Šta je novo?

XFX karta!

Učlanjen(a)
09.02.2006
Poena
304
Hocu da kupim kartu ovog proizvodjaca i reci te mi da li je dobra za klokovanje.
Inace karta je:
XFX PV-T43A-NDF7 GF 6600GT 128MB AGP

Hocu i ja da je kupim odmah, ajde mi javi ako je negde nadjes kod nas u prodavnicama :smoke:

Btw, ako nisi razumeo 4ru:
XFX proizvodi kartice SAMO za US, maybe Canada trziste. Ako hoces da qpis neku kartu, posalji neku tetku da tamo radi ili vidi sa nekim koji donosi takve karte kod nas. Pored toga, kartica sama radi na vecim taktovima od konkurencije, a ima i, ako se ne varam, Dual DVI (REVIEW: ttp://www.nvnews.net/reviews/xfx6600gtagp/index.shtml).

I konacno, ako planiras da kupis 6600GT karticu, uzmi MSI 6600GT - jedna od boljih na nasem trzistu.

Pa ako je kupujes preko grane, sta da ti kazem, osim kupi je, ako mozes daj vise para za neku jos bolju (recimo 6800GT ili GS/7800GS (ako ima)), ali pazi kako ce stvari da ti stoje sa garancijom.

Dorry je napisao(la):
Hocu i ja da je kupim odmah, ajde mi javi ako je negde nadjes kod nas u prodavnicama :smoke:

Btw, ako nisi razumeo 4ru:
XFX proizvodi kartice SAMO za US, maybe Canada trziste.

Kod nas u Shvedskoj se XFX kartice prodaju vishe od godinu dana...a kolko sam upoznat josh uvjek smo u EU... :). XFX je jako popularan u EU mada pomeni malo brljaju sa kvalitetom.

Elem, US "exclusive" marke poput eVGA i BFG su pochele da se uvoze u zadnjih mjesec dana. Istiche ih "life-time" garancija.

Poslednja izmena:
Imam tu kartu već... 5-6 meseci (ako dobro pamtim). Kupio sam je na www.toppreise.ch sajtu (nije reklama). Imam prijatelja u Švajcarskoj pa sam ga zamolio da mi to naruči, a ja mu lepo dam novac kada dođe ovde.

Kartica je XFX 6600GT (tačan naziv ne vidim na kutiji, a ne otvara mi se baš računar :) ). Do sada imam samo lepa iskustva sa njom. Da budem iskren, ja je nisam uzeo za overklokovanje, jer i ovako radi sasvim OK. Bench testove ne koristim jer po meni je bitniji osećaj u radu/igrama, što se ne vidi baš uvek na testovima.
Uglavnom igram IL-2 Forgotten Battles i po prvi put (sa poslednjim drajverima) mi igra radi u OpenGL-u bez problema. Čak dobijam rezultate identične nekim 6800GT modelima (mada je to više do engine-a igre).

Most Wanted mi radi lepo, bez ikakvih seckanja (mada - nisam siguran kako to testiraju drugi, tako da ne znam koliko sam kompetentan da sudim o ponašanju u ovoj igri).

Ja sam prezadovoljan, ako te još nešto interesuje - reci.

-p.s.- umalo da zaboravim - kartica je koštala oko 120 evra + 9 evra za poštarinu kod njih.

Poslednja izmena:
A1200 je napisao(la):
Kod nas u Shvedskoj se XFX kartice prodaju vishe od godinu dana...a kolko sam upoznat josh uvjek smo u EU... :). XFX je jako popularan u EU mada pomeni malo brljaju sa kvalitetom.

Elem, US "exclusive" marke poput eVGA i BFG su pochele da se uvoze u zadnjih mjesec dana. Istiche ih "life-time" garancija.
Koliko sam cuo BFG,XFX i eVGA su najjace americke marke za grafiku,ima da se kupe i u italiji i u njemackoj....evo na newegg eVGa 6800GS klokovan je oko 165$ dok je XFXov GS,isto klokovan 199$....i XFX daje lifetime garanciju,bar sam vidio za neke modele

Vrh Dno