Šta je novo?

Xfx 9600gt

Abraksas

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
319
XFX najavio 9600GT

news9600gtpo5.jpg

Više informacija O V D E

Opet ona lagarija od hladnjaka kao fabricki na 8800GT, ne da su poceli iz Nvidie da stekare na hladjenju, nego nemaju mere.

meni se sad ovo čini bolje od 3870, jer je single slot. ja imam samo 2 pci slota, ne koristim nijedan, ali ipak, bolje da imam 2 slobodna nego 1 🙂

meni se sad ovo čini bolje od 3870, jer je single slot. ja imam samo 2 pci slota, ne koristim nijedan, ali ipak, bolje da imam 2 slobodna nego 1 🙂

Ne vidim nikakve logike u tvom zakljucku, ako ih ne koristis te PCI slotove na kakvom si onda dobitku sa single slot hladjnjem? Imas vise praznog prostora?
Mogu da ti kazem da si recimo sa ovim hladjenjem sa slike odozgo samo na gubitku, jer nije propisan hladnjak i bolje je dobro dual slot hladjenje, nego ovakvi jeftini kuleri koji jedva obavljaju svoju osnovnu funkciju-hladjenje.

pa ako neću da je klokujem, onda mi je sve jedno, kad (tj ako - teško da će staviti hladnjak sa kojim kartica crkava) pregori zamenim je i gotovo. a možda jednog dana kupim zvučnu karticu, pa možda... kupim još nešto šta bih mogao da stavim u pci. manje = bolje, bar u ovom slučaju

Ne vidim nikakve logike u tvom zakljucku, ako ih ne koristis te PCI slotove na kakvom si onda dobitku sa single slot hladjnjem? Imas vise praznog prostora?
Mogu da ti kazem da si recimo sa ovim hladjenjem sa slike odozgo samo na gubitku, jer nije propisan hladnjak i bolje je dobro dual slot hladjenje, nego ovakvi jeftini kuleri koji jedva obavljaju svoju osnovnu funkciju-hladjenje.

Jesi ti testirao tu kartu pa znash ili pricash onako?:trust:

Jesi ti testirao tu kartu pa znash ili pricash onako?:trust:

Iz iskustva covek neke stvari moze odokativno da proceni, znam kako se ovaj hladnjak pokazao na 8800GT, to je taj isti hladnjak i znam i ovde kako ce da se pokaze.

Iz iskustva covek neke stvari moze odokativno da proceni, znam kako se ovaj hladnjak pokazao na 8800GT, to je taj isti hladnjak i znam i ovde kako ce da se pokaze.
Na 8800GT se pokazao OK i shto se buke i shto se hladjenja tice, pogotovu ona novija revizija.Nema sumnje da ce biti dobar i za manji i hladniji G94.😉

ljudi unapred se prepirete oko ne toliko bitnih stvari, CENA i samo CENA ce presuditi 😉

Kakva crna najava, pusti Palit, pa prva količina Gigabyte kartica 9600GT je već planula, koštale su oko 14.500,00 din. I nije neka sreća naspram HD3870 sa 512DDR4. Po svemu sudeći je naslednik 8800GT katrice. Nisam je dovoljno probao da bi mogao više da kažem o njoj. Naredna isporuka kod jednog od uvoznika, koliko sam uspeo da saznam, je za 3-4 nedelje. Cena bi trebala da bude ista ili malo manja.

Poslednja izmena:
Gigabyte 9600gt 512 ddr3-13900,00

Nazad
Vrh Dno