Gde gledas?Vidim da je trenutno brazilski live gold jeftiniji od turske. Da li ima neki bitan razlog zašto se ide više na tursku?
I ovo da će Forza 4 otići - dakle ako imam GPU i kupim recimo Lego addon i kad je povuku meni bi trebalo da ostane Forza 4?
Sutra će mislim da padne X
Dugo sam se lomio i na kraju kontam da će me nervira ti razlika a igraću na 65" TVu...
Meni kad sam usao u aplikaciju na pc-u izbaci upozorenje da nije podrzan region u kome sam pa nisam dalje cackao jel radi app bez problema posto mi je nalog us a na kompu lokacija srbija?Preko xbox pc aplikacije.
Ne, nece ti ostati ako u medjuvremenu ne kupis igru. Pre nego sto igra izadje, obicno je neko vreme na popustu.I ovo da će Forza 4 otići - dakle ako imam GPU i kupim recimo Lego addon i kad je povuku meni bi trebalo da ostane Forza 4?
Verovatno je do lokacije, kod mene je i pc i xbox na US lokaciji i isti xbox nalog.Meni kad sam usao u aplikaciju na pc-u izbaci upozorenje da nije podrzan region u kome sam pa nisam dalje cackao jel radi app bez problema posto mi je nalog us a na kompu lokacija srbija?
Ovo nesto kao allkeyshop. Svakako, nadje mi za 30e na gamivu BR xbox live. Turska opet jeftinija za 1 eur na Enebi.@scylla xxlgamer.com (isto gledam live gold)
Pogrešna temaMa nije meni zbog kupovine ali kad su uzeli Bethesta-u ili sad Blizzard to je kraj sveta, Ms monopolisticki se ponasa a kad Sony kad pazari Blue point, insomniac, Naughty Dog, Sucker Punch...to je normalno i dizu u nebesa. Nervira me ta dvolicost kod fanbojeva!
Kada Sony kupi EA ili Ubisoft,T2 onda mozes da pitas slicno pitanje. Ovako si se izblamirao.Ajde dezurni sonijevci, monopol sad nista a? Ovo je u redu izgleda?
"Sony Interactive Entertainment has announced it will acquire Destiny developer Bungie for $3.6 Billion.
Bungie will be run as “an independent subsidiary” of SIE, and will remain a multiplatform studio with the option to “self-publish and reach players where they choose to play.”
Zaboravljas jednu fenomenalnu igru od Bungie - ONI.Dal je realno da se poredi kupovina Activision Blizzard-a sa Bungie-em?I pre toga dodaj i Bethesda-u.
Dakle na jednoj strani imas, Call of Duty, Crash Bandicoot, Tony Hawk, Guitar Hero, Warcraft, Diablo, Overwatch, Starcraft, Elder Scrolls, Fallout, Doom, Quake, Wolfenstein i Dishonored!
A sa druge Halo i Destiny. Nije da branim Sony, meni svejedno, ali zaista nema blage veze poredjenje.
Nemaš Halo, to je Microsoftov naslov, Bungie ne radi na njemu već duže vreme.A sa druge Halo i Destiny. Nije da branim Sony, meni svejedno, ali zaista nema blage veze poredjenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari