Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

^Sta je Lite Touch ? LT firmware ? Daj neke detalje o njemu.

Firmware koji guta sve moguce wave-ove.Cita cak i igre koje su spustane na nizi wave.Omogucava igranje gusara online,a da se ne cimas oko bana samo je bitno da igra pre rezanja bude stealtovana a 95% igara na netu su takve.
Igra se svasta nesto preko neta sa neoriginalnim diskovima i to je to.

Citaj malo,Bobe o svemu ovome je vec pisano.:p

kako se radi ili ko radi update? jel to zapravo isto kao i ranije flesovanje konzole ili neki jednostavniji update.
javite se sa ponudama, ali samo ako je cena pristupacnija od 2500 :p(sala mala, nisam odoleo)

Poslednja izmena:
Firmware koji guta sve moguce wave-ove.Cita cak i igre koje su spustane na nizi wave.Omogucava igranje gusara online,a da se ne cimas oko bana samo je bitno da igra pre rezanja bude stealtovana a 95% igara na netu su takve.
Igra se svasta nesto preko neta sa neoriginalnim diskovima i to je to.

Citaj malo,Bobe o svemu ovome je vec pisano.:p

Jel mozes ti to da odradis ? Jel si siguran da je safe za online ?

Ako si ikada bio online, LT ti ne znachi nishta, rekoh vec...

Ja mislim da mu ne znaci nista, i ako nije bio online, a igrao brdo igara...

Ja mislim da mu ne znaci nista, i ako nije bio online, a igrao brdo igara...

Netacno.
Ukoliko krene sa Lite Touchom online ne postoji nikakva sansa da je falegovan.Takodje postoje ljudi koji su "ban wave preziveli" igrajuci se na istom(abrakssas npr).A niko ne zna da li ce MS banovati i da li je ikoga je flegovao dosta tu ima prica rekla-kazala.

U principu - prodajte vaše stare konzole i kupite nove, već flešvane sa LT-om. 100% sigurno možete da idete na net:)

Netacno.
Ukoliko krene sa Lite Touchom online ne postoji nikakva sansa da je falegovan.Takodje postoje ljudi koji su "ban wave preziveli" igrajuci se na istom(abrakssas npr).A niko ne zna da li ce MS banovati i da li je ikoga je flegovao dosta tu ima prica rekla-kazala.

Jeste ja surfovao po ban wave-u :D i stvarno ništa

Pa da, a zato je pola bencha banovano :d

Pa banovana je i vecina xbox republike :)

I kakav 1%, pa oni van foruma shto imaju konzolu nisu chuli da to moze online :d

Ja uopste nemam LIVE. Sve igre sto igram su stealth. Vredi li stavljati sad LT ?

pa ako nisi nikad bio na Live-u dosad ono stavi LT i rokaj, mislim da nemas sta da izgubis.

Cak i ako te banuju moci ces opet da otkljucas hard i igras se kao i dosad.

Mada mislim da ukoliko nisi flegovan da je Live bezbedan zasad pogotovo ako imas LT, a sad koliko ce vremena proci dok i njega ne izvale to je vec drugo.

Microsoft is pulling the plug on the original Xbox as Xbox LIVE support is being discontinued for the console on April 15.

The discontinuation extends to Xbox Originals and Xbox games playable on the Xbox 360.

The long-awaited Perfect Dark for Xbox Live Arcade release appears to be just over the next horizon. Rare has announced that the game will be playable at Microsoft's X10 press event, which takes place next week in San Francisco.
Perfect Dark was quietly announced last summer during the Electronic Entertainment Expo and all has been quiet in the months since. Rare promises that will change, saying via Twitter that "widespread coverage [will] ensue," after this upcoming showcase.

perfect-dark-20100205101657334-000.jpg

Ako hoces da igras sa piratima online i da ne razmisljas sada a ni ubuduce o wave-ima onda vredi.

Pod uslovom da ima Lite-On drajv, jer je jedino za njega sad izasao LT.
Inace da dodam, jel' ovo M$ ukida podrsku Xbox igara na Xbox 360?

^Sta je Lite Touch ? LT firmware ? Daj neke detalje o njemu.

LT je najnoviji i navodno najsigurniji FW do sada. Navodno, s njim moze na Live bez banovanja, nema prepirka oko Wave kod igara, jer je FW najslicniji originalu.

LT ne znachi nikakvu sigurnost, ako je konzola flagovana pre fleshovanja LTom, bice banovana bez obzira na LT..

Ali ipak, nema prepirka oko Waveova, to je nesto, makar bio i flagovan :D

Poslednja izmena:
meni zvuci kao da je ukinuta mogucnost igranja orginalnog xbox-a na live servisu. ali je i dalje moguce igrati igre ukoliko su podrazen na xbox 360. ukratko xbox se vise ne moze igrati na live, samo 360 sa bilo kojom igrom koju uspes da pustis na njoj

Ne, ukida se kompletna Live infrastruktura za igre sa prvog Xboxa.

Dakle, ako hoces da igras Halo 2 online, vise ne mozes, bez obzira da li ti se disk vrti u Xboxu ili Xboxu 360.

da, sad sam pazljivije procitao drugi deo poruke. u pravu si

Ne, ukida se kompletna Live infrastruktura za igre sa prvog Xboxa.

Dakle, ako hoces da igras Halo 2 online, vise ne mozes, bez obzira da li ti se disk vrti u Xboxu ili Xboxu 360.

Ne mozes preko live-a, sto ne znaci da ne mozes da igras online.

Ako mislis na software npr. ovo, sta mislis koliko to ljudi danas koristi i koliko to znaci ljudima koji su navikli da igraju preko Livea? :)

Uostalom, nije samo online play problem, vec i to da kada ovo stupi na snagu, nece vise biti moguce skidati stari DLC...

Ako mislis na software npr. ovo, sta mislis koliko to ljudi danas koristi i koliko to znaci ljudima koji su navikli da igraju preko Livea? :)

Uostalom, nije samo online play problem, vec i to da kada ovo stupi na snagu, nece vise biti moguce skidati stari DLC...

Nije XLink jedina opcija.
Bas me zanima koliki je broj ljudi koji i dalje igraju nesto preko Live-a na xboxu i koje su to igre(SF3, Halo2, Pandora Tommorrow i Burnout 2 su jedine koje mi padaju na pamet, mada me ne bi iznenadilo da i one stignu na XBLA uskoro).

Sam M$-ftov izgovor o hardkodiranoj vrednosti od maksimalno 100 friendova doduse zvuci totalno debilno i neiskreno.
Sto se tice DLCova, navodno je uklanjanje vec krenulo : http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=386865 .

Ovaj danas skidam demo za Aliens VS Predator i dodje do 43% i nece dalje, ono stoji tako ko zna koliko na 43%, pokusavao sam i da istaknem LAN kabl iz konzole i opet da se ulogujem na Live, pokusao sam i da restartujem konzolu i nastavim download ali nece nista da pokrene download da nastavi da skida.
Dakle zna li neko u cemu je problem ?

Nazad
Vrh Dno