Šta je novo?

Xbox Series X / S

Kao što smo već diskutovali, dovoljno je da onemoguće da naše kartice prolaze na ARG store-u. Na našem store-u će prolaziti i Visa i Mastercard, ali su cene 4,5,6 puta više.

Onda nema više jeftinog igranja na Xbox-u.
Paaa… to i ne mora da znaci, kupovace se dopune ili igre-kodovi preko drugih sajtova, pa vpn-ovi itd, e brate moj SRBI smo mi, ce se snadjemo haha

Upravo probao Visu, nece, izbacuje error.
Probao da dodam Visu na main USA nalog, nisam uspeo, a preko ARG naloga (na kom je dodata vec skoro godinu dana) nece, izbacuje error.
Mastercard nisam probao. Nadajmo se da je nesto privremeno.

Samo sto sam hteo da postavim. Naisao i ja na to.
Verovatno jeste povezano jer spominju promene oko Vise i njihovih polisa u Argentini.

Turska i dalje lagano prolazi

Definitivno više ne prolaze Visa kartice na ARG, Mastercard radi normalno.

Bezveze. Ja sam prodao svoj One X, pa poručio Series X, tako da ću videti kako je kod mene naredne nedelje.

Ako još neko proba u međuvremenu sa Visa karticom, neka javi da li mu prolaze kupovine. Ako ne, vraćamo se natrag na Mastercard.
Pre dva sata mi stiglo za yt, jer tu imam premium sa vizom od rajfa.

Prilozi

• IMG_20230210_221134_669.jpg
    IMG_20230210_221134_669.jpg
    120.7 KB · Pregleda: 96
Pitanje za ljude sa Xbox konzolom: da li placate obican Game Pass ili Ultimate?

Ja nemam konzolu ali placam mesecnu pretplatu za PC (29 lira mesecno preko Turske).
Day one je bio Scorn, Plague Tale Requiem, uskoro ce Atomic Heart, pa Planet of Lana itd.. Realno i ko nema Xbox vec samo PC treba da se pretplati, pogotovo dok moze ovako jeftino da se prodje.

E sad, zanima me da li je neko ko placa Ultimate probao da u isto vreme igra sa tim nalogom i na konzoli i na PC-ju, naravno neke dve razlicite igre?
Nemam Xbox da probam i sam.
Ako moze to bi bilo sjajno, sa jednom pretplatom igraju dvoje u familiji.

Sa Ultimate imaš i EA naslove
I možeš da igraš istovremeno i na konzoli i na PC

I ja koristim Ultimate, definitivno je bolji deal, pošto se dobija i EA Play i PC Game Pass.

I ja koristim taj Game Pass paket od Turaka, to je valjda ultimate ful paket. Ide mi mesečno pretplata nešto malo preko 2€ :cool:
Valjda će godinama ovako ostati...

Da li u običnom gamepass-u ima fifa 22 ili mora ultimate da se ima?

jedno i drugo je Game Pass. Sa obe mozes da igras bilo sta iz GP biblioteke.

Sa GPU imas dodatno Live Gold (za online) kao i EA Play biblioteku.

E sad ne znam da li je FIFA 22 u GP ili u EA Play?

Ako je u GP sa obicnim mozes da je igras ali ne online ako nemas Live Gold. A ako je h EA Play onda ti treba ili GPU ili ima i EA pretplatu za par e.

Mora Ultimate za Fifu

Pitanje za ljude sa Xbox konzolom: da li placate obican Game Pass ili Ultimate?

Ja nemam konzolu ali placam mesecnu pretplatu za PC (29 lira mesecno preko Turske).
Day one je bio Scorn, Plague Tale Requiem, uskoro ce Atomic Heart, pa Planet of Lana itd.. Realno i ko nema Xbox vec samo PC treba da se pretplati, pogotovo dok moze ovako jeftino da se prodje.

E sad, zanima me da li je neko ko placa Ultimate probao da u isto vreme igra sa tim nalogom i na konzoli i na PC-ju, naravno neke dve razlicite igre?
Nemam Xbox da probam i sam.
Ako moze to bi bilo sjajno, sa jednom pretplatom igraju dvoje u familiji.
Ja koristim gamepass ultimate, i dopunjavam ga preko kodova. Trenutno 1 month US kosta 1 dolar. Jedini problem je sto nije kumulativan, nego svaki mesec moras po jedan kod da aktiviras. Prethodno je neophodno iskljuciti mesecno zaduzenje naloga, jer je obavezno ostaviti podatke internet kartice. Smesno cimanje za gamepass od 1dolara/eura mesečno. Tri meseca vec tako radim.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, ako neko zna odgovor. Da li i koliko imam pravo da zadrzim igru koju igram preko gamepass ultimate subskripcije, ukoliko se ta igra ukloni sa gamepass biblioteke? Konkretno, igram igre preko gamepass-a koje pripadaju EA acces-u.

Imam jedno pitanje, ako neko zna odgovor. Da li i koliko imam pravo da zadrzim igru koju igram preko gamepass ultimate subskripcije, ukoliko se ta igra ukloni sa gamepass biblioteke? Konkretno, igram igre preko gamepass-a koje pripadaju EA acces-u.

Prilozi

• IMG_20230211_232617.jpg
    IMG_20230211_232617.jpg
    156.4 KB · Pregleda: 56
Nigde 😃
Preorder bio 8000 pezosa, kad je izašla skocio na 10000 plus zavrnuli Visu. Najjefiniji je trenutno kod braće Turaka.

Ehh a imao sam priliku da kupim pre 2 ned taj preorder i na kraju kao u fazonu ma kakvi, ko ce igrati to, pored game passa..a sad mi iskace svuda..yt..fb..bench..tg grupe..

Ja kad sam video 2500 nije bilo razmisljanja.

Pogotvo zbog celog uzbudjenja oko igre pre izlaska.

Inace mi je glavni utisak igre koliko je zabavna, zatim atmosfera, ambijent po skoli i van njega kao i muzika. Borbe su mi odlicne i generalno sve lepo izgleda.

Hogwarts sniženje? Ima da se načekate za to, s obzirom da se prodaje k’o alva po punoj ceni. Čisto sumnjam da će biti sniženja sve dok ne izadje i Switch verzija u julu,da je ne potkopaju. Znači tek posle toga, na jesen.

Pojma nemam, budu nekad, kad sta i kako, pitaj klinca 😃
Ali da, sumnjam da će Hogwarts skoro na sniženje, ide k'o sumanut.

Možeš li objasniti ovo? :confused:
Zašto ne bi trajalo? Mislim, za očekivati je da se cene menjaju ali šta može biti? Da Argentina drastično poveća cene igara? Da se ukloni i direktna kupovina?

Nisu ni oni ludi da ostave oni ovo dugo, i na Zapadu prave naloge na Argentinu. Verovatno im je stalo da prodaju što više konzola pa će u jednom momentu blokirati to.

Vrh Dno