Šta je novo?

Xbox 360

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Jos jedno laicko pitanje, jel moze core verzija kasnije da se nadogradi na ful i jel moze core verzija da reprodukuje DVD filmove bez daljinskog (obican XBOX to nije mogao)?
Hvala.

Samo kupis hd i postaje full. Core bez hard diska ne moze na live, chini mi se da moze ali samo za update konzole.Filmovi rade bez daljinskog na pro a verovatno i na core, ne verujem da ne moze.

Ralika izmedju pro i core je u tome sto pro ima hd , wi-fi joypad umesto onog zicanog, slusalice sa mikrofonom, kabal ethernet, i skuplji kabal za vezu sa TV-om komponent+kompozit. Sve su to dodaci koje mozes posebno da kupis, a konzole su potpuno iste.
Ako hoces Live, igranje preko interneta i ostalo, treba ti hd. Na obe konzole kad napravis nalog imas mesec dana besplatno, i posle toga ne mozes da igras online dok ne platis, ostalo je i dalje besplatno, osim onoga sto se posebno placa.

A sa bilo kojom verzijom konzole, da bi normalno igrao igre, treba ti ili hd ili mem.card, treba ti za save game:D
Oni ostali dodaci su nepotrebni mozes i bez njih ali bez hdd ili mem.card ne moze, pa ti vidi koja ti se kombinacija vishe isplati.:D

Poslednja izmena:
Budženje corea na pro je potpuno neisplativo, pogledajte samo cene tih dodataka...
Ko se reši na kupovinu, treba odma da ide na pro (mada se meni recimo ne sviđaju nikakve bežične periferije, al šta ćeš).

Da, ali core mogu da uzmem za 189 funti a full verziju od 329 pa navise u zavisnosti od igre koja ide uz nju. Razlika od 140 funti nije zanemarljiva.

Da li core verzija je potpuno neisplativa.
Premium se isplati jer su vec najavili igre za koje ce biti neophodan HDD. A drugo ne bih menjao wireless joypad za zicani nikada :)

Pa vidi koliko koshta dodatni HDD pa onda gledaj shta ti se vishe isplati.

Ajde ne spamuj :)

Ako je chovek odluchio da kupi X360, nemam nishta protiv, vece su shanse da nadjem PS3 u Srbji i prodam ga za suvo zlato na Ebayu :D

Poslednja izmena:
Kada ćeš ga naći, 2007.? To što si preorderovao i platio ne znači da ćeš se tako obogatiti :)

Shta si pio Max ? :)

Preorder znachi rezervacija, i ja imam dva komada sigurna na launchu, kakvo chekanje, vec su placeni po 50$, tako da ih dobijam istog dana kada se pojavi u prodavnici, bez chekanja.

I ja ovde i ne pricham o tome, vec o kombinaciji da kupim PS3 kod nas, ako bude tachna pricha da GMC uvozi kontingent, i da to prodajem na Ebayu za 3x vishe para, jer tamo ce se sve rasprodati, ovde sigurno nece.

I ja ovde i ne pricham o tome, vec o kombinaciji da kupim PS3 kod nas, ako bude tachna pricha da GMC uvozi kontingent, i da to prodajem na Ebayu za 3x vishe para, jer tamo ce se sve rasprodati, ovde sigurno nece.

Evo,tu je sustina.Driver uopste ne ceni mnogo PS3 vec samo hoce da zaradi na njemu.:D

Ne, nego hocu da dobijem jedan PS3 i HDTV za dzabe, a da pare koje bi dao za to, ulozim u opremu, igre. Shta kazesh na to ? :D

Poslednja izmena:
Na liksangu, po zvanichnoj ceni, 600$.

*****ao si se kad si nam to rekao. Sad može svako ko ima više para od tebe još više da se obogati :)

Nema vishe preordera tamo :D:D:D

Šta ćeš sada, Guru, da čekaš mart? :D

A bre, vec sam preorderovao na 2 mesta, i ne pada mi na pamet ni da ih otpakujem. Odma to ide na Ebay po 2k+ dolara. Nova kolichina ce biti u roku od par meseci, i moci cesh na launchu da preorderujesh za drugu turu, kod X360 nije nove kolichine bilo 4 meseca minimum, vec su zavlachili, kao "radimo najbrze shto mozemo" a nigde novih konzola :) A sada posle godinu dana, prodaja je vishe od 50% manja nego shto su ochekivali, bez konkurencije, a konzole po evropi skupljaju prashinu a u japanu ih prodaju po 200$ samo da se otarase. Jedino se u USA nekako prodaju, i ima ih koliko hocesh, a prodato je tek 5.5 miliona. Za sony ostaje plan da isporuche 6 miliona do marta, a ako xbox proda josh 3 miliona do tada, PS3 ce ga i sa ovim kashnjenjem stici do kraja 2007. ako ne i pre. Chak su oni isti analitichari koji su prichali svashta, predvideli to isto.

Poslednja izmena:
Vrh Dno