Znaci prvo: Flesovati se moge sve, ako imas dobre ruke i pamet u glavu, situacija ja sa LITEon jeste problematicna, ali se moze uraditi, ne u CG i Yugoslaviji, a u Rusiji lako, kosta oko 150 eura, ja na svom boksu 360 imao sam Hitachi FL079, svisu mi isto pricali da nema sanse, ali malo uporatva i sve je bilo reseno. Zato hocu da kazem ne treba govoriti sta se nemoze, sve se moze ako ocete:wave:Nishta, chip se ne moze fleshovati, a ochigledno se ne moze tek tako jednostavno zameniti chim do sada to niko nije uradio, vec svi menjaju ceo drajv.
Pa zamena celog drajva kod nas kosta 60 eura (oko 80 dolara) pa sad vidi sta se vise isplati.
U redu je to, a koji kljuc fleshujesh u novi drajv, jer kako ja znam bilo koji drajv ne radi na boksu, nije to racunar, jer u drajvu i plati imaju kljuceve, koje trbaju da se poklapaju, ako se ne poklapaju to nista, pa koji kluc se fleshuje u novi drajv?????
Prijatelju daj bilo koji kljuc
ne mogu da placam vise ogrinalelol
Znaci prvo: Flesovati se moge sve, ako imas dobre ruke i pamet u glavu, situacija ja sa LITEon jeste problematicna, ali se moze uraditi, ne u CG i Yugoslaviji, a u Rusiji lako, kosta oko 150 eura, ja na svom boksu 360 imao sam Hitachi FL079, svisu mi isto pricali da nema sanse, ali malo uporatva i sve je bilo reseno. Zato hocu da kazem ne treba govoriti sta se nemoze, sve se moze ako ocete:wave:
Razumem te, ali bilo koji kluch ne valje, to je ta zastita MICROSOFTA, imam druga koji moze izvaditi kljuc iz maticne ploce, pa sa njim mozes da flesujes koji bilo drajv. a ako ti trba kljuc koji bilo mogu ti poslati svoj kljuc ot moga boksa, ali ti on raditi nece
Ne razumem shta hocesh da kazeshNisam ja ni rekao da ne postoji reshenje za liteon drajv, vec da se on sam ne moze fleshovati i sigurno nece ni moci jednostavno. Nema to veze sa Hitachijem koji nije mogao pa su ga provalili, Liteon ima potpuno drugachiju zashtitu i ne vredi da hocesh kada je nemoguce
I da, postoji kod nas zamena drajva, i to koshta mnogo manje od 150e
CPU key i DVD key ochigledno nisu ista stvar i ako izgubish DVD key, ja koliko vidim po netu niko to nije uradio i uvek je odgovor na to pitanje "morash da imash DVD key".
@driver
Samo mi molim te reci kao uspeju da izgube DVD key zar se isti ne nalazi u flesh-u samog LiteON DVD-a ?
Moze i bez DVD-key garantovano, DVD-key duplikat imas u maticnoj ploci, praktikovalo se to u vrijeme hitachija, kad su ljudi pajali flash u drajv, zbog toga sto drajv nije se mogo prevesti u rezim MODEb. Jednostavno morali su mnogi da ispajaju flash iz drajva i s pomocu programatora da direktno pisu u flash (xtreme).Ali bili su sluchajevi da u toku takvih operacija uniste Flash i zavrsena stvar, i ko je tako uspjevao morao je vaditi kljuc iz ploce i flesovati druge drajve, samsung naprimer, a sto se tiche liteon, on jes drugi nema biosa znachi nema sta da se flesuje, ali ipak moze, nisam ga sastao, ali garantovano ga flesuju, kako stvarno neznam.
@driver
Samo mi molim te reci kao uspeju da izgube DVD key zar se isti ne nalazi u flesh-u samog LiteON DVD-a ?
Ja ne znam odakle ti kupish informacije ali u jednoj rechenici deluje kao da sve znash o tome a u sledecoj se najgore nalupetash.
Naravno da liteon ima firmware, kako bi inache radio ? Problem je shto je taj firmware read only pa se nikako ne moze promeniti i zato se ne moze krekovati.
Shto se tiche vadjenja povracaja DVD keya, to je nemoguce, pogledaj malo po netu i videcesh da to niko nikada nije uradio, niti igde postoji informacija o tome. Ako ti znash kako se to radi, mogao bi da napishesh uputstvo.
Pricham generalno, ne za liteon. U toku fleshovanja moze da dodje do raznih problema pa da ostanesh sa izbrisanim fleshom a ako si izgubio/obrisao originalni firmware, mozesh da bacish taj xbox. Meni se to vishe puta desilo, ali zato uvek pazim na to da budem siguran da imam originalni firmware sa kljuchem. Shto se tiche Liteona, i tu moze da dodje do razlichitih problema, jer ti da bi izvadio key morash da lemish na plochi drajva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari