Šta je novo?

Xbox Series X / S

Mene par godina unazad Youtube upozorava da mi nalog nije iz zemlje u kojoj se nalazim, ali mi uredno svakog meseca skine novac sa platne kartice i produži Premium Family plan. Izgleda da im je bolje da naplate išta nego ništa. A za XBox imam dva naloga turska. Čas preko jednog, čas preko drugog ne mogu da kupujem igre našom karticom. Nikad se nije desilo da su mi oba u blokadi.
Kad si poslenji put kupio kod Turaka nešto na Xbox-u?

Pre par meseci. Večeras planiram da uzmem novog Robocapa i Call Of Duty Black Ops IV. Koristim VISA prepaid karticu komercijalne banke.

Ipak ne radi kupovina ni na jednom. Piše inncorect region. Nema veze, verovatno će mi ponovo, za par meseci, skinuti ban kao i do sada. Da li bi upalilo da napravim novi nalog za Tursku, pokupujem šta treba i to je to.

Ipak ne radi kupovina ni na jednom. Piše inncorect region. Nema veze, verovatno će mi ponovo, za par meseci, skinuti ban kao i do sada. Da li bi upalilo da napravim novi nalog za Tursku, pokupujem šta treba i to je to.
Као што је већ речено, нема то везе са налогом, НЕ ПРОЛАЗЕ КАРТИЧНЕ КУПОВИНЕ, али пролазе куповине са лирама на налогу.

Dobro je da sam pokupovao zilion igara. U jednom šopingu sam uspeo za 3500din da kupim 36 igara. Najskuplja bila RDR2 oko 500din, a najjeftinije Dead Island Definitive Edition oko 20din.

Vrh Dno