Šta je novo?

XELO GeForce Ti4200 128MB?

Stojcha je napisao(la):
Bash ti je nezgodan stav :D

Doduse koliko ce da traje to ce tek da vidimo

E... vidish... to je jedan od bitnih elemenata,
a ne da ti se nakon nekog vremena osushe kondenzatori :S:
ili rikne cooler i sl.

jaksa je napisao(la):
Moj stav je zasnovan na iskustvu iz prakse.
U morskim uslovima? Da, Tajvan je okruzen morem :d

Hmmm... kad si zadnji put video na necemu 'Made in Taiwan' ???

Svaka cast izuzecima ali i Tajvan je vec postao retka roba kao 'Made in USA' ili ne daj boze 'Made in Japan' :S:

Relativno cesto vidjam made in taiwan, npr na plocama koje koristim: Abit IC7-MAX3, Asus P4C800-E DL, Verbatim DVD mediji :) znaci uglavnom kvalitetniji hw i (ne mogu da odolim :) ) uglavnom ploce za intela :) :d

jaksa je napisao(la):
Relativno cesto vidjam made in taiwan, npr na plocama koje koristim: Abit IC7-MAX3, Asus P4C800-E DL, Verbatim DVD mediji :) znaci uglavnom kvalitetniji hw i (ne mogu da odolim :) ) uglavnom ploce za intela :) :d

I onda stavish Intel CPU 'Made in China' :p

Ajd sad razmisli malo, ploce koje si naveo su vrh ponude doticnih proizvodjaca. Ovde smo ipak nekako pricali o svakodnevnim (chitaj: jeftinim) komponentama.

Malezija ;)

Upravo tako, ali, nekad je bas taj Siluro TI4200 bio vrh ponude Abita.

No, prica li iko vise o grafickoj?
Kakav joj je kvalitet slike (ima li neke anomalije, ostrina, kololrit etc)?

uNesc0 je napisao(la):
Kao sto nesharm rece Xelo je proizvod Ariljske firme Bluestar!

Uzeo sam par tih kartica i za sada nisu lose. Mogu da se klokuje 265/540 otprilike. Hladjenje nije lose - kuler je tezak i kvalitetan.

E sad, pakovanje...- to je nesto najsmesnije sto sam u zivotu video! Ti ljudi kao da ne prave graficke kartice vec domacicu (ponavljam:keks domacicu). Karton je debeo svega 1 mm i tako je smesan...

uh, da, pakovanje je OOOOCAJNO !!!

inace, to nije ti4200 vec ti4200-x8, ima x8 agp i 128mb koji po default-u rade na 513mhz a ne na 444mhz! :banana:
moja se clock-uje na nekih 275/540 bez da pravi probleme... :eyebrows:

@trx:
Da li si ti sada (prethodnih par dana) uzeo tu karticu?

hvala, brate, hvala...

jedino sto jos planiram da joj nabavim je neki veliki pasivni cooler da mi ne bi mnogo drncao komp... ali za to ima vremena... sada je EXTRA ;)

odoh da se vratim doom-u...

trx je napisao(la):
hvala, brate, hvala...

jedino sto jos planiram da joj nabavim je neki veliki pasivni cooler da mi ne bi mnogo drncao komp... ali za to ima vremena... sada je EXTRA ;)

odoh da se vratim doom-u...

Da si uzeo Abita imao bi silent comp :type: ,
pa ti vidi :S:

Ne, samo je tih.

ultra silnet !

pa, dobro, sad... nije ni ovaj na xelo-u motokultivator, ali ja sam po malo perfekcionista ;)

trx je napisao(la):
ali ja sam po malo perfekcionista ;)

He! Otprilike kao što devojka može bili "malo" trudna. :D

PoZ

notax je napisao(la):

PoZ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

P.S. Kad ce vec jednom neko od moderatora da napravi bazu/thread sa biserima ? :D

Poslednja izmena:
notax je napisao(la):

PoZ
:d :d :d :d :d :d :d :d

dobro je da nemam slicnih iskustva... :banana:

Poslednja izmena:
notax je napisao(la):

PoZ

Loooooooooooodo ! :d :d :d

Jel ima neko ideju zasto ja nemam zvuka na mom budjavom kompu kada ubacim novu graficku? Drajveri su uredno instalirani, ali cim umesto stare GF2 ubacim Xelo GF Ti4200, zvuka nema, i pise "bad direct sound driver". Cim vratim GF2 u slot zvuka ima. Xelo Ti 4200 sam testirao kod ortaka, kod njega je sve normalno, znaci ima zvuka, instalirao sam iste drajvere itd.
Jel moze neko da pomogne?

probaj da reinstaliras drivere za zvucnu kao i da udaris neki noviji directx preko...

Zvučna je integrisana.

Premesti graficku u drugi slot :d

Da li si probao:
>>probaj da reinstaliras drivere za zvucnu kao i da udaris neki noviji directx preko...

LOL !!!

sto se kulera na abitu tice, i moj je bio ultra silent dok nije posta ultra violent bucan, trskav drndav i nije izleteo napolje....

?

gx-x je napisao(la):
LOL !!!

sto se kulera na abitu tice, i moj je bio ultra silent dok nije posta ultra violent bucan, trskav drndav i nije izleteo napolje....

ajde' .... :S:
i... kad je izleteo .... ?

:D
Pa, to sa kulerima na abit-ima je realna stvar, jedno 30% ljudi mi ih je vracalo, zato sto ne mogu da trpe buku ventilatora, i jedino resenje je da stavis novi.

Spirit je napisao(la):
Da li si probao:
>>probaj da reinstaliras drivere za zvucnu kao i da udaris neki noviji directx preko...

Video sam i prvi put, a pokušavao sam i to ranije... Izgleda mi je zvučna u konfliktu sa grafičkom... :crash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno