Šta je novo?

xerox workcentre 420

gogi100

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2005
Poena
319
imam ovaj multifunkcionalni uredjaj medjutim nemam drajvere za win98se. da li postoji tako nesto za ovaj uredjaj. ja imam cd od njega ali izgleda da su drajveri samo za xp. molio bih vas adresu za drajvere ovog uredjaj ako uopste postoje. moze li mi reci neko iz iskustva kako se pokazao ovaj uredjaj?
hvala

Imam u firmi XEROX Document Centre 425.... ne znam koliko se razlikuje u odnosu na workcentre 420.

13 racunara sam namestio da ga koriste kao mrezni stampac A4/A3... Slanje i primanje faxova radi super.

Skeniranje dokumanata je savsenstvo na ovom uredjaju.

Za skeniranje je potrebno da podigne na jednom od racunara FTP server i zadaj u xeroxu da tamo snima skenirane dokumente.

Skeniranje moze biti kao slika ili kao PDF fajl... celu knjigu mozes na taj nacin da spucas u PDF i posle stampas po potrebi. Na taj nacin mozes da imas svu arhivu firme u elektronskom formatu.

U zavisnosti od dokumeneta koliko stampas, treba raditi redovno ciscenje uredjaja.
Kod nas je to na svaka tri meseca... Narucimo majstore iz kopirnice koji dodju i rotalno ga rasture - ociste.

Reci mi molim te, ko ti cisti xerox? Imam M188i workcentre. Uredjaj je star par meseci... Nisu mi spominjali da treba da se odrzava...

Stampa se 20k primeraka mesecno, sto A3 sto A4...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno