Šta je novo?

XFX 8800 GTS 320MB Temperatura !?

Kod mene 8800GTS posle 3 sata Crysisa ne prelazi 65C. ALi ja sam stavio na bok kucista 8cm Titan na 1500rpm i spustio je temp sigurno za 10-tak stepeni.

Poslednja izmena:
Sa Antec Nine Hundred idle je 52 a posle sat vremena HL Ep.2 65, tako da sam zadovoljan.

Na Bioshocku mi je temp na ovoj grafičkoj dostigla 85c i varirala je između 80c i 85c.

Fan speed mi je na 60% bio stalno, skinuo sam RivaTuner i namestio sam da posle 85c nakove 100% speed a posle 80c 80% speed i ispod 80c naravno da ide 60%.

Idle na 60% mi je inače 60c-64c, kućište mi je zatvoreno zbog garancije...

E sad, hteo sam da pitam da li su mi OK ova podešavanja Fan Speed-a?

Htedoh i da pitam zašto ovde imam ovaj trougao kada nisam dirao clock?

clckee0.jpg

Poslednja izmena:
Hoće li neko da mi kaže zašto imam onaj trougao na shader domain?

Opako me kopka to.

zato sto ti je klok shader-a veci od 1500...

Pretpostavio sam ali kako može biti veći kada ništa nisam dizao!?

Nadam se da nije neispravna nešto...

Meni je temperatura na xfx 8800gts 640mb 66c gpu i 55c ambient (RivaTuner)u idleu kartica nije kloknuta fan radi na 60% i pritom imam jednu noctua dvanesticu da duva direktno u karticu, dve dvanstice izduvavaju sve rade na nekih 950 obrtaja i jos dve dvanestice na gemini dvojci u antec p182 kucistu. Da li neko ima ideju zasto se kartica toliko greje a pritom sam je izduvao od parsine i dotegao srafove? :wall:
I sta je onaj gpu diode koji mi je po everestu 70c!!!!

Gpu diode je u stvari prava temperatura procesora. 66C u idle je mnogo. Nesto tu nije u redu. Ne kazes kojim verizjama rive i everesta mjeris? Skini rivu 2.06 ili everest 4.20.1180 beta pa vidi sa njima tempove.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno