Šta je novo?

Xbox Series X / S

To me interesovalo, igre by Microsoft su uvjek dostupne ? Dostupne su retroaktivno sve ili samo one koje se pojave od momenta aktivacije gamepass-a ?
Tako je, Microsoft igre su uvek dostupne, što znači i Bethesda igre. Dostupno ti je sve, nije bitno kad aktiviraš GP. Znači trenutno su na servisu sve trenutno dostupne igre koje je Microsoft radio i jedan deo Bethesdinih igara (verovatno će u nedelju na E3 najaviti novi talas Bethesda igara). Kažem trenutno dostupne, zato što recimo nemaš starije Forza Horizon naslove, zbog muzičkih licenci su kompletno izbačene iz Store-a, nije ih moguće ni kupiti, jedino negde da nađeš disk verziju. Ali u principu, sve ostalo je dostupno. Možeš da nađeš full spisak na netu.
 
Pozdrav. Planiram kupovinu xboxa u neko dogledno vreme (trenutno sam na switchu koji cu da prebacim klincima) i koliko god voleo da skupljam fizicke kopije igara za diskove bas i nisam nesto rad jer se, kad sam ja u pitanju, prilicno lako ostete tako da bih isao na digitalne kupovine. E sad, ovde na netu mogu da nadjem kodove za igre po smesnim cenama. Sinoc iz radoznalosti uzmem Witcher 3 GOTY za 4e samo da probam da li radi kod. I tu dodjemo do zackoljice. Probam ja da ga dodam na moj MS nalog koji koristim vec 15 godina i izbaci mi gresku. Ispostavi se da je kod je samo za Hong Kong naloge. Isti prodavac ima jos brdo AAA igara po smesnim cenama koje bih rado uzeo pa neka stoje dok se ne uzme xbox (ne mora zena da zna :D ). Napravim nalog prijavljen u HK i kod bude prihvacen. Moje pitanje je, ako ja napunim taj nalog igrama i vratim se u Evropu ili odem bilo gde druge, da li ce taj nalog moci i dalje da se koristi ili ce biti neka restrikcija bazirana na IP adresi? Nintendo nema tih ogranicenja a oko xbox-a ne znam nista pa bih radije da pitam pre nego sto investiram u nalog potencijalno beskoristan u buducnosti. Svaka pomoc je dobrodosla :)
 
Kako da kupim ono za 1$ , tri meseca game pass na us nalogu?
Probao sa nasim karticama preko vpn-a , ne prolaze?
 
Preko čega kupuješ? Ako je preko konzole, tu ti ne treba VPN.
 
pokusavam preko phona.... mislis da probam preko konzole direct?
 
Preko konzole mi je prošlo lagano.
 
probam kad dodjem sa posla
tnx (y)
 
Obavezno preko konzole, kupovine sa PC uopšte ne prolaze, a i sa telefona retko kad prođu.
 
Ma da , lagano sa konzole prošlo odmah 😎
Cool , hvala svima
 
I ja planiram u skorijoj buducnosti da kupim xbox X pa me zanima gde ima najpovoljnije game pass? I jel isto kao i za PS5 mora US region?
 
Battlefield 2042 samo 89,99 dolara s popustom EA Play :)
 
Vidim ima brdo popusta i u SAD, Far Cry 5 9 dolara. Ali meni su te FC igrice predosadne. Kupio sam pre neki dan Tomb Raider trilogiju, igram drugi deo sad. Odrastao sam uz te igrice. I ona je na popustu.
 
Ja sam obican uzeo. Tj. uzeo bundle, crash team racing i crash trilogy, izaslo me oko 1250 din
 
Evo me u Budimpešti. Ovde serija S ima ko blata. Upravo bio u arena mallu u media marktu. 119.000 huf ili 39.000 rsd po našem. Da sad uzmem mogao bih i afa da tražim, ali me ne zove. Ps5 samo online, a za seriju X nema ni mogućnosti da se uzme/naruči.
Znači serije S ima ko blata, puni rafovi.
 
Ima je i kod nas u 2 prodavnice vec duze na lageru, ali skuplja je 50ak evra. Za te pare se svakako isplati, posebno ako mozes povracaj da uradis.
Na KP ima neka 300e sa 2 god garancije, ni to nije lose ako je true garancija
 
Imam ps5 i još dosta igara sa ps4 da odigram, tipa fallout 4, uncharted 4, last of us 2, RDR2, jedi star wars, detroit, prototype i još par zvučnijih.... Zato kažem, xss me ne vuče preterano. Jedino bih halo odigrao na xsx kao čovek ili čekao da uzmem grafu. Cene su počele da padaju konačno :)
 
Evo sad sam u Szegu. Ima 3 komada serije X. 66.000 rsd pre afe ako neko želi da uzme


Edit: Interesantno da MM u Segedinu u Arkadu ispade bolji od onog u Arenu u Budimpešti.
 

Prilozi

  • IMG_20210613_120657.jpg
    IMG_20210613_120657.jpg
    302.2 KB · Pregleda: 86
cd8c39f8fe29a0ce3a2e97735151f9817a442da9.jpeg
 
Tacno je.

Neke bas dobre igre najavise na eventu, a neki traileri su brutalni bas.

Forza izgleda perverzija.

Imate sve na XBOX YT kanalu da ne kacim brda klipova. Dobra jesen sledi.
 
Ne znam samo ko će zdrave pameti da kupi Forzu ako je bude u Game Pass-u. Ali super svakako.
 
Džaba Forza kad im je fizika nula. Naterao sam sebe da igram ali oni celendzi sa skakaonicama i svim onim čudima su me ubili u pojam.
 
Nazad
Vrh Dno