Šta je novo?

Xello Gf4 Ti4200?!?

Vojkan je napisao(la):
Alo, ovde se govori o 3DMarku2001 i default testu :d
Kakvih 10k na MX440? Da nije još i SE? :d
Default test? Ko govori o default testu?! :beat:
Vojkan je napisao(la):
I kakav je tačno tvoj setup za tih 14000?
Nista preterano, dovoljno je samo 640x480x16 :d:d

A ja ga lepo pitao da postavi screenshot od tih 14000 to bar nije tesko posto je njegova masina u pitanju ali nece :D

OptiPlex je napisao(la):
E pa sad, malo OC-a :p "Malo" Oc-a moze tu kartu da potera u rasponu od 11000 do 15000+. :d Dogovorite se za takt, pa da ponesem digitalni da snimim notaxa u Savi :beat:

Sasvim je dovoljno da dignemo core i memoriju za +8% i 100% imam preko 9500.
Ali, ako ja treba da skacem u Savu, onda se poredajte bar vas 5 sa po 20 Evra, sto ide meni, ako dobijem opkladu. :mrgreen:

notax je napisao(la):
...

Sasvim je dovoljno da dignemo core i memoriju za +8% i 100% imam preko 9500.
Ali, ako ja treba da skacem u Savu, onda se poredajte bar vas 5 sa po 20 Evra, sto ide meni, ako dobijem opkladu. :mrgreen:

Sto volim ove teoreticare...Nemoj da se stvarno opkladimo, pa da letis u Savu :) Najavljuju -17C razmisli da li konja za trku imas :)

delimir je napisao(la):
...

Sto volim ove teoreticare...Nemoj da se stvarno opkladimo, pa da letis u Savu :) Najavljuju -17C razmisli da li konja za trku imas :)

Nema problema. Samo vi sakupite 100 Evra i mozemo da krenemo.
Nadam se da moze da bude Savsko jezero, da me ne bi kukom izvlacili na Djerdapskoj brani. :mrgreen:

ABIT KT7E SDRAM
proc Palomino 12X142
graficka Abit Siluro (prva verzija sa 64 Mb, 3.3 ns) kloknut +8%. To je valjda 270/540.

Jedino treba da nadjete tu graficku. Ja je u zivotu nisam video. :mrgreen:

notax je napisao(la):
...

Nema problema. Samo vi sakupite 100 Evra i mozemo da krenemo.
Nadam se da moze da bude Savsko jezero, da me ne bi kukom izvlacili na Djerdapskoj brani. :mrgreen:

ABIT KT7E SDRAM
proc Palomino 12X142
graficka Abit Siluro (prva verzija sa 64 Mb, 3.3 ns) kloknut +8%. To je valjda 270/540.

Jedino treba da nadjete tu graficku. Ja je u zivotu nisam video. :mrgreen:

Ima moj ortak Siluro, ima i Car Siluro...Naci ce se :mrgreen:

notax je napisao(la):
...
Vidis kako nemas pojma sa O/C-om :beat:
Prve verzije Silura su bile sa 4ns memorijom, i to su bile najbolje verzije Silura ikada, jer su se klokovale k'o sumanute! 98% karti je islo na 320-620. Moja je od 4ns, i od kako sam je kupio radi na 325-625 MHz, a za testove (sa extra hladjenjem ;) ) ide do 340-666 O:) MHz.
Posle kada su dosle te nove verzije, sa AGPx8 podrskom i 3.3ns, mnogi su se ponadali da ce biti jos bolje za O/C... ali su se *****ali. Plus, te nove karte imaju i malo izmenjen layout, a cak im ni slika nije na nivou prvobitnih Silura.

Ukratko, ti novi Siluro-i su prakticno bili promasaj.

delimir je napisao(la):
...
Ima moj ortak Siluro, ima i Car Siluro...Naci ce se :mrgreen:
Naravno da ce se naci... a naci ce se i tih 100 evra, pa da vidimo notaxa, Zeljka Bozica sa bencha, kako slece u ledenu vodu! :mrgreen: :beat: :d

Notaxe, ako bude tih najavljenih -17, obavezno skaci na vugla, da probijes povrsinski led! :d:d

CAR je napisao(la):
...

Naravno da ce se naci... a naci ce se i tih 100 evra, pa da vidimo notaxa, Zeljka Bozica sa bencha, kako slece u ledenu vodu! :mrgreen: :beat: :d

Notaxe, ako bude tih najavljenih -17, obavezno skaci na vugla, da probijes povrsinski led! :d:d

Ali, bez zezanja, ko je taj Zeljko Bozic ? :?:

CAR je napisao(la):
...

Vidis kako nemas pojma sa O/C-om :beat:
Prve verzije Silura su bile sa 4ns memorijom, i to su bile najbolje verzije Silura ikada, jer su se klokovale k'o sumanute! 98% karti je islo na 320-620. Moja je od 4ns, i od kako sam je kupio radi na 325-625 MHz, a za testove (sa extra hladjenjem ;) ) ide do 340-666 O:) MHz.
Posle kada su dosle te nove verzije, sa AGPx8 podrskom i 3.3ns, mnogi su se ponadali da ce biti jos bolje za O/C... ali su se *****ali. Plus, te nove karte imaju i malo izmenjen layout, a cak im ni slika nije na nivou prvobitnih Silura.

Ukratko, ti novi Siluro-i su prakticno bili promasaj.

Jel moguce da je moj u tih 2 %, nece preko 300-600 stabilno a isto je jedan od prvih kupljen odmah posle uporednog testa na benchu kad je siluro ispao best buy i pored nesto slabijeg clockovanja. Sta cu kad nemam srece

notax je napisao(la):
...
Ali, bez zezanja, ko je taj Zeljko Bozic ? :?:
Ma, to je onaj indijanac, kao nas najbolji kaskader.

Ti ce budes novi on! :beat:

Mladen je napisao(la):
...
Jel moguce da je moj u tih 2 %, nece preko 300-600 stabilno a isto je jedan od prvih kupljen odmah posle uporednog testa na benchu kad je siluro ispao best buy i pored nesto slabijeg clockovanja. Sta cu kad nemam srece
Ah, *ebiga... moguce je :(

Iskreno da ti kazem, nakon tog testa, ja ne bih nikada kupio Silura... isao bih na Leadtek-a. Ako se dobro secam, na tom testu je Siluro isao svega do 570 MHz, dok je Leadtek sibao na 620 ili 630 MHz za memoriju. Po toj stavci, Leadtek bi bio moj izbor.
Medjutim, bio sam u prilici da probam par komada, pa sam probrao ovaj odlican primerak medju njima. Od tih par komada, svima je core isao na 320-325 MHz, dok su varirale u O/C-u memorije.
I jednostavno, uzeo sam najbolji primerak medju njima ;)

CAR je napisao(la):
...

Ah, *ebiga... moguce je :(

Iskreno da ti kazem, nakon tog testa, ja ne bih nikada kupio Silura... isao bih na Leadtek-a. Ako se dobro secam, na tom testu je Siluro isao svega do 570 MHz, dok je Leadtek sibao na 620 ili 630 MHz za memoriju. Po toj stavci, Leadtek bi bio moj izbor.
Medjutim, bio sam u prilici da probam par komada, pa sam probrao ovaj odlican primerak medju njima. Od tih par komada, svima je core isao na 320-325 MHz, dok su varirale u O/C-u memorije.
I jednostavno, uzeo sam najbolji primerak medju njima ;)

Ma i meni je Leadtek bio prvi izbor i njega sam i narucio ali prodavac gde cesto uzimam nije mogao da mi ga nabavi a meni se nije islo do beograda. Cak mi je i Prolink bio drugi izbor a ne Abit ali njega sam ipak uzeo. Nije da je bas krs primerak ali i nije neki. Doduse drzim ga na defaultu, ne treba mi, ne igram igrice, pa zato i ne planiram da ga menjam ne treba mi nista jace.
Pozdrav

Mladen je napisao(la):
...
Ma i meni je Leadtek bio prvi izbor i njega sam i narucio ali prodavac gde cesto uzimam nije mogao da mi ga nabavi a meni se nije islo do beograda. Cak mi je i Prolink bio drugi izbor
Da, ja sam imao Prolink GF3 Ti200 pre ovog Ti4200. Stvarno dobra karta, odlican kvalitet izrade, hladnjaci na memoriji... nije bio nesto extra za O/C (daleko od toga da je bio los!), ali je imao sliku tako ostru da si mogao da se poseces!
Naucio sam da cenim tu firmu i uopste pojam "kvalitet slike", nakon sto sam pogledao par boljih (brand) karti, koje su ipak imale losiju sliku od tog Prolinka.
Mladen je napisao(la):
...
a ne Abit ali njega sam ipak uzeo. Nije da je bas krs primerak ali i nije neki. Doduse drzim ga na defaultu, ne treba mi, ne igram igrice, pa zato i ne planiram da ga menjam ne treba mi nista jace.
Pozdrav
Pa onda bas te briga, kad ti O/C nije bitan. Uzeo si kartu koja ima fenomenalan kvalitet slike, to je definitivno... a to je uvek na ceni.

'bes overklok, kad je slika losa :beat:

Vrh Dno