Šta je novo?

Xbox Series X / S

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Htedo malo da se igram sa sestricem minecraft on na xboxu ja na pcu ista lan mreza. I kad pri pravljenju novog sveta na xboxu hocu da upalim multiplayer, opcija je siva, dok kad igramo pc na pc u lanu radi normalno. Idem na fix now otvara mi da se pretplatim. E stvarno su ono, nemam reci. Kupis igru i ne mozes lan da igras.
Da, bas su trash sa tom praksom. Trebali bi da napomenu prilikom kupovine da bez pretplate na gamepass igra ne radi sa muliplayer opcijom. Ja sam takodje to smetnuo sa uma i kupio We were here bundle i naravno smorio se kad sam pokrenuo i skontao da ne mogu da igram. Morao sam uzeti i game pass koji mi realno ne znaci puno sem da igram tu igru. Oh well...

Jel je imao neko probleme na Series S sa igranjem Indiane Jones i F1 2025, dok sam imao game pass isprobao sam brda igara ukljucujuci i ove dve. I jedino su one bile neigrive. Indiana Jones je pucala pri samom pokretanju kampanje, tj. sve se ucita, prodje uvodna spica i kada trebam da pocnem da upravljam lika jednostavno se zamrzne ekran i moram da restartujem konzolu. A Formula 1 mi je dopustala da odigram 1-2 kruga i onda se zamrzne, ali se moze izaci iz igre pa ne mora restart konzole. Znaci sve druge igre koje sam isprobao su radile perfektno ali ove dve nikako nisam uspeo da odigram

Za F1 ne znam ali IJ sam obrnuo bez problema bilo koje vrste

Pa verujem da tako bez problema radi milionima ljudi koji imaju Series S, ali meni treba neko ko je imao takav problem i nadam se uspesno resio 😁

I ja obrnuo Indianu bez problema na Series S.
Probao reset na fabrička?

Iskreno nisam probao vracanje na fabricka, tad mi je konzola bila 3-4 nedelje stara pa sam mislio da ni to ne bi pomoglo. Obe igre sam vise puta reintalirao ali bez uspeha. Za F1 sam probao da spustim grafiku na Performance mode, ali i tada igra zakuca nakon prvog kruga koji radi perfektno

Možda će nekome značiti info:

Pre mesec dana sam na preporuku kolege @djomla43 prebacio XBX na Japan i uzeo GP Ultimate pomoću japanske pripejd Visa kartice V-preca. Pretplata je 1550 jena mesečno (oko 8 €), a V-preca koju sam dodao je od 3000 jena, pa kada je pre neki dan došlo vreme za produženje pretplate, nije prošlo zbog nedostatka sredstava na kartici. Probao sam da obnovim pretplatu pomoću našeg PayPal-a koji sam u međuvremenu dodao na nalog, kao i pomoću Intesa MC kartice, ali bezuspešno. Onda sam danas uzeo novu V-preca karticu od 5000 jena i dodao je na nalog, ali ni sa nje nije hteo da obnovi pretplatu. Tek kada sam otkazao pretplatu i pokrenuo novu, prošlo je iz prve pomoću V-preca kartice. Ostaje mi da probam da li se to ograničenje odnosi samo na obnovu pretplate i da li igre mogu da kupujem i našim PayPal-om.

Moze li jedno skroz noob pitanje. Mogu li kupiti igru na g2a i ubaciti na xbox, Chile region trenutno?

A ako imate dosta sredstava na kartici a radi vam Japan Game Pass Ultimate, onda se samo automatski produžava?

Nazad
Vrh Dno