Šta je novo?

Xbox One

Sačekaj druze E3 bice popusta 100%. Meni su trenutno ponudili 50% popust ali za mesec. Kad bude godisnja bez razmisljanja uzimam. Nasao sam za 42-43$ godisnja ako ti odgovara da ti pustim link...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Narednih nedelju dana,za sve korisnike Golda, besplatan EA Access.

Obavezno pratite mixer i e3 na njemu. Dele igre, guglajte mixpot.

Juce sam se registrovao na mixer sa microsoft acc, kako bi pratio e3 i ucestvovao u mixpotu.

Upalim kasnije xbox i krene da mi se instalira Forza Motorsport 6, kao poklon.

Sent from mTalk

Obavezno pratite mixer i e3 na njemu. Dele igre, guglajte mixpot.

Juce sam se registrovao na mixer sa microsoft acc, kako bi pratio e3 i ucestvovao u mixpotu.

Upalim kasnije xbox i krene da mi se instalira Forza Motorsport 6, kao poklon.

Sent from mTalk

Jel potrebno jos nesto osim da se registruje sa microsoft accountom? :)

Potrebno je da pratis E3 stream preko mixera veceras od 23h i da budes logovan sa svojim msft acc na njemu, tj. ako si imao neki svoj acc koji je napravljen preko xboxa, povezi ga.
Preporucujem, ne samo zbog nagrada, bice veoma dobro vece, prema svim najavama.

Evo najave:
https://blog.mixer.com/e3/?ocid=Evergreen_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_6.10.7

Stream pratis preko neta na:

www.mixer.com/xbox

ili na svom xboxu/mixer aplikaciji.

Forzu sam dobio sasvim slucajno, na zvanicnom twitter nalogu kasnije vidim da su delili 500 nagrada i eto, mene u*rala jedna. :)

Odlično, hvala puno. :) Već sam pustio neki stream na mixer-u. Vidim da se skupljaju neki poeni, jel to nešto bitno ili? :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Koliko znam, oni sparkovi se koriste za interakciju. Mozes prilikom strima da ubacujes razne emoji-je, zaje*ancije i slicno, a koriste se ti sparkovi.

Poceo je rebroadcast IGN prenosa sa E3 od juce, kada se predstavljao EA. Nista specijalno, ali eto, ako nekog zanima.

Poslednja izmena:
Meni taj mixer uopste nije hteo da se uloguje preko MS naloga veceras, a pokušavao sam od 19h pa sve do 23h.

Inače nisam nešto "oduvan" One X najavom i trejlerima. Na Originsu još treba dosta raditi, vidi se iz aviona, a Bioware ima predivnu igru vizuelno ali me odbija sto deluje kao lepši Destiny.

X ce tek da oduva Soni pezente.. Fina prezentacija, dosta igara, Anthem veoma zanimljiv i treba da s**** preglupu Sudbinu.. X sitan ali dinamitan, cena korektna, za ostatak videcemo i cekamo jesen..

Sve mi izgleda odlično, ali OG Xbox backward comp. Vrh. Mislim, nemam 4k tv, pa nemam neku potrebu da menjam Xbox one s, ali najave su dobre.

Sent from mTalk

X ce tek da oduva Soni pezente.. Fina prezentacija, dosta igara, Anthem veoma zanimljiv i treba da s**** preglupu Sudbinu.. X sitan ali dinamitan, cena korektna, za ostatak videcemo i cekamo jesen..

ma važi što će da oduva
može microsoft da se slika bez igara, tj. ekskluziva

Cena je svakako promašena, ja moj box neću menjati. 80% sinoć prikazanih "world premiere" i "exclusive" igara su ili multi platform bez ikakve XBO ekskluzive, pa makar i vremenske, ili su neke male indie igrice. Imam obe konzole, volim ih podjednako, ali Sony definitivno neće biti "oduvan" sa ovim. Čak naprotiv, već vidim kako će ići Sony konferencija. Ekskluziva za ekskluzivom, a siguran sam da će prezentovati i kako AC Origins izgleda na Pro sa checkerboardingom.

Sve mi izgleda odlično, ali OG Xbox backward comp. Vrh. Mislim, nemam 4k tv, pa nemam neku potrebu da menjam Xbox one s, ali najave su dobre.

Sent from mTalk

Zbog toga mozda i uzmem xbox one konzolu, iskreno ne vuce me ni jedna ekskluziva, ali ima par starijih igara zbog kojih bih odmah buy :D

Upravo tako, ja nisam imao xbox360 i sad ne stizem ni sve te naslove da odigram. Taman kad to zavrsim, stvari za xboxone su na popustu i tako u krug. :)

jeli ovo sad 50$ off samo u americi za xbox s konzolu ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

jeli ovo sad 50$ off samo u americi za xbox s konzolu ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa kod nas ti je uvek po toj "50$ off" ceni - XBOX ONE S a FORZA HORIZON 3 bundle je kod nas i jeftiniji, plus je i bolji izbor jer dobiješ sjajnu igru + 1TB za 25€ više ;)

Poslednja izmena od urednika:
Dobio hrpu igrica, zato što sam gledao juče na Mixer-u predstavljanje. Nisu im neke igrice (sve neke dečje), ali poklonu se ne gleda u zube.

Cim sam video najavu za xbox one x svoj ps4 sam 'meto' u oglase :D
Dosta mi je vise PS exluziva, ocu malo Gears i Forzu da pikam.. na ps4 nema krstene voznje, onaj GT sport tegle u pm

Pa sta ces da igras do novembra covece? :D Bolje sacuvaj i ovako polovan PS4 ne vredi puno. Imaj oba.

Pa sta ces da igras do novembra covece? :D Bolje sacuvaj i ovako polovan PS4 ne vredi puno. Imaj oba.

Verujes da sam i o tome razmisljao, 200e i kusur mi nije neka para a ako vec mogu 300e da sakupim valjda cu i 500e koliko se nadam da ce biti kod nas, mislim na ove sto iz madjrske dovlace :D

Ne bih menjao PRO za ovo nikada, promasena konzola, neces imati sa kim da igras, a bogami ni sam...

Kako bre nećeš imati sa kim da igraš, pa Xbox ima najbolju multiplayer mrežu.

Ovde imam preko 100 prijatelja, mislim na Srbiju. Niko nije lud da menja PS4, zarad malo bolje grafika, svi ce igrati ps4 pro do izlaska PS5...
Meni je to suludo da se selim na tu konzolu, ne vidim poentu niti jednu prednost te konzole. Ekskluzive, šta to beše. Na Soniju će tek izlaziti...

Ali, šta je poenta u ekskluzivama? Da si stalno osakaćen jer nema za tu platformu? Bez veze, bar za mene kao igrača. I to potenciranje... Eto, ja imam, ti nemaš. Merenje u prazno.

Sent from mTalk

Cim sam video najavu za xbox one x svoj ps4 sam 'meto' u oglase :D
Dosta mi je vise PS exluziva, ocu malo Gears i Forzu da pikam.. na ps4 nema krstene voznje, onaj GT sport tegle u pm
A forza je simulacija ne pitaj. A gears na xbox one s sa svojih 30fps u odnosu na pc verziju izgleda ocajno. Barem meni.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno