Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ako imas 1.51 Hitachi ne treba ti nista osim igre. ;)

Probao sam ponovo, stim sto sam sad narezao cist image , konzola ovog puta nije prepoznala igru (pise "play dvd"). ne znam u cemu je fazon....
u pitanju je "Tekken 6 USA PROPER XBOX360-E74" ...e sad ne znam da li bi imalo razlike da probam sa "Dagger" izdanjem?

Sta mislite o ovom gamepadu za Xbox ?
14.jpg

http://www.saitek.com/uk/prod/p3600v3.htm

Izasao iXtreme 1 61 (BenQ and Samsung drives)

BenQ and Samsung only
NO ETA ON LITE-ON
No plans for Hitachi

Koji uopste drive ima Elite konzola ?

zavisi... nema pravila. moja ima Benq, a stara je 2 godine

ili ovako:

Prilozi

• xbox360-drives.jpg
    xbox360-drives.jpg
    124 KB · Pregleda: 90
Probao sam ponovo, stim sto sam sad narezao cist image , konzola ovog puta nije prepoznala igru (pise "play dvd"). ne znam u cemu je fazon....
u pitanju je "Tekken 6 USA PROPER XBOX360-E74" ...e sad ne znam da li bi imalo razlike da probam sa "Dagger" izdanjem?

neznan kako si narezao ali ja sam skinuo isti fajl narezao preko imgburn-a na verbatim na 4x i igra radi na konzoli staroj tri godine sa firmware 1.3 u njoj. a evo ovih dana cu da skinem novi gta pa cu i njega samo narezati tako da vidim bas testa radi dali je to stvarno wawe 4 ili je to do novih kozola problem?

jer ja od kakda imam ovu kozolu jos nisam naisao na igru a da nisam mogao da je pokrenem? jedino sto je ubaceno u nju je novi dashboard ali da su ubacivani novi firmware nije jer je to po meni glupost i bacanje para jer svakako neigram igre preko neta!

neznan kako si narezao ali ja sam skinuo isti fajl narezao preko imgburn-a na verbatim na 4x i igra radi na konzoli staroj tri godine sa firmware 1.3 u njoj. a evo ovih dana cu da skinem novi gta pa cu i njega samo narezati tako da vidim bas testa radi dali je to stvarno wawe 4 ili je to do novih kozola problem?

jer ja od kakda imam ovu kozolu jos nisam naisao na igru a da nisam mogao da je pokrenem? jedino sto je ubaceno u nju je novi dashboard ali da su ubacivani novi firmware nije jer je to po meni glupost i bacanje para jer svakako neigram igre preko neta!

Svaka konzola koja nema Xtreme firmver cita sve igre ali si zato odavno banovan sa livea. Korisnici koji koriiste Xtreme firmver oce da imaju i online zato je tolika microsoftova pomama sa wave 2 3 4 da bi sprijecili modovane konzole da imaju lve online gaming.

E kad ste već spomenuli Tekken 6 jel ima neko ideju kako da ga pokrenem, neće pa neće da mi radi!!! Skunuo sam region free verziju patchovao sa abgx-om al opet neće... :( Imam elite jasper i mislim da mi je benq drive ako je verovati ovom gore linku... Konzolu sam uzeo pre 3 - 4 meseca mislim da imam poslednji firmware koji je tada izašao.

E kad ste već spomenuli Tekken 6 jel ima neko ideju kako da ga pokrenem, neće pa neće da mi radi!!! Skunuo sam region free verziju patchovao sa abgx-om al opet neće... :( Imam elite jasper i mislim da mi je benq drive ako je verovati ovom gore linku... Konzolu sam uzeo pre 3 - 4 meseca mislim da imam poslednji firmware koji je tada izašao.

treba ti
Kod:
Wave 4 Loader for iXtreme 1 6-HyperX

One shot boot mode allows you to boot a Wave X or non stealth game by using the activate.iso disk as a flag. Just insert the activate disc and the next disc inserted will boot without any strict checks. This will still utilise full stealth if available. As soon as that disc is booted the flag is cleared, and you will have to re-insert the activate disk again to enable one shot boot. As always use with caution.

savetujem da diskonektujes mrezni kabl sa Xboxa za svaki slucaj.

takodje za sve zainteresovane:

