Šta je novo?

Xbox360 price drop

Ipak se desilo....

E kad bi ovo dotaklo nas, ne bi se cimao kad bi mi crkao...kupish drugi ako prvi rikne....:)

Ma, odmah kupi 2 komada, za 3, 4, 5.....etc ces vec videti kasnije...:D

BTW pad cene uopste nije veliki, da bi sad rekao kako nije skup, makar i riknuo pa kupio drugi....

XB360 je pojeftinjen za oko 50 evra u Evropi. E sad, teško da ti je super 450, a da do sada nisi imao da daš 500 evra :)

Vec imam jedan...uskoro cu da uzmem i PS3 (nadam se)...a da mi rikne ovaj prvi toliko da ga je nemoguce popraviti skrpio bi kintu i uzeo opet drugi....

...a da do sada nisi imao da daš 500 evra :)

Toliko sa cenama deru samo kod nas...u skoro svakoj susednoj zemlji je znatno jeftinije...

Ko igra sve redom, trenutno se isplati uzeti polovan X360 pored PS3 kao platformu za igranje multi i ekskluzivnih igara na X360, sve dok PS3 ne razbiju, jer za tih 300e mozesh da kupish 5 igara na PS3, a na X360 cesh ih odigrati gomilu za iste pare. Jedini je problem je shto moze da rikne brzo pa da ti se chak ni to ne isplati na kraju :D

btw, X360 premium se vec moze naci za 150e u USA :)

Ko igra sve redom, trenutno se isplati uzeti polovan X360 pored PS3 kao platformu za igranje multi i ekskluzivnih igara na X360, sve dok PS3 ne razbiju, jer za tih 300e mozesh da kupish 5 igara na PS3, a na X360 cesh ih odigrati gomilu za iste pare. Jedini je problem je shto moze da rikne brzo pa da ti se chak ni to ne isplati na kraju :D

btw, X360 premium se vec moze naci za 150e u USA :)

Navodno Sony 3 je "skoro" provaljen, na jesen se ocekuje cip. Info uzeti sa krajnjom rezervom.

5 kvalitetnih igara su meni dosta za 6 meseci, taman bi mi za toliko Xbox 360 ionako crkao :d :)

Navodno Sony 3 je "skoro" provaljen, na jesen se ocekuje cip. Info uzeti sa krajnjom rezervom.
Kako? Drajv ili učitavanje imidža sa hard diska? Ako je ovo prvo - neka hvala, originali mi se više isplate :)

jegulja, lagujesh 8 meseci, nije se mrdnulo sa piraterijom od januara :)

Josh tada su uspeli da bootuju igru sa bluraya, i to ce se verovatno ranije desiti, za ISO cemo da prichekamo, osim ako se neko chudo ne desi (Dark_Alex). Mislim da po najoptimistichnijim procenama pirateriju ne mozemo da ochekujemo pre proleca, a i ako ne bude ISO, taman ce biti vreme za kupovinu BD rezacha, meni bi on legao josh pre godinu-dve dana :)

Dark Alex je rekao da odustaje od daljeg baktanja sa PSP, što verovatno znači da se neće zezati ni sa PS3.

Ko igra sve redom, trenutno se isplati uzeti polovan X360 pored PS3 kao platformu za igranje multi i ekskluzivnih igara na X360, sve dok PS3 ne razbiju, jer za tih 300e mozesh da kupish 5 igara na PS3, a na X360 cesh ih odigrati gomilu za iste pare...

Isto mislim...multiplatformske i xbox ekskluzive rezhesh i igrash na xbox-u, a za ekskluzive za ps3 pljunesh kintu i gotovo...ionako ih nema puno pa finansijski mozhe da se podnese....a i nekako mi nije ps3 za pirate...voleo bih da imam kinte pa da ne moram uopshte da chekam chip i lepo kupujem samo originale...al' yebi ga...:(

Ma to je voodoo sanjao da je haker pa se sad uziveo u ulogu :)

Alex jeste rekao da nece da se bakce sa PSPom vishe, ali za to nema ni potrebe :) Ali to ne znachi da se nece zezati sa PS3, ti hakeri prestaju da rade samo u "tjorki" :D

Nazad
Vrh Dno