Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

activation disk se pojavio jos za Wave 3 talas banovanja, a ovaj radi za Wave 4.
sve informacije na http://abgx360.net/

ja skidam ovaj Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-P2P jel zna neko jel radi?
a i ne kontam to za activation disc, šta se tu radi?
imam 1,51 ali ne znam koji drive tj zaboravio sam

i da, dosad su mi sve igre radile bez ikakvih intervencija najnormalnije, osim terminatora - valjda bio loše narezan

Poslednja izmena:
ja skidam ovaj Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-P2P jel zna neko jel radi?
a i ne kontam to za activation disc, šta se tu radi?
imam 1,51 ali ne znam koji drive tj zaboravio sam

i da, dosad su mi sve igre radile bez ikakvih intervencija najnormalnije, osim terminatora - valjda bio loše narezan

Prica se po netu da na 1.51 i Hitachi drive-u rade wave 4 igre bez icega, ostaju stealth i sve to.
Ja moram da vidim sta ce mudre glave foruma reci za 1,6 FW, koje je najbolje resenje za wave 4igre. Do tad cu da igram sa activation diskom.

prc sad ga ubacio i kaže cant read media, ali je uradio auto play nisam ništa kliknuo.
ubacim activation.iso i njega je pokrenuo a negde sam čitao da ne sme da se pokreće. i zatim stavim COD6 i opet isto cant read media a u pozadini veliki xbox logo iz video playera kad se stisne stop. i i dalje ga očitava kao Play DVD

^
da li si rezao DL DVD bez layer-breaka? kada pustis da se reze Activation.iso u ImgBurn-u, on te pita na koji layer da reze, ti treba da izaberes na prvu...

ja sam izabrao optimal, ili treba da biram custom pa da obrišem one brojeve?
60894333.jpg

pitao me je prvo da li hoću da režem na dual pošto je iso mali i može da stane i na drugi medijum, kliknuo sam yes, i onda je pitao da li da ubaci sve na L0 ili prvi layer i tu sam kliknuo yes

po ovoj slici ja imam Benka jaspera a firmware da li je 1.50 ili 1.51 to zna prenex.

benq_360_dvd_tray_500.jpg

i zašto mi radi auto play, ne kontam

Poslednja izmena:
ja sam izabrao optimal, ili treba da biram custom pa da obrišem one brojeve?
60894333.jpg

pitao me je prvo da li hoću da režem na dual pošto je iso mali i može da stane i na drugi medijum, kliknuo sam yes, i onda je pitao da li da ubaci sve na L0 ili prvi layer i tu sam kliknuo yes

po ovoj slici ja imam Benka jaspera a firmware da li je 1.50 ili 1.51 to zna prenex.
benq_360_dvd_tray_500.jpg

zao mi je, izgleda da si narezao dobro Activation disk, ali moras da imas FW 1.6. posto mora da se opet fleshuje konzola, sacekaj da izadje noviji FW da se ne fleshuje bespotrebno na 1.6, pa za nedelju dana na npr 1.7
ako fleshujesh sam, idi na 1.6.1 za Benq i moces da igras i bez Activation diska...

fala puno
ali ostavljam za prenex-a ipak previše je *******o, znam da ću ******* nešto pa bolje da ne diram.

Poslednja izmena:
hehe.. ja se sam sa time zezam :D
rado bi pomogao, ali sam trenutno u Nishu

evo vidim na nekom slovenskom sajtu modifikovana verzija koja radi provereno na 1.51 LiteOn-u
kao 4th WAWE na 3rd WAWE Patch, i u komentarima ne vidim da je neko nije uspeo pokrenuti mada moram još da proverim

ako neko zna šta na slovenskom znači "seveda"

Poslednja izmena:
Sto mi se Xbox Elite restartuje kad izvucem HDMI kabl dok radi ?
Spojen je i AV kabl i na njemu su Z-5500 optickim kablom povezani.

Provalio sam sada da se to desava samo kad je i PS3 upaljen. Obe konzole su spojene na isti TV HDMI kablovima. PS3 je na HDMi 1, Xbox na HDMi 3.
Sta tu moze biti problem da se Xbox tripuje i resetuje ?

Poslednja izmena:
abgx.jpg

ne znam da li ovo išta govori, ali po komentarima vidim da ne koriste activation.iso ili lažu :)

Ovo je sigurno za 1.51, jer na njemu rade wave 4, ne znam kako, ali rade.
Trebalo bi uskoro da se pojavi novi FW.
Bice posla za Drivera. :D

Ne lazu, ali je iso modifikovan, sto znaci da mozes da ocekujes ban :).

Ko to kaze ? Vidis da su svi Tekken 6 morali da igraju sa activation diskom. Pogledaj Tekken temu.

Koliko znam u tekken temi sam ja prvi pokrenuo igru i to bez activation ISO-a. Samo sam prepatchovao iso sa igrom. Ali tako se rizikuje ban sa live-a.

Poslednja izmena:
ne bih da me neko pogrešno shvati al za ban me baš zabole levo j, xbox mi je pored tv-a a tu nema nikakvog neta, ADSL mi je na spratu. a i dva puta sam ga spajao na internet. mene taj multiplayer uopše ne zanima, ne igram dobro ni u singleplayer-u. ja to pičim zbog zabave, ali nije mi zabavno da me neko non stop ubija u multiju.
znam da skoro svima jeste važno i da sigurno nema bolje igre za multi osim možda COD4, al *** ja sam malko drugačiji.
tako da dokle god sam offline ne mogu me banovati, jel tako? (mislim znam da jeste)

poštujem to upozorenje za ban, naravno.

Poslednja izmena:
Ko to kaze ? Vidis da su svi Tekken 6 morali da igraju sa activation diskom. Pogledaj Tekken temu.

prvo se malo raspitaj pa tek onda pisi, vidis ja nisam ni sa tim diskom pokretao igru a niti sam je pecovao nego samo narezao i radi! evo cekam da mi se skine gta a kolega je vec svuko dragon age: origins i cod: modern warfare 2 tako da cu danas u toku dana svratiti kod njega da to narezem pa cu da vidim dali radi ili ne?

Mozda ce kolega i danas da proba :). Odoh na posao, popodne cu da probam COD....

Мени раде и WAVE3 и WAVE4 игре, са firmware-ом од пре 14 месеци:)

И тако, GTA је екстра, музика је феноменална, ликови луди, као и иначе, аутомобили су прилагођени тематици, све је у рангу са оригиналом. Нисам пробао "Lost and damned" причу, него само "The Ballad of Gay Tony"...

Мени раде и WAVE3 и WAVE4 игре, са firmware-ом од пре 14 месеци:)

И тако, GTA је екстра, музика је феноменална, ликови луди, као и иначе, аутомобили су прилагођени тематици, све је у рангу са оригиналом. Нисам пробао "Lost and damned" причу, него само "The Ballad of Gay Tony"...

Gde si nasao te DLCove?

^Imas na netu oba DLC na jednom DL DVD-u, izaslo je kao posebna igra.
AKo ne znas sajt, posalji PM.

e ovako interesuje me kako fungcionise igranje online igara na x boxu 360 ? sa piratskim igrama i cuo sam da se nesto placa internet...?

Naravno, ne mozes igrati online ako ne platis internet ;). A pored neta, moras platiti i nekih 50-ak dolara valjda za 3 meseca, pojma neam. Ja sam se zato odlucio za drugu opciju. X360 narodne igre single, a PS3 multi-online. Iovako cu igrati 3-4 igre online :)

Nazad
Vrh Dno