Šta je novo?

Xerox Phaser 3117

gosn_prirodni

Čuven
Učlanjen(a)
11.05.2004
Poena
610
Na drugom threadu mi je već preporučen Xerox Phaser 3117, ali nikako da ga nađem. Beše na nekoj akciji u Merkatoru ali ga nema više.

Zna li ko, ima li ga gde?

Pošto sam čuo da su u principu isti, kao dobra zamena bi poslužio i SAMSUNG ML-1610...

Koliko ja imam informacije, trebalo bi da se pojavi neka kolicina u narednih 10 dana u maloprodajama po gradu.
Ja ne znam da negde trenutno ima.

Hvala, našao i kupio u međuvremenu.

Da bi bio korisniji član foruma, poželjno bi bilo da napišeš i gde si ga kupio, eventualno i za koliko, tj. da se potrudiš da i sam obogatiš svoju temu... Eventualni utisci i dodatni info, na ovoj ili nekoj od tema vezanim za ovaj štampač bi bili odličan bonus... :wave:

Uvažavam sugestiju, da ne kažem kritiku :)

Zanimljiva je to priča, al bio sam uporan.

Pošto sam kod nekoliko firmi koje isti imaju na site-u dobio negativan odgovor na pitanje da li ga stvarno imaju, dobio sam info da firma Xpro radi distribuciju. Na sajtu san video da su oni i Alfadigital (http://www.alfadigital.rs) na istoj adresi. Posle slanja emaila istoj firmi dobio sam odgovor da oni nemaju isti na stanju ali da jedan od njihovih distributera ima i to je firma PC Shop (http://www.pcshop.rs).

Kad sam ih pozvao, ispostavilo se da su oni u Lazarevcu (ja sam u BG) i da imaju (izgleda da su bili jedini) 3117. Problem je da se meni nije išlo do tamo. Oni u BG imaju veleprodaju ali nisu bili sigurni da mogu da iskombinuju da ja njima platim nekako i da dobijem štampač. Na kraju se ispostavilo da je ipak bilo izvodljivo, ja sam njima uplatio novac na žiro-račun i sutradan prepodne sam podigao štampač u prostorijama njihove beogradske kancelarije.

Sve pohvale, bio sam nepoverljiv ali jako su poslovni i ljubazni.

Inače, taj štampač je u Merkatoru na nekoj akciji bio 5999,00 din a u PC Shop-u samo 5600.

Za sada sam probao par strana i deluje OK, relativno je brz za sada nemam zamerki. Neki su zamerali da delujekrhko, meni je ok - za tu cenu izrada je dobra.

Posle duže eksploatacije i nakon punjenja tonera javljam se sa detaljnijim utiscima.

Poslednja izmena:
E to je već kvalitetna informacija! :) Oko ovog štampača se i ja premišljam, pa možda se i počastim uskoro, a sad znam i gde i kako i to prilično povoljno...
Sa zadovoljstvom da ga koristiš, pa javi utiske, a posebno ako saznaš detalje o refilovanju... Pozdrav!

Xerox 3117 koristi ML-2010D1/D3 kasetu od Samsunga ML-2010 koja se lako puni,a postoji i zamenska Relax za oko 25€.

To sam negde pročitao... samo mi nije jasno, je l' taj toner fabrički dolazi uz štampač, ili mora nov da se kupi?

Ja sam dobio infomaciju da se i ova koja stiže uz štampač bez problema puni i da je dopuna oko 1200 din.

Nazad
Vrh Dno