Šta je novo?

XFX GF8600gt fatal1ty,3d mark 05,misljenje?

vdr1981

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
350
Uzeo sam ovu karticu pa me zanima sta mislite o njoj i rezultatima koje sam dobio?
P.S.Ako mislite da je ovo lose,bolje cutite jer cu da se razocaram...:,,::crash:

Prilozi

• Clip_16wqer.jpg
    Clip_16wqer.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 350
  • Clip_1123.jpg
    Clip_1123.jpg
    81.4 KB · Pregleda: 317
  • 9005490_4.jpg
    9005490_4.jpg
    48.4 KB · Pregleda: 248
Kolika joj je cena i gde ima da se nadje kod nas?

Kolika joj je cena i gde ima da se nadje kod nas?

Pre desetak dana cena joj je bila oko 150e.
Nemogu da ti kazem ko je distributer zbog pravila foruma,ali probaj sa google-om...;)
Inace,kartica radi na frekvencijama vecim od referentnih pa je zato i cena veca,valjda...

Kartica je odlicna a i rezultati koje si dobio sa njom,na kojim taktovima radi.
Poz

Cena joj je dosta visoka.Moglo je nešto i bolje za te pare.Maxa je prodavao 8600 GTS za 160 eura

Cena jeste malo visa ali karta moze jos vise , uz dobar oc.

Poslednja izmena od urednika:
to je bolje nego ovaj moj gainward gs (600-1600 default,max 700-1820)
u 05 sam dobio 10165.

Evo kako se pokazuje u praksi.
Sve igre su na maxQ,eventualno negde AAx2...

Prilozi

• FRAPSLOG.TXT
    628 bajta · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Da li si probao koji joj je max oc.
Probao sam nesto na brzinu sa riva tunerom ali i sam znas koje su vreline bile ovih dana.
Primetio si da se pasivno hladi a ja ,pravo da ti kazem,nemam neko poverenje u to njihovo famozno heat sink SBD(silent but deadli)reshenje.Ipak mislim da cu sve potencinalne probleme oko pregrevanja resiti jednom osmicom na ovim rebrima...
shto se tice kloka,nisam primetio neke nestabilnosti na 700/1850,ali to ipak nije dovoljno testirano.

Jeste joj veca cena ali su joj i veci taktovi.Verovatno i ima 1.2ns ili 1.1ns.
Samo je pici

Ovo je extra kartica!

Extra rezultat, steta sto nemas neki jaci procesor, skor bi bio jos bolji.

Jesi li oc-ovo procesor , ako nisi daj mu malo po gasu pa pusti 3DMark05 ponovo.

Jesi li oc-ovo procesor , ako nisi daj mu malo po gasu pa pusti 3DMark05 ponovo.

To je sa procesorom na 2.21GHz(def 1.8) sto mi je za svaki dan...
Josh da napomenem da prilikom klokovanja mem.nisam dobio nestabilnosti nego drajver ne dozvoljava vishe.Malo cu da se udubim u rivu pa mozda i to sredim.:eyebrows:

Ma za klok koristi rivu ili atitool,morace to da ide jos...Poz

Ma za klok koristi rivu ili atitool,morace to da ide jos...Poz

Sa ati tulom prelazim ogranicenje drajvera od 957MHz za memoriju ,ali vec sa 970MHz javljaju se nestabilnosti (ona dlakava kocka pocinje da ludi:d).
Mada i ovako stvarno nije lose :eyebrows:

P.S. Josh da je neki c2d u pitanju...:wave:

Prilozi

• Clip_22.jpg
    Clip_22.jpg
    94.8 KB · Pregleda: 121
Samo jos da odradis pencil mod za GPU i poguras ga 800mhz, ladno bi preso 12000 u 3DMarku05.Karta je extra.

Ma ipak je skupa...150e je puno s obzirom da je to ipak "samo" 8600GT !

Ruku na srce karta jeste skupa, ali sto se tice performansi karta je izuzetna.Overklokovana na ovoj masini ima rezultat kao 8600GTS, jos da ima neki C2D koji bi to bili rezultati.

Ma ipak je skupa...150e je puno s obzirom da je to ipak "samo" 8600GT !

Ti onda kupi GTS za te pare(ako mozes).Ova kartica je po performansama nesto izmedju 8600gt i gts tako da joj je i cena takva.Nadam se da znash da su te dve karte identicne i da su im samo hercaze razlicite,a sledaca stepenica je 8800GTS koji je dosta,dosta skuplji. Iskreno da ti kazem uopste mi nije zao za tih 10-15e,uostalom nigde u naslovu nisam naveo da su mi prioritetni komentari o novcu!

P.S.Shto ih vise trosis,vise ce da kaplju...

Nazad
Vrh Dno