Šta je novo?

Xbox One

Da li je neko pazario One X
Prodao sam moj One pa se razmisljam da li da uzmem X ili isprobam malo PS4 pro

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Da li je neko pazario One X
Prodao sam moj One pa se razmisljam da li da uzmem X ili isprobam malo PS4 pro

Uzeo sam ja. Prvi xbox jos od OG. A imam i pro.
Sto se tice X zaista je super. Jako tiha masina. Nisam se jos uhodao sa UI, navikao na ps4. Problem je sto imam skoro sve nove igre na ps4 a za xbox samo Fallout 4 i Halo TMCC.
Iskreno, obe su sjajne.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Znaci nema greske sta god da uzmem.

Ljudi treba mi pomoc, nevezano toliko za konzolu ali je vezano za njen dzojstik. Pa svoj stari xbox 360 zicni dzojstik sam prodao i ponovio sam se sa xbox one s ili bar mislim da je s upitanju, jos mi nije stigo pa ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim. E sada me zanima gde uzeti alternativu za wireless adapter i sta uzeti da radi dzojstik povezan na pc?

Problem je sto ovi na kp traze 35 evra za adapter a to me izadje vise nego sto sam sam dzojstik platio. Pa se zato okrecem nekoj alternativi, pa ako neko ima neki predlog ili je neko licno koristio/nabavio tako nesto neka salje predloge ovde ili na private da ne trolujemo ovu temu.

Hvala

Uzmi bluetooth dongle ili kablom koji dođe sa xbox-om

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze bluetooth dongle ali samo ako je od S-a ako je od fat modela onda se neces naigrati preko dongle-a jer stariji modeli nemaju plavi zub vec samo IR... proveri jel na njemu ima 3.5 ulaz sa sluske tako ces najlakse provaliti jel se radi o modelu S'! U suprotom kabl je neminovan.

Moze bluetooth dongle ali samo ako je od S-a ako je od fat modela onda se neces naigrati preko dongle-a jer stariji modeli nemaju plavi zub vec samo IR... proveri jel na njemu ima 3.5 ulaz sa sluske tako ces najlakse provaliti jel se radi o modelu S'! U suprotom kabl je neminovan.

Evo proverio sam ima 3.5 mm ulaz za sluske, a reci mi koji bluetooth mi preporucujete da kupim? Jel ima neko ko provereno koristi neki na kojem mu radi xbox one s dzojstik na racunaru?

Pa ne mogu da koristim kabel jer ga nemam, kupio sam samo dzojstik a u paketu mi doalzi samo on i par baterija.

Evo stigao mi je danas dzojstik i tek sada sam uzeo da ga probam i sve sljaka ali preko usb kabela, e sada gledao sam ima ulaz za 3.5 mm sluske i jos jedan ulaz pored. E sada se vracam na pitanje koji dongle uzeti za bluetooth da rade dzojstik i racunar upareni?

Koji OS koristiš na kompu? Meni sa Win 10, kontroler koji koristim uz Xbox One S, bez problema uparim i sa kompom, nikakav wireless dongle nije potreban, pošto kontroler od One S podržava Bluetooth.

Koji OS koristiš na kompu? Meni sa Win 10, kontroler koji koristim uz Xbox One S, bez problema uparim i sa kompom, nikakav wireless dongle nije potreban, pošto kontroler od One S podržava Bluetooth.

Pa problem je taj sto ima tri serije dzojstika. Prva serija koja nije imala 3.5 mm dzek za sluske pa serija koja je kasnije izasla je imala port za sluske ali ne i bluetooth i treca serija koja ima bluetooth, e sada ako ima jos koja serija sorry ali nisam se bas toliko udubljivao u istrazivanje.

E sada ispostavilo se da ja imam ovu drugu seriju 1697 a dzojstik koji ima bluetooth je 1708.

Tako da ta prica za mene ne vazi nego sada moram da jurim wireless adapter koji kod nas kosta 35 evra na kp sto je nenormalno skupo ali nasao sam na aliexpress isti takav adapter samo nema xbox one logo na sebi i cena mu je oko 15 evra sa posliljkom pa cu videti da to uzmem.

Inace koristim original win 10 zadnji update.

Poslednja izmena:
A na koju foru ukljuciti dzojstik da se upari sa racunarom, a da se ne ukljuci konzola? :)

Napravio sam us account. Kupio danas live gold sa g2a i sad ne mogu da reedem-ujem. Jel live gold vezan za regiju?

Redeemuj kod preko PC-a na svom Xbox accountu ali obavezno koristi VPN. Tako će ti sigurno prihvatiti.

Redeemuj kod preko PC-a na svom Xbox accountu ali obavezno koristi VPN. Tako će ti sigurno prihvatiti.

Probao sam preko mob sa vpn-om. Nije hteo. Probacu preko kompa.
Hvala.

Probaj Opera-in VPN, meni radi poso.

US obavezno obzirom da ti je US nalog i kod.

Prijavi problem sa kodom na g2a, ovo nema veze sa VPN-om. Kanda su te *****ali za kod ili ga pogrešno kucaš.

Ne bi ni trebalo da ima potrebe za VPN-om. Bitno je samo da kod odgovara regionu acc-a i sistema.

Ne bi ni trebalo da ima potrebe za VPN-om. Bitno je samo da kod odgovara regionu acc-a i sistema.
Problem sa kodom je definitvno. Prihvatili su zalbu. Vracaju mi novac. Jel kupovao neko xbl preko slicnih sajtova?

Takodje i -> press-start.com

Drugar redovno kupuje kod njih za Ps4 dopune, ja sam pazario 3x od letos vaučere od 50 (izađu oko 43) i nisam imao frke.

Pozdrav raja!
Zna li neko kako da instaliram KODI 17.6 na xbox one?
Uvijek mi instalira 18.0 Alpha.

@tambur88

Mora 18, jer mora preko Store-a da se instalira. Ostale verzije nisu u Store. Imas li problema sa 18?

Inace, trenutno ima neka akcija za Xbox Live Gold, gde moze da se uzme 3 meseca za 15$, pa se do 15.03. dobije kod za jos 3 meseca.

Posto je ograniceno na USA, Canada i sl. moze se desiti da ne radi, ali meni je ta promocija ponudila 12 meseci za 39.99$ kada sam u padajucem meniju izabrao 12meseci, sto je isto dobra ponuda.

Vrh Dno