Šta je novo?

XBOX Wireless Controller for Windows

svarog84

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2005
Poena
650
Moja oprema  
Zvuk
iBasso DX180
Mobilni telefon
Google Pixel 9
Pametni uređaji
Suunton Race Titanium
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ima li neko ideju gde da nabavim? Pokusavam i ceo dan da nadjem online store koji salje u Srbiju i nista, imam Visu internet VB...

Prilozi

• 57023.webp
    57023.webp
    14.3 KB · Pregleda: 72
chim nadjesh gde ima i poshto,baci msg na PM ako ti nije cim 😉

chim nadjesh gde ima i poshto,baci msg na PM ako ti nije cim 😉

Tesko, pretrazih sve od Amerike do Azije i niko ne salje kod nas 🙁 Ima ih po svim istocnoevropskim online shopovima a kod nas nista...

Potražite žičanu verziju, kabl je baš dugačak a džojstik bolje leži u ruci jer nema onu izbočinu za baterije.

Zicani nije problem naci... Kod zicanih postoji poprilican izbor joypada inace... Kod bezicnih je stvar malo drugacija 🙂

Ovo i meni treba, zamenio bih Logitech Cordless Rumblepad 2.

A najbolje od svega je sto dok sam pretraziivao online shopove video sam gomilu rumunskih, litvanskih, ukrajinskih, estonskih, madjarskih... I naravno iz svih zapadnih zemalja. Ne mogu da verujem da se niko nije setio da uveze kod nas

evo ti few linkova:

Hvala na trudu ali to nije ono sto trazim, meni treba bezicna varijanta XBOX kontrolera sa adapterom za PC... Ovo je samo wireless controller. Ili samo adapter posto je samo kontroler moguce kupiti i kod nas, ono sto nedostaje je taj famozni adapter. Koliko ja znam adapter se vise ne prodaje posebno i tesko ga je naci i u inostranstvu pa sam zato pitao za komplet varijantu

Nazad
Vrh Dno