Šta je novo?

XBox360 promocija/distribucija u SCG

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Da li neko zna da li ce biti organizovana promocija XBox360 konzole kada bude izasla? Hoce li biti usaglasena sa evropskom promocijom ili cemo cekati milion godina?

MS kancelarija bi se svakako trebala pobrinuti za ovako nesto, ipak to nije mala stvar...

Sta ce biti sa distribucijom, ko ce se time baviti i kako?

Nadam se samo da se necemo ponovo (kao daka je izasao PS2) osecati kao na zivimo na kraju sveta...

ponovice se prica kao is a prvim xboxom - zvanicno se nece prodavati ni promovisati za trzite "zemlje seljaka na brdovitomBalkanu"!

Ti kao da ne znash shta je domaci microsoft, pa ti garant ni ne znaju shta je x360..

driver je napisao(la):
Ti kao da ne znash shta je domaci microsoft, pa ti garant ni ne znaju shta je x360..
😀

Da je to neka nova kafa bila bi promocija! Ovako...

Iz Microsoftove kancelarije sam dobio ljubazan i brz odgovor:

Poštovani gospodine,
Distribucija ovog proizvoda još uvek nije u planu za naše tržište. Za sve
ostale informacije možete nam se javiti na telefon Microsoft Centra.

Srdačan pozdrav

Prosudite sami...

nije ni sve tako crno....
Na ovogodishnjoj sinergiji bi trebalo da bude jedan game stand sa XBOX-ovima!

jox je napisao(la):
nije ni sve tako crno....
Na ovogodishnjoj sinergiji bi trebalo da bude jedan game stand sa XBOX-ovima!

I iskreno ne vidim nikakvu logiku zasto bi promovisali konzolu cija je proizvodnja prestala 😡

Mnogo bi logicnije bilo da pricaju o dolazecoj konzoli...

A sta ocekujete ljudi? Koliko se legalnih igrica prodalo u srbiji za x-box? Dve, tri, pet, mozda deset...

Pa nisu ludi da nam poklanjaju konzole, obzirom na cifre koje zaradjuju u prvo vreme od prodaje konzola!

Pazi imajuci u vidu da su ugradili hiper mega zastitu, verovatno piratskih igara nece biti skoro, tako da onaj ko zeli da se igra ce ipak morati da se isprsi za original.

Ne mogu znati kako ce im ici prodaja ako jednom ne probaju. Uostalom prezentacija ne kosta brdo para.

ja mislim da za xbox360 nece biti toliko hardverskih modifikacija, koliko softverskih...

Ivan® je napisao(la):
ja mislim da za xbox360 nece biti toliko hardverskih modifikacija, koliko softverskih...

off topic (je modifikacije ipak ovde nisu tema) Pa sigurno ce biti modifikacija tipa stavljanje drugacijih hadrova, modovanje kucista, itd... A sto se mod chipova tice, sumnjam...

To su govorili i za ovu generaciju, a postojanje harda je od xboxa napravilo najpiratizovaniju konzolu do sada i to je glavni razlog dobre prodaje...

Dobih jos jedan odgovor iz MS kancelarije (u rekordnom roku):

Poštovani gospodine,

Korporativna politika kompanije Microsoft je takva da na određena
tržišta izlazi sa određenom ponudom. Za naše tržište još uvek nije predviđena
distribucija ovog proizvoda, tako da premijera u našoj zemlji neće biti u isto vreme kada i svetska.

Srdačan pozdrav

Iskreno ne verujem da je za ovakvo stanje odgovorna lokalna MS kancelarija, vec neko na visem nivao, ko je jednostavno i olapo procenio da mi nismo odgovarajuce trziste za njihov proizvod.

Ako im je stav takav onda cu i ja dobro da se razmislim o legalizaciji njihovog softvera za kucne potrebe, jer eto mi nisto trziste za to... 😡 😡 😡

Brkas trziste softvera i trziste igrackih konzola!

Nedjo je napisao(la):
Brkas trziste softvera i trziste igrackih konzola!

Da verovatno brkam pojmove, ali je to pre svega zbog velike ogorcenosti zbog ovakvog ponasanja prema nama...

Sa jedne strane nas jure i maltretiraju, a sa druge kad zelim da lepo legalno i ljudski nabavim Microsoftov i softver i hardver mi kazu da smo buljasi i da to ne zasluzujemo kad i ostali...

Pa se sve svodi da moram da narucujem od ko zna odakle i ko zna kako... i da se molim da ce mi sve to bezbedno stici... Zar ne mislite da je malo bezveze?

Jeste bezveze, ali nase trziste je isuvise siromasno da bi se oni bakcjali sa prodajom Xboxa360 kod nas. Primera radi, u Hrvatsakoj je po zvanicnim podacima prodato oko 10X vise PS2 konzola nego kod nas iako imaju 4X manje stanovnista. Mogu misliti kako su tek tragicni podaci za Xbox.

Pa pazi ignorisanjem trzista sigurno nece opraviti prodaju. Promocije sluze bas da bi pospesile prodaju. Iso vazi i za normalno organizovanu distribuciju.

ica je napisao(la):
Jeste bezveze, ali nase trziste je isuvise siromasno da bi se oni bakcjali sa prodajom Xboxa360 kod nas. Primera radi, u Hrvatsakoj je po zvanicnim podacima prodato oko 10X vise PS2 konzola nego kod nas iako imaju 4X manje stanovnista. Mogu misliti kako su tek tragicni podaci za Xbox.

ja mislim da kod nas i ne mogu da imaju bilo kakvu evidenciju o prodaji ps2...
ulaze u zemlju sa milion strana, sto legalno, sto ilegalno i bas mi nerealno zvuci da kad se sve sabere i oduzme u hrvatskoj ima vise tih konzola nego kod nas...

Pa Microsoft svojim necinjenjem po pitanju distribucije samo postice i podrzava nekontrolisano unosenje i prodaju u nasoj zemlji...

Promocija Xbox360 u Sava Centru

Eto stigo smo konacno i do tog datuma... Dana promocije XBox360 u Evropi...

Sutra ce u Sava Centru u 20h biti odrzana velika promocija i zvanicni pocetak prodaje Microsoftove konzole u SCG.

Nadam se da ste skupili novac, prpremili svoje TVe odnosno monitore, uzeli odmor... 🙂

Da li mozda znas, da li ce ta promocija biti otvorena i za obicne smrtnike ili je predvidjena samo za odredjenu klijentelu?
Sto se novca tice, nisam ga jos skupio, ali kad to budem uradio, radije cu ga potrositi na PS3. :eyebrows:

Pozdrav. :wave:

Samo za odabrane...

Poslednja izmena:
jorgovan je napisao(la):
Eto stigo smo konacno i do tog datuma... Dana promocije XBox360 u Evropi...

Sutra ce u Sava Centru biti odrzana velika promocija i zvanicni pocetak prodaje Microsoftove konzole u SCG.

Nadam se da ste skupili novac, prpremili svoje TVe odnosno monitore, uzeli odmor...

🙂

cekaj, jel zezas ili....?

I shta je bilo sa promocijom ? 🙂 Jel su bar imali sliku X360 ? 😀😀

Pa dobro, mastu nam niko ne moze uskratiti... 🙂

jorgovan je napisao(la):
Pa dobro, mastu nam niko ne moze uskratiti... 🙂

Kupio sam danas Xb360, samo sam prodao svoju graficku i stavio običan radeon 9200. Mnogo je do jaja, pogotovo na novom 32 inch samsung HDTV-u. Ne znam šta reći.. imam PGR i CoD2... igre ne seckaju, rade baš kako treba. Stavio sam i punjač na prozor, pa se lepo hladi, a tu je i PP aparat, ako zatreba... Sve u svemu, do jaja je! 😀

byMaX je napisao(la):
Kupio sam danas Xb360, samo sam prodao svoju graficku i stavio običan radeon 9200. Mnogo je do jaja, pogotovo na novom 32 inch samsung HDTV-u. Ne znam šta reći.. imam PGR i CoD2... igre ne seckaju, rade baš kako treba. Stavio sam i punjač na prozor, pa se lepo hladi, a tu je i PP aparat, ako zatreba... Sve u svemu, do jaja je! 😀

Kako brate ne seckaju kad Driver kaze da seckaju i da grafika nista ne valja i da mozes samo na slici da ga vidis. Sigurno to nije XB360 nego ti je neko nesto drugo uvalio. Da je XB360 dosad bi ti izgorela kuca. Ja kad samu rekao da sam gledao prezentaciju COD2 na Game One kanalu rekao mi je da ne vidim dobro, i da je grafika znatno losija od PC verzije.

Nazad
Vrh Dno