Šta je novo?

Xbox Series X / S

zato gamepass na turkish pa rokaj nove igre - 830 din mesečno
tu je oblivion, sad će doom itd...

Кад је лира била 3.2дин, било је 9000дин, тако да мислим да је ипак мало јефтиније него што је било :)
Генерално причам за игрице које су по дифолту 2800 лира, те правим упоређивање када је лира до скоро била 3.2дин а сад 2.7дин. Наравно, која год игрица сад да изађе са ценом од 2800дин, биће одмах 7 и по сома, осим ако дај Боже падне лира још више.
Poenta priče je da (i dalje) nije jeftinije od US, džaba nam što lira pada, kada će opet dizati cene igara zbog toga, kao što su i do sada nekoliko puta već radili.

Mogu da dižu cene koliko hoće
Otkazati sve I PC i pajrati
*** ona mrtva PSN+ i po 250$ godišnje, čime se ti ljudi drogiraju i ovi što plaćaju?

Gde je to PSN+ 250$ godisnje?

Cena je 159,9$ sto je takodje previse ali ipak nije 250$

Pritom ko nije imao pretplatu mogao je za 100$ da uzme PS+ Premium u februaru. Svakako niko ne kupuje po punoj ceni ni kod jednih ni kod drugih.

Ja sam isto uzeo PS+ Deluxe preko Indijskog PSN-a sredinom Februara, podelio nalog sa drugarom. Izašlo me oko 3600din, da ne kažem 300din mesečno.

Pritom ko nije imao pretplatu mogao je za 100$ da uzme PS+ Premium u februaru. Svakako niko ne kupuje po punoj ceni ni kod jednih ni kod drugih.
Ma ne dam im ni 20$
Ima da prodam oba konzole koliko su nenormalno bahati

Ma ne dam im ni 20$
Ima da prodam oba konzole koliko su nenormalno bahati
Pa naravno da su bahati, ne kontam što te tangira? Biznis je u pitanju. Ulože stotine miliona u produkciju i development i onda očekuju mnogo više stotina miliona da im se vrati. Dizaće cene dokle god mogu. Game Pass čak i da poskupi je i dalje neverovatno velikodušna opcija.

Ja uzimam game pass na g2a i primecujem da cene samo idu gore.Jednom mi se desilo da uzmem US Trial ultimate za dolar i kusur. Sada ispod 6.5$ nema ni jedna ponuda.

Nisam do sada pratio, kako uzimate GamePass, vidim da je 950 dinara kad udjem na store. Ne vidim da ima da se uzme odmah na godinu dana i smanji cena?

Na prodavnici možeš samo mesečno. Za više meseci odjednom ili godišnju pretplatu pojuriš kodove na G2A, Kinguin, Eneba... pa gde ima povoljnije.

Pojuriš koji je povoljniji. Do skoro je to bila Turska, sada je Indija. Uporedi koliko se kreću cene i za taj region napraviš nalog.

Ako ćeš nov nalog, Indija (core > ultimate) ti je najpovoljnija varijanta.
Ako ćeš postojeći, onda Turska (standard/console > ultimate).
Core možeš max 36m da uzmeš.
Standard 12m max.
Konverzija Core > 2:1
Standard 4:3
Kodove juriš na Allkeyshop-u, mada je Eneba poprilično povoljna plus su brzi, za razliku od ganesael-a npr i retki koji ne uvaljuju pretplatu.

Kolika je usteda na godinu dana u odnosu na Srbiju? Srbija je oko 100e na godinu dana. I koja je razlika izmedju tih Core, Ultimate?

Tebi za PC core ne znači. Treba ti ultimate ili PC.
Core ti služi za konverziju u ultimate.

Amazon Prime US nudi mogućnost pretplate u vrednosti 2,2$ na 7 dana. U sklopu Gaming možete da preuzmete razne igre između ostalih Minecraft Legends PC i Xbox.
Minecraft Legends Xbox košta između 15 i 40 $ u zavisnosti od store

Amazon Prime US nudi mogućnost pretplate u vrednosti 2,2$ na 7 dana. U sklopu Gaming možete da preuzmete razne igre između ostalih Minecraft Legends PC i Xbox.
Minecraft Legends Xbox košta između 15 i 40 $ u zavisnosti od store
Ili odes na poljski amazon i registrujes se na celu godinu za 50zlota (10eur) i mozes sve igre da pokupis . I jos imas amazon video usput.

Ili odes na poljski amazon i registrujes se na celu godinu za 50zlota (10eur) i mozes sve igre da pokupis . I jos imas amazon video usput.
Ne mogu da se setim ali ima razlike. Znam da Kindle nije dostupan sigurno, takođe i Luna ima podršku za manje igara...Sećam se npr. da je Luna davala 10 igara preko PL a US 25

Moze objasnjenje sta se sve tacno dobija uz amazon prime ?
Moj buraz ima prime u DE, pa mozda mogu nesta da ga iskoristim 😀

Drugari, imam jedno pitanje... Imam Argentinski account i ne mogu više da plaćam karticom pošto je naša, a ni da koristim kodove sa Allkeys jer prijavljuje pogrešnu regiju. Sve je radilo do pre koji mesec uz pomoć VPN-a, ali sada ništa više neće.
Jel imao neko sličan slučaj i kako je rešio?

Koristio sam par godina i karticu i kodove i sve je prolazilo bez problema. Probao sam i više različitih VPN servisa i da registrujem nalog na drugu regiju i isti problem se javlja. O čemu se radi?

Drugari, imam jedno pitanje... Imam Argentinski account i ne mogu više da plaćam karticom pošto je naša, a ni da koristim kodove sa Allkeys jer prijavljuje pogrešnu regiju. Sve je radilo do pre koji mesec uz pomoć VPN-a, ali sada ništa više neće.
Jel imao neko sličan slučaj i kako je rešio?

Koristio sam par godina i karticu i kodove i sve je prolazilo bez problema. Probao sam i više različitih VPN servisa i da registrujem nalog na drugu regiju i isti problem se javlja. O čemu se radi?
Argentina već neko vreme ne radi...
Svi smo prešli na TurCe i druge :cautious:

Nazad
Vrh Dno