Šta je novo?

XFX r9 280x problem

Iskreno i taj PSU me brine, ta karta zna da ide do 350 w a kod nekih " Sapphire " u loadu i do 400 w ... Da li je 600 Chieftec dovoljan ?

Alti je u svoje konfiguracije sa takvim grafama stavljo 600w raidmaxovo neko čini mi se.

Zato sam ja uzeo nvidiu koja ima dosta manju potrosnju. Naravno ti nije resenje ako rudarite :) To napajanje je dovoljno jako svakako, tako da otidi i vidi sta nude za zamenu.

Ne bavim se rudarenjem.
Predao sam karticu šalju je u Čačak tek u utorak pa će mi javiti dal će popraviti ili zameniti. Mada nešto nevidim nijednu od te dve opcije kao realnu. Jedino da zamenim za gtx 770 lighting LE pošto je ona cenovno tu negde, ali to tek treba prodiskutovati.

Koliko ti je proslo dana od kupovine? Ako nije vise od 7 dana, nema sta da se popravlja imas pravo na novu!

Manje od sedam dana mada mi to ništa nisu spominjali.
Možda prvo hoće da provere opravdanost reklamacaije

Nemaju sta da proveravaju ti mozes proizvod da vratis u roku od sedam dana ako nisi zadovoljan sa njim i ako ti daju neki za zamenu koji po tebi nije adekvatan mozes da zahtevas povracaj novca.

Nemaju sta da proveravaju ti mozes proizvod da vratis u roku od sedam dana ako nisi zadovoljan sa njim i ako ti daju neki za zamenu koji po tebi nije adekvatan mozes da zahtevas povracaj novca.

Po zakonu, moraju tako. Da je kupio online imao bi rok, ovako mora da ceka ili da se nada dobroj volji prodavca/uvoznika.

Ja sam kupio u win win, vratio zahtevao drugu NOVU i tako je bilo, nikakve crne popravke i provere. Sve gotovo bilo za par dana.

Ma to svi daju da u roku od 7 dana ti zamene ili vrate novac, tako da im se isplati da ti odmah zamene (dobar glas).
A online imas rok 14 dana pravo na zalbu. Pismenim putem naravno.

Ja sam imao slican problem sa mojom R9 280X. Morao sam da restartujem komp dok se pali da bi je prepoznao. Ne znam zasto je upalilo. Isto se nista nije pojavljivalo na ekranu, kao da je diskonektovan kabl. ucita on win i cuje se muzika ali nema slike. Znaci pritisnes dugme za paljenje kompa ( sa grafom u slotu naravno i sve povezano) sacekas 2-3s i pritisnes restart i onda se pojavi slika na ekranu.

Nazad
Vrh Dno