otisao je iMac.
Inace, imao sam GTX 280, pa GTX 295 (koji je krepao najstrasnije). Sada cu uzeti GTX 275 - ne treba mi bolje. Imao sam u medju vremenu PS 3 izigrao se i otisla je i ona dalje 😀
iMac je bio fenomenalna sprava, ali je bio jedan problem, maximum RAM-a je bio 4GB a to mi nije dovoljno kad poteram gomilu virtuelnih masina da bi radio simulacije. Sam CPU C2D 2.8GHz na OS X je bio sasvim dovoljan.
Sam OS X je jako dobar, po pitanju stabilnosti, brzine, UI, etc... nemam zamerki. No, meni je i dalje number one Solaris...
Inace, kvalitet iMac-a je fenomenalan. Takav ekran nisam do sada video. Zaista fenomenalno. Masinu uopste ne cujete da radi. Sve je bilo potaman osim malo RAM-a i ATI kartice.
Feeling koji imate sa tako sklopljenom masinom nesto sasvim drugacije. To vazi i za iMac i Mac Pro. Ma koliko truda da ulozimo da sklopimo svoje PC-e, ovo je ipak druga prica. Nije mi namera da zapocnem neki flame, onaj ko je probao zna o cemu pricam.
Sada cu sklopiti jedan PC i necu praviti Hackintosh od njega - nema smisla. Radije cu uzeti od Marija (voyagera) neki polovan Mac Pro 1,1 i imati oba sveta.
Sve u svemu jedno lepo iskustvo, koje mi je pride donelo priliku da upoznam dosta dobrih ljudi na MacSerbia. A takodje mi je i muski olaksalo novcanik :d ali kao sto rekoh mnogo puta do sada, ovo radim iz ljubavi i hobiija a ne iz koristi, pa mi nije zao.
pozz
M