Šta je novo?

Xerox Phaser 3117

gosn_prirodni

Čuven
Učlanjen(a)
11.05.2004
Poena
610
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Na drugom threadu mi je već preporučen Xerox Phaser 3117, ali nikako da ga nađem. Beše na nekoj akciji u Merkatoru ali ga nema više.

Zna li ko, ima li ga gde?

Pošto sam čuo da su u principu isti, kao dobra zamena bi poslužio i SAMSUNG ML-1610...

Koliko ja imam informacije, trebalo bi da se pojavi neka kolicina u narednih 10 dana u maloprodajama po gradu.
Ja ne znam da negde trenutno ima.

Hvala, našao i kupio u međuvremenu.

Da bi bio korisniji član foruma, poželjno bi bilo da napišeš i gde si ga kupio, eventualno i za koliko, tj. da se potrudiš da i sam obogatiš svoju temu... Eventualni utisci i dodatni info, na ovoj ili nekoj od tema vezanim za ovaj štampač bi bili odličan bonus... :wave:

Uvažavam sugestiju, da ne kažem kritiku :)

Zanimljiva je to priča, al bio sam uporan.

Pošto sam kod nekoliko firmi koje isti imaju na site-u dobio negativan odgovor na pitanje da li ga stvarno imaju, dobio sam info da firma Xpro radi distribuciju. Na sajtu san video da su oni i Alfadigital (http://www.alfadigital.rs) na istoj adresi. Posle slanja emaila istoj firmi dobio sam odgovor da oni nemaju isti na stanju ali da jedan od njihovih distributera ima i to je firma PC Shop (http://www.pcshop.rs).

Kad sam ih pozvao, ispostavilo se da su oni u Lazarevcu (ja sam u BG) i da imaju (izgleda da su bili jedini) 3117. Problem je da se meni nije išlo do tamo. Oni u BG imaju veleprodaju ali nisu bili sigurni da mogu da iskombinuju da ja njima platim nekako i da dobijem štampač. Na kraju se ispostavilo da je ipak bilo izvodljivo, ja sam njima uplatio novac na žiro-račun i sutradan prepodne sam podigao štampač u prostorijama njihove beogradske kancelarije.

Sve pohvale, bio sam nepoverljiv ali jako su poslovni i ljubazni.

Inače, taj štampač je u Merkatoru na nekoj akciji bio 5999,00 din a u PC Shop-u samo 5600.

Za sada sam probao par strana i deluje OK, relativno je brz za sada nemam zamerki. Neki su zamerali da delujekrhko, meni je ok - za tu cenu izrada je dobra.

Posle duže eksploatacije i nakon punjenja tonera javljam se sa detaljnijim utiscima.

Poslednja izmena:
E to je već kvalitetna informacija! :) Oko ovog štampača se i ja premišljam, pa možda se i počastim uskoro, a sad znam i gde i kako i to prilično povoljno...
Sa zadovoljstvom da ga koristiš, pa javi utiske, a posebno ako saznaš detalje o refilovanju... Pozdrav!

Xerox 3117 koristi ML-2010D1/D3 kasetu od Samsunga ML-2010 koja se lako puni,a postoji i zamenska Relax za oko 25€.

To sam negde pročitao... samo mi nije jasno, je l' taj toner fabrički dolazi uz štampač, ili mora nov da se kupi?

Ja sam dobio infomaciju da se i ova koja stiže uz štampač bez problema puni i da je dopuna oko 1200 din.

Nazad
Vrh Dno