Kako??? Neni nijeUpravo je krenuo da mi se skida HyperOS
Zavisi od cene, telefon nema teorije da zakuje prilikom koriscenja, malo se greje baterija drzi ceo dan.Može mala pomoć, savet..
Kako vas služi telefon, kakva mu je baterija ?
Da li se isplati uzimati sada taj telefon, nov naravno ?
Stigao konačno! I meni se čini posle par sati korišćenja od apdejta da telefon mnogo bolje i fluidnije radi, a čini mi se da i je sa stanje sa baterijom za nijansu bolje.Stigao Hyper OS 11T Pro danas 10.5.2024 Global.
Ma baterija kad se napuni traje ceo dan,nekad i vise problem je samo taj sto na ekranu stalno stoji 15% 😀Isto i kod devojke moje 😂 Crkla baterija verovatno. Tj 100%
pokušaj sa kalibracijom baterije, mislim da postoji nekoliko načina, izguglaj.Pozdrav ,da li je neko imao slicnu situaciju sa Xiaomi 11T Pro. Naime,procenat baterije na telefonu stalno stoji zakucano na 15% , i kad se napuni do kraja i kad se koristi do kraja uvek stoji na tom procenti.Neko resenje?,Fabricki je vec resetovan
verovatno si u pravu. generalno puno ljudi ima sličan problem i to baš sa ovim telefonom gde pokazivač napunjenosti baterije ne pokazuje pravo stanje. e jedino još da probamo da ga nalupamo, kao nekad crno-bele televizore kada bi se pokvarila slika 😂😂Neće pomoći. 😉
Kupi novi telefon.Da li je neko uzimao DEJI bateriju za ovaj fon ili preporucujte neki drugi brend za zamensku bateriju?
Bravo!Kupi novi telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari