Šta je novo?

Xbox Series X / S

1722210432793.png

Успешно узето преко Индије 8 месеци плус један месец ГПУ и активирао ово наплаћивање за додатних месец дана па га угасио одмах и тако ме испало 10 месеци 3143дин, илити 314дин по месецу што и није тако лоше. Без икаквих перипетија, акаунт ми је на Турској али само преко ВПН-а ридимовао кодове и то је то (користио сам УрбанВПН који је бесплатан ако некоме буде требала инфо).

Pogledajte prilog 452039

Успешно узето преко Индије 8 месеци плус један месец ГПУ и активирао ово наплаћивање за додатних месец дана па га угасио одмах и тако ме испало 10 месеци 3143дин, илити 314дин по месецу што и није тако лоше. Без икаквих перипетија, акаунт ми је на Турској али само преко ВПН-а ридимовао кодове и то је то (користио сам УрбанВПН који је бесплатан ако некоме буде требала инфо).
Izvini ako sam glup i ako je glupo pitanje, ali kako misliš preko Indije uzeo GPU a aktivirao na turskom nalogu? Nisam znao da je to moguće. Mislim, pitam za drugara. :censored:

Redeem kod za Game Pass Core (eneba, kingiun, gamivo najsigurnije, ako je neko kod drugih uzimao neka piše).
Potrebno je da nema aktivne Game Pass Ultimate pretplate kako bi konverzija bila 3:2, u suprotnom mnogo je lošiji odnos, ne raditi.
Kodovi se redeem-uju preko kompa/moba uz VPN.
Ako ne prođe sa nalogom koji je na TR, prebaciti se na Indiju (bez VPN-a za svaki slučaj).
Meni je jendom prošlo bez problema za TR nalog, prepoznao je i karticu na nalogu i dobio mesec gratis dok druga dva puta nije moglo, morao sam da prebacim acc na Indiju. Kartice na Indiju naše ne mogu da se dodaju.
P. S. 6 meseci je najjeftinija opcija kodova.

Aktivirao Xbox game pass Core 12 India na mobilnom uz Cyberghost VPN

Nego ovih 1m GPU jel ste to na telefonu isto ili na konzoli aktivirali?
Uzeli ste 1m GPU code ili karticom platili?

I ovo ne može da izađe 3143 din nikako 10m
12m Core code sam platio 28.6€ za Gamivo i 1m GPU na India nema ispod 10€
Tako da je to 4540 din

Kodovi od 6 meseci su jeftiniji. Do juče su bili oko 10€ za 6m

Da vidi stvarno nisam to ni skontao da ste pisali
Ma i ovo je ok nas dvoje delimo GPU

Nisam palio Xbox ima jedno mesec dana možda...
Ja na captures kad nigde klipova od igara koje sam snimao :cry:
What happened?

Poslali su obaveštenje svima da se sve briše posle nekih x meseci

btw cod mwf III stigao na GP

Posle 6 meseci se brise sve

Zar nije gospoda rekla u tim obaveštenjima da će nam se sačuvati na Xbox cloud (imamo 5 GB free koliko znam)?
Mogu li da vratim to nekako?

Sad Tyler The Creator GIF

Prosle nedelje kupio par igara i evo 2 dana mi je blokirana kupovina, javlja gresku za radnju i karticu da se ne podudaraju regioni, koliko sam shvatio do daljnjeg je spreceno. Region mi je svuda bio Turska i podaci na kartici jedino sto je domaca. Kupio sam i giftcard na TR ali nece da prodje. Takodje sam menjao jezik radnje xbox.com sto je nekima pomagalo ali ne vredi. U medjuvremenu sam menjao regione i na Xboxu i na microsoft account pa citam moguce da sam trenutno shadowbannovan ali to nije vezano za prvobitno sprecavanje kupovine. Jel nekima od vas jos radi jeftina varijanta kupovine, u nedelju mi je recurring bill za gamepass ali mislim da sam i za to sprecen 99 posto. A taman sam hteo da kupim dosta igara do isteka rasprodaje danas u podne ali sudbina je drugo htela.

Prosle nedelje kupio par igara i evo 2 dana mi je blokirana kupovina, javlja gresku za radnju i karticu da se ne podudaraju regioni, koliko sam shvatio do daljnjeg je spreceno. Region mi je svuda bio Turska i podaci na kartici jedino sto je domaca. Kupio sam i giftcard na TR ali nece da prodje. Takodje sam menjao jezik radnje xbox.com sto je nekima pomagalo ali ne vredi. U medjuvremenu sam menjao regione i na Xboxu i na microsoft account pa citam moguce da sam trenutno shadowbannovan ali to nije vezano za prvobitno sprecavanje kupovine. Jel nekima od vas jos radi jeftina varijanta kupovine, u nedelju mi je recurring bill za gamepass ali mislim da sam i za to sprecen 99 posto. A taman sam hteo da kupim dosta igara do isteka rasprodaje danas u podne ali sudbina je drugo htela.
Ja sam sinoc kod Erdogana uzeo nesto, sve ok.

Ininal kartica radi i na turskom PS i XBOX store-u. Jedini je problem dopuna jer to mora da ti radi neko ko ima Revolut.
Ide dopuna i preko Aircasha (hrvatski fintech servis, slično Revolutu), i to bez provizije.

Za registraciju dovoljan i srpski pasos/LK (ograničena verifikacija, ali dovoljna za slanje novca :) )

Jesi procitao moje postove, vrati se par stranica, uglavnim, ako imas mobilni internet, podeli sa konzolom pa tako kupi.

Juče sam uspešno konvertovao 12 meseci Xbox live Turkey u 8 meseci GPU, plus mesec koji izaziva konverziju.

Naplacen mi je 109 trl mesec dana gp iako ne mogu vec 2 nedelje da kupim nista, kao sto sam opisao u mom proslom postu. Na microsoft sajtu i u mejlu pise da je sledeci mesec 309 a u xbox subscriptions pise ovih 109, iskreno 309 je mnogo mislim da mogu proci povoljnije preko oglasa godinu dana sto nude

Trenutno se ovo igra...

Prilozi

• Screenshot_20240805_120645_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg
    Screenshot_20240805_120645_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 89
  • Screenshot_20240805_120652_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg
    Screenshot_20240805_120652_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 87
Vidim sad na game pass aplikaciji na telefonu da je izasla mafiaDE. Zar nije trebala da izadje prvo igra Creatures of Ava? Pise da izlazi 7og avgusta. A Crash bi trebalo sutra da izadje.

Da li je potreban GP da bi se Minecraft igrao online na Win 11?

Nema adekvatnije teme za pitanje barem po pretrazi. Klincu uzeo za win 11 ali se izgleda zeznuh pošto mu je multiplayer zasivljen. Dozvolio sam mu kao roditelj u privacy settings sve potrebno ali i dalje je MP zasivljen.

Nije potreban GP

Koje slusalice koristite dok igrate? Imam jedino sto sam uspeo da povezem su neke bubice od telefona pa u daljinski. Ali zvuk nekako ocajan bio, kao iz bunara. Vredi li dati pare za xbox wireless headset ili ima neka druga varijanta?

Ja za igranje koristim BT slušalice povezane na TV, pa se zvuk sa XBX automatski reprodukuje preko njih kada igram. Meni je tako kvalitet zvuka super.

Na zalost igram na 4k ali non smart tv, pa nemam BT. A najvise bih koristio sluske zbog razgovora sa protivnicima dok igram nba ili fifu.

Nazad
Vrh Dno