Šta je novo?

Xbox Series X / S

Super ako šljaka tebi, ali gomili ljudi koje znam su izbrisali kartice i ne možemo ponovo da ih ubacimo i uglavnom su intezine kartice u pitanju. Ali, hvala na info da Turska i dalje radi, prebaciću onda sa Argentine na Tursku, pa koliko izdrži.

Pozdrav,naime istekao mi je bio Game Pass Ultimate na Argentini i sada kada pokusam updateat info pise Check your security code. There appears to be an error in it. Problem je sto sam i kada sam promenio na tursku isti error dobijam. I na drugom nalogu na xboxu se takodje javlja isti error. Da li to znaci da mi je kartica banovana i na koji nacin bi nakon toga mogao da uplacujem Game Pass

na koji nacin bi nakon toga mogao da uplacujem Game Pass
Ako ne funkcionišu ni Argentina ni Turska uvek ostaju kartice sa Amazona ili CDkeys.

Ove sa CDkeys-a važe ww, aktivaraju se normalno i ovde kod nas na kompu bez ikakvih problema, kupovao sam ih više puta. Jeste skuplje ali to je što je ako drugo ne može.

Konverzija sa Game Pass Core-a na Game Pass Ultimate je jos uvek jeftinija varijanta, nego da se uzme direktno vaucer za Ultimate. Odnos pri konverziji bi trebao da je 3:2.
Neko je ovde radio konverziju za EA play-a na GPU i tu je odnos mislim 3:1 i navodno ispadne jos jeftinije. Samo ne znam da li ima tih vaucera za EA play za Tursku ili Argentinu.

Da li neko od vas koristi neki drugi bezicni kontroler osim ovog fabrickog Xbox Series X kontrolera i koji preporucujete?

Super ako šljaka tebi, ali gomili ljudi koje znam su izbrisali kartice i ne možemo ponovo da ih ubacimo i uglavnom su intezine kartice u pitanju. Ali, hvala na info da Turska i dalje radi, prebaciću onda sa Argentine na Tursku, pa koliko izdrži.
Upravo testirana Intesa Visa, šljaka na xbox TR store-u.
Neko je ovde radio konverziju za EA play-a na GPU i tu je odnos mislim 3:1 i navodno ispadne jos jeftinije.
Ja sam uzimao EAplay + GPU, trenutno najjeftinja varijanta. Preko TR izadje 5 meseci GPU-a oko 1700 din. Izvodljivo je samo ako nema aktivne pretplate u trenutku kupovine.

Upravo testirana Intesa Visa, šljaka na xbox TR store-u.

Ja sam uzimao EAplay + GPU, trenutno najjeftinja varijanta. Preko TR izadje 5 meseci GPU-a oko 1700 din. Izvodljivo je samo ako nema aktivne pretplate u trenutku kupovine.
Jel si uzimao gift card ili si pretplatu direktno preko konzole?

Meni radi raifjzen visa doduse uzimam i premijum celo vreme sa njom preko turske.

Pozdrav,naime istekao mi je bio Game Pass Ultimate na Argentini i sada kada pokusam updateat info pise Check your security code. There appears to be an error in it. Problem je sto sam i kada sam promenio na tursku isti error dobijam. I na drugom nalogu na xboxu se takodje javlja isti error. Da li to znaci da mi je kartica banovana i na koji nacin bi nakon toga mogao da uplacujem Game Pass

Promenio sam na USA i iz prve je prosla kartica i lokacija, dok na turskoj i dalje isti problem. Da li mozda lose unosim billing adresu pa mi radi toga izbacuje gresku koja tehnicki ne pise da je za to?

Takodje meni na account.live.com stoji Country Serbia da li to trebam menjati na Tursku?

Poslednja izmena:
Promenio sam na USA i iz prve je prosla kartica i lokacija, dok na turskoj i dalje isti problem. Da li mozda lose unosim billing adresu pa mi radi toga izbacuje gresku koja tehnicki ne pise da je za to?
Pokusaj da istu karticu stavis na drugi nalog i probaj kupovinu. Moguce je da je neki security ban na samom nalogu. Slicno se desilo i meni kada sam se igrao sa VPN-om i Microsoft store-om. Ni meni nije prolazila Turska i Argentina sa Mastercard i Visa karticama na tom jednom nalogu, dok je US store radio. Na drugom nalogu, iste kartice, isti podaci i radilo na svim regionima.

Pokusaj da istu karticu stavis na drugi nalog i probaj kupovinu. Moguce je da je neki security ban na samom nalogu. Slicno se desilo i meni kada sam se igrao sa VPN-om i Microsoft store-om. Ni meni nije prolazila Turska i Argentina sa Mastercard i Visa karticama na tom jednom nalogu, dok je US store radio. Na drugom nalogu, iste kartice, isti podaci i radilo na svim regionima.
Probao i na druga dva naloga,ista stvar se desava

Indiana Jones izgleda 🤩

beyond a steel sky na popustu za 20 lira, ko nije igrao odlican point and click adventure za dzabe cenu.

Da li je neko uzimao Xbox series X kontroler u nasim prodavnicama? Kakva su iskustva sa garancijom i da li priznaju stick drift?
Znam da su neki preporucivali Games, ali kakva je situacija sa drugim radnjama, ko stoji iza garancije, uvoznik, microsoft ili neko treci?

Probao sam pre nego sto sam uzeo sa turgame i nije htelo. Sad mi je samo da potrosim ovih 650 lira kredita nekako.
Prebacio sam sad windows na turski region, upalio vpn na tursku, sad mi je turski store na Pc-u pa cemo videti. Ostavicu da stoji par dana :)
Sa drugog foruma, isto nije prolazila kupovina iz walleta.

Prilozi

• Screenshot_2024-01-21-10-19-08-405-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-21-10-19-08-405-edit_com.android.chrome.jpg
    136 KB · Pregleda: 87
Koja kartica, banka ?
Ja napravio novi nalog i nema sanse to da izvedem sa Intesinom MS preko Argentine.

Da li je neko uzimao Xbox series X kontroler u nasim prodavnicama? Kakva su iskustva sa garancijom i da li priznaju stick drift?
Znam da su neki preporucivali Games, ali kakva je situacija sa drugim radnjama, ko stoji iza garancije, uvoznik, microsoft ili neko treci?
Ja sam uzeo tri za koince, sve radi OK godinu dana, i sad je klinja prosuo kolu po joysticku :)

Direkt preko konzole kupiš
Kako se konverzija onda radi? Automatski ili ima neki deo storea?

Vidim ovo na sajtu:

"EA Play members on console who join Xbox Game Pass Ultimate will have their EA Play subscription on Xbox automatically canceled, and any remaining time will be rounded up and converted to Xbox Game Pass Ultimate time at a ratio of 3:1. For example, 90 days remaining of EA Play will convert to 30 days of Xbox Game Pass Ultimate time."

Zbunilo me to sto kaze 12m u 5m, zar ne bi trebalo 12m u 4m?

Ako imam GPU, jel moram da otkazem na "cancel" ili da iskljucim recurring billing (pa da pustim da istekne), pa tek onda EA play + GPU?

Nazad
Vrh Dno