Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

Upravo je krenuo da mi se skida HyperOS

11t

Da li se preciznije zna kada stize HyperOS na 11t PRO? Ono sto sam negde procitao je da bi trebalo da stigne u periodu april - jul...

Može mala pomoć, savet..
Kako vas služi telefon, kakva mu je baterija ?
Da li se isplati uzimati sada taj telefon, nov naravno ?

Te obične T varijante (ne-Pro varijante) nisu dobre ako planira nekad da stavi neki custom rom, jer u njih ne idu SD čipovi.

Telefon bolje radi posle updejta na Android 14 fluidan kao sto sam i rekao SD888 jos jednom doskazao i pokazao.

Jel menjao neko bateriju na ovom telefonu? Jel može preporuka za neku kvalitetnu?

Čekam hyper os I nikako da stigne. Potražim neku force metodu I naidjem na to prebacim region na UK. Prebacio i odmah stigao update na još jedan miui14 i odmah nakon njega hyperos. 11t pro

Kakvi su vam utisci sa HyperOS?
Uzeo pre neki dan nakon 10T i zadovoljan sam... Global 14.04 - proveravao ima li update i još ništa

Šta mislite, jel ovo OK baterija?

Prilozi

• IMG_20240724_141434.jpg
    IMG_20240724_141434.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 35
Pozdrav ,da li je neko imao slicnu situaciju sa Xiaomi 11T Pro. Naime,procenat baterije na telefonu stalno stoji zakucano na 15% , i kad se napuni do kraja i kad se koristi do kraja uvek stoji na tom procenti.Neko resenje?,Fabricki je vec resetovan

Pozdrav ,da li je neko imao slicnu situaciju sa Xiaomi 11T Pro. Naime,procenat baterije na telefonu stalno stoji zakucano na 15% , i kad se napuni do kraja i kad se koristi do kraja uvek stoji na tom procenti.Neko resenje?,Fabricki je vec resetovan
pokušaj sa kalibracijom baterije, mislim da postoji nekoliko načina, izguglaj.

Da li je neko uzimao DEJI bateriju za ovaj fon ili preporucujte neki drugi brend za zamensku bateriju?

Menjaj to, imao sam ga na kratko, rezervni nužni telefon, nije loše, ali ako baterija zeza, traži drugi telefon, više ti se isplati... Recimo, kupi naslednika 12t pro...

Zamenih MI 11T PRO 8/256 za Galaxy S23 8/256.
Najvise iz razloga velicine, hteo sam kompaktan telefon a pored toga hteo sam telefon koji cu koristiti duze vreme.
Posle godinu dana koriscenja Samsunga razmisljam da se vratim na Xiaomi.
Dosta bagova sa Samsungom u svakodnevnoj upotrebi koje nisam uopste ocekivao.

Kojih,posto i ja koristim isti model otprilike godinu?Ovi manji Xiaomi modeli me kopkaju da ih kupim ali kad god se sjetim da svako malo moram da se dovijavam sa Xiaomi softverom,prođe me volja za kupovinom...Potpuno suprotno iskustvo...

Nazad
Vrh Dno