baterije za 10 minuta.

Kakav Harmony?? Da nemaš ti Huawei a da nisi primetio? 🥶

Ja imam 11 t i gledam da uzmem 14 t... Previše bagova u poslednje vreme, od kako je harmony dosao baterija redovno napolju sad na ovim manjim temperaturama pada sa 40 na 10% i pokazuje cudan battery drain, npr ispadne da chrome ili instagram stuku 40% baterije za 10 minuta.
Misliš HyperOS?

U kasne sate sm pisao i napravih grešku, da hyper os...

Uzeo skoro 11t Pro. Povezao ga na wi fi,apdejtovao neke aplikacije,za oko 20 minuta na wi-fi baterija otisla sa 100 na 63 posto.Bukvalno gledam kako na 20-25 sekundi po jedan procenat pada.Onda je stalo na 63 posto,koristio ga oko pola sata,pa kasnije pala baterija na 53 pa od 53 brzo jos deset posto ode kada sam bio na netu preko mobilnih podataka.
Kao da je baterija pred crkavanjem.Novi apdejt sistema neda,sve sam pogasio Nfc,lokaciju,ali baterija isto lose drzi.

Vrh Dno