Šta je novo?

Xbox Series X / S - Da li kupiti ?

s5p

Cenjen
Učlanjen(a)
09.04.2019
Poena
115
Xbox ss sa 2 original dzojstika, gpu nalogom jos 4 meseci, i garancijom jos godinu ipo na konzolu, za 250e. Jel dobar deal ?

Ako je Series S zar ne bi trebalo da za te pare imaju nove neotpakovane na opšte poznatom sajtu KP? Po meni ta cena nije OK. Ultimate nalog je na pojedinim zemljama 2-3e mesečno tako da ni to nije problem. Jedino taj jedan dzojstik ekstra što dobiješ (40-50e vrednosti). Opet ne bih išao na to, već na novo neotpakovano.

Dobra je cena, ako je opis ispravan. Tj. ako kp clan ima dobre ocene.
Ja sam kupio za 330 u januaru star 1 mesec sa ultimate g.p. 12 meseci. I
dva dzojpeda.
2 godine domace garancije.
Bukvalno je bio nov.
Prodavac je imao odlicne ocene i ocigledno nije bio preprodavac.
Svakako kupuj igrice preko argentinske ili turske regije.

Pozdrav drugari,jel može neko da mi objasni ove priče da za seriju s neće izlaziti next gen igrice.Planiram da kupim s seriju pa čisto da pitam,jel to znači da npr. FIFA i NBA 24 neće izaći za s seriju?Hvala!

Pozdrav drugari,jel može neko da mi objasni ove priče da za seriju s neće izlaziti next gen igrice.Planiram da kupim s seriju pa čisto da pitam,jel to znači da npr. FIFA i NBA 24 neće izaći za s seriju?Hvala!
Glupost totalna, izlaziće sve što i za Series X do kraja životnog veka obe konzole. Kupuj bez bojazni, izuzetna je konzola u pitanju, vredi svakog dinara.

Nazad
Vrh Dno