Kod:
Welcome to abgx360.net

2009/10/16

Looks like we were wrong in assuming that iXtreme v1.51 was fully compatible with 4th Wave PFI/Video. Turns out that only Hitachi iXtreme v1.51 will boot 4th Wave backups, and BenQ/LiteOn/Samsung iXtreme v1.51 will NOT boot 4th Wave. It would have been fully compatible if only the Video data had changed but not with the change in PFI (capacity). So currently the only safe option for booting 4th Wave backups on a BenQ/LiteOn/Samsung drive is to use iXtreme v1.6 and the one shot boot disc.

da prevedem i sumiram: za igranje Wave 4 igara (Tekken 6) treba vam iXtreme 1.6 FW i activate.iso fajl narezan na posebnom DL DVDu

Ja sam video za 3200 dinara. Gde si video ti za 800?

Ja sam moj prosle godine platio 2400.

Ја немам појма који Firmware имам (стар је преко 14 месеци у сваком случају), али ми ради нови GTA, који је исто WAVE4 игра. А брат се играо месецима преко нета, и још увек није избачен.

3200 je mnogo za žični džojped, ali je 800-900 malo za kvalitetan Saitek :)...

Poslednja izmena:
Ја немам појма који Firmware имам (стар је преко 14 месеци у сваком случају), али ми ради нови GTA, који је исто WAVE4 игра. А брат се играо месецима преко нета, и још увек није избачен.

Pa meni radi Wolverine koji je wave 4 valjda... Prvo mi nije radila al sam skinuo posle neku drugu verziju igre (nije region free vec pal) i radila je. A za Tekken ne znam sta da radim vise, probacu ovo sto kaze IzNoGooD mada nemam pojma kako se to radi sa tim boot diskom i baš mi to deluje kao neka gnjavaža...

Wolverine je wave 3 igra 100%, wave 4 je poceo bukavlo pre 5,6 dana.
Jednostavno je to sa boot diskom, imas milion tutorial-a na netu.

Hoće neki novi formware da se pojavljuje uskoro koji će to da sredi?

Nemojte me zezati da je hard na boxu odozgo, nakacen nekim slide mehanizmom ? :D
Sigurno ce moci da se nakaci 250GB kad izadje ?

^Tebi ne treba nista za wave 4 igre, tako se prica.
Jedino nisam siguran koliko si zasticen od banovanja.

Може и сад да се закачи 250GB хард:)

Купиш 2.5" WD, форматираш га преко програма за то и убациш га у кућиште од постојећег.

^Ne treba mi jos uvek, ali trebace mi. Dal moze vec od 250GB ?

Може. Forza 3 иде у пакету са 250GB хардом, тако да су скинули са њега те информације које су потребне за формат.

vidim da se skoro pricalo o dzojsticima, pa me zanima kakvog su kvaliteta orginalni xbox 360 dzojstici??

trazim kvalitetno resenje za igranje pes2010 i 2k10 za PC, a preko ebay-a mogu poruciti (one ne-bezicne) dzojstike koji imaju usb i rade na PC-u...

dali mi preporucujete ovu kombinaciju, ili kombinacija Sony Dualshock 2 + adapter?

vidim da se skoro pricalo o dzojsticima, pa me zanima kakvog su kvaliteta orginalni xbox 360 dzojstici??

trazim kvalitetno resenje za igranje pes2010 i 2k10 za PC, a preko ebay-a mogu poruciti (one ne-bezicne) dzojstike koji imaju usb i rade na PC-u...

dali mi preporucujete ovu kombinaciju, ili kombinacija Sony Dualshock 2 + adapter?

D-pad (krstic) na xbox dzojpedima je poprilican uzas, tako da nisu bas pogodni za PES, Street Fighter i slicne igre, ako igras na pecurci onda verujem da je svejedno..

Pogledaj Saitekov gamepad u ovoj temi, imas sliku, cene, sve. Kazu da je odlican i radi i na PC-u i na Xbox-u. Plus ima mogucnost rotiranja mesta d-pada i analoga.

BTW Xbox orginal gamepad ne mere na PC da radi. :)

I PES i NBA se extra igraju na Xbox pecurci, bolje nego na preosetljivoj PS3, imam obe konzole, lakse mi je igrati na Xbox gamepadu sportske igre.

Poslednja izmena:
Vrh Dno