gpbrzan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.03.2009
- Poena
- 309
Мени раде и WAVE3 и WAVE4 игре, са firmware-ом од пре 14 месеци
Koji FW imaš i koji drive ?
Мени раде и WAVE3 и WAVE4 игре, са firmware-ом од пре 14 месеци
Samo sam prepatchovao iso sa igrom.
Ako moze par pitanja
1. Ima li veze koji je drajv u konzoli, tj. za koji od njih prvo izlazi FW?
2. Jel moze posle flashovanja da se radi regularni system update?
3. Jer moze trajno da se zaje.. Xbox ako se fleshovanje ne uradi kako treba.
Hvala.
Kako se to radi ???
Ako je to rešenje da se igraju WAWE4 igre bez zamene FW-a onda daj objasni nam kako !
to je System update koji se nalazi na DVDu igre, kako bi Xbox bolje podrzao igru...
potpuno standardna stvar.
Pa planiram da pogledam nekad i SBB, koliko mi se cini on u martu izbaca neke kanale u HD, mada ziveo sam i do sad bez HD kanala tako da mi ne pada to tesko
A doticni TV bi mi bio i zamena za monitor tako da me to kopka posto ce mi komp sluziti za NET i MKV, da li uzeti fullHD ili obican HD ready?
ako ces da gledas desktop od kompa sa metar ili manje razdaljine onda full hd. hd ready je neupotrebljiv za rad sa kompom pogotovu net jer nemozes nikako da namestis rezoluciju koja ce ti pasovati a da vidis slova jasno u brovseru osim ako ih ne povecas a veruj mi sve je to mucenje.imas sad odlicnih tv-a od 26 incha koji su full hd a cena im je malo jaca od dobrih monitora pa bi mozda to bilo pravo resenje.
ako planiras da gledas sa 2 i vise metara, onda ce ti trebati 32, 37 mozda cak i 40"
ja imam 40" HD Ready sa rezolucijom 1366x768 i gledam komotno sa 3 metra filmove i TV.
koristim ga i kao monitor, savim normalno, jedino sto tekst u igrama zna da bude sitniji i meni tezi za citanje (kratkovid sam). TV sam uzeo pre 2 godine, kada je FullHD kostao previse, ali sasvim lepo ga koristim i dalje.
po meni, ako nisi u mogucnosti da uzmes FullHD, nece ti nista faliti ni sa HDReady TVom, samo idi na vecu dijagonalu.
Pazi ja imam vec fullHD monitor i moram bukvalno da se zabijem u njega da bih se igrao kao covek, a ovako planiram da se zavalim u krevet i cepam Xbox ili gledam TV. Hteo sam da kupim onu externu TV, cini mi se da je Leadtek 1920 pro ali suvise mi je mali monitor jer razdaljina gledanja(igranja) je izmedju 2 i 2.5m, sto ce se sloziti svi pa i ti da je moj monitor premali za to a nekakva 26"??? Ne znam sta da ti kazem opet nije to velika razlika u dijagonali a 32"-ojka OhoohooooBioskop ispred mene :banana:
u kojoj rezoluciji citas postove na benchu ako ga koristis kao monitor? imam i ja hd ready 32"od pre tri godine i jedno vreme sam ga koristio kao monitor i tu je slabo upotrebljiv za surf ili kuckanje u wordu zbog rezolucije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari