Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Pa nisu balavili vec su svi bili radoznali da saznaju o cemu se tu radi i cemu toliki hype za jednu konzolnu igru. Na pc-u je igra bila solidna ali nista posebno i vec tada je na pc-u izgledala sasvim prosecno nazalost.

Mislio sam na balavljenje kad je igra jos 1999te planirana za PC, najavljivana kao prava revolucija za FPS zanr.
Sve mogu da progutam u Halo, ali dizajn neprijatelja nikako, ono je sprdacina.
Bas me zanima misljenje ljudi koji su igrali Halo3,kakva im je igra .

Mislio sam na balavljenje kad je igra jos 1999te planirana za PC, najavljivana kao prava revolucija za FPS zanr.

Igra je jako dobra. Pocetak smara, ali kasnije je jako dobra, videces i sam kad te napadne nesto 150x vece od tebe ;)

Meni je igra super. Onako tehnicki moze joj se prigovoriti dosta toga ali meni je ukupan osecaj super. Lepo se zabavljam, ratatatataaaaa :D

Vidim da igra odgovara mladjim igracima uglavnom. :D

Мени се Halo 3 уопште није допао, као ни кец ни двојка. Зато ми је Halo Wars екстра:)

Koliko mogu da traju baterije na Xbox gamepadu ? Sad imam ove Duracell, a kupio sam one od 2300mAh i 2500mAh.
Koristio sam ovaj jedan vec 30tak h i dalje su baterije na max.
Da nesto i Xbox ima od PS3.

I da li mogu da se skidaju update-i za Dashboard i patchevi za igra kad imas Silver status ?
treba mi zbog Live rosters za NBA 2K10.

Poslednja izmena:
Ја се ретко играм, имам Varta батерије од 2.5Ah, трају по више месеце.
Брат се поприлично игра, исте батерије, око месец дана издрже.

Не треба ти Gold за куповину ствари, само за играње преко нета, за Facebook, Twitter, Last.FM, Netflix, SkyTV...

Ugh, Ensemble se, u mojim očima, srozao sa ovom igrom. Konzole i RTS prosto ne idu.

Kako da naprave dobru igru kad im M$ zada rok da igra mora da izadje kad i Killzone 2. A i pitanje dal je to vise tim koji je pravio bisere poput Age of Empires i Age of Mythology.

Је л' сте играли уопште Halo Wars? По мени је то најближа игра, по квалитету, Age of empires.

Прича је занимљива, филмићи су екстра, глума је одлична. Мисије су феноменалне, контрола џојпедом савршена, графика добра, skirmish интересантан. Једино је очигледан недостатак тактичких опција у борби, што је и иначе мана код Ensemble-ових игара.

Је л' сте играли уопште Halo Wars? По мени је то најближа игра, по квалитету, Age of empires.

Прича је занимљива, филмићи су екстра, глума је одлична. Мисије су феноменалне, контрола џојпедом савршена, графика добра, skirmish интересантан. Једино је очигледан недостатак тактичких опција у борби, што је и иначе мана код Ensemble-ових игара.

Probacu igru, ali nema sanse da je iole blizu Age of Empres-u. Ipak je to jedna od najboljih RTS igara ikada.

Kimi postajes pravi trol u Xbox temi ! :smackbum:

Igrao sam ja, slažem se za priču (mada je ovo dosta subjektivno, neko od starta ima averziju prema Halo univerzumu) i kvalitet cutscena, ali kontrola joypad-om u strategijama nikada neće biti savršena. Endwar je probao da to poboljša glasovnim komandama, failovali su samo tako, a ja samo zbog te igre kupio headset. Mislim, većina misija se može preći nagomilavanjem vojske bez imalo nekog finijeg taktiziranja, ili makar sticanja osećaja da si badass zato što si uspeo da podigneš ogromnu silu (nešto što je poznato maltene svakome ko je iole vičan AoE II ;)). U svakom slučaju, šteta je što je tim raspušten, iako u poslednje vreme nisu uspevali da se povade. ***. Barem ostaju Blizzard i Creative Assembly na PCu (ajd da ubacimo i Relic tu ;D), tako da se ne brinem što se strategija tiče, ali ostajem pri tome da strategije na konzolama sa ovakvim inputom prosto ne idu.

Ма контрола је решена стварно елегантно, ниједном нисам пожелео да имам миша. Просто невероватно како су успели, али ето, може џојпед за стратегије да се користи, само треба да се неко потруди и смисли контролни систем.

Тако је било и за пуцачине, па је сад већина игара на конзолама управо тог жанра.

Нормално је да су на РС-ју природније стратегије, али ретко се појави нешто ново да је стварно добро. Мени се последњи свидео World in conflict, а он је пре две године изашао.

Jel kad se napuni interni HD moze da se koristi bilo koji externi hard ? Mislim za install igara.

Mora onaj M$-tov ?

takken 6 je wave 4 igra. da li se neko interesova oprovalio ili nabasao na nesto jednostavno sto ce pomoci? Koliko sam razumeo sve naredne igre ce biti wave 4. Nasap sam na netu wave4 to wave 3 patcher i free boot ali me zanima da li ima nekih "domacih" iskustava i zapazanja. radi li wave 4 na 1.61 ili ne....

ja bi sacekao novi FW od c4eve tipa ixtreme 1.7, nego sto bi se zezao sa ovim patchevima..
ima toliko toga da se igra na 1.6 i wave 3, mogu da se strpim jos malo...

Може да се стави и хард од 250GB од скоро на Xbox. Ствар је у томе што њега нема у продаји, већ само иде уз паковање са Forza-ом 3.

Е сад, постоји варијанта да се било који WD хард за лаптопове (2,5") форматира тако да га х360 препознаје као да је оригиналан.

За WAVE4 игре не знам, али мени раде WAVE3 на firmware-у од пре 14 месеци:)

takken 6 je wave 4 igra. da li se neko interesova oprovalio ili nabasao na nesto jednostavno sto ce pomoci? Koliko sam razumeo sve naredne igre ce biti wave 4. Nasap sam na netu wave4 to wave 3 patcher i free boot ali me zanima da li ima nekih "domacih" iskustava i zapazanja. radi li wave 4 na 1.61 ili ne....

Ja sam probao po tom "wawe 4 to wawe 3" uputstvu konzola je prepoznala igru ali je trazila update koji nije mogao da se instalira. ne znam u cemu je problem , ali nece da mi radi. firmware je valjda 1.51 (kako to mogu da proverim?)

Ako imas 1.6 FW onda rade igre sa boot diskom i ostaju stealth. Tako bar svi pisu na netu.
Ko uopste radi update Firmware-a za Xbox ? Driver, jel ko jos, osecam da uzima 5000din za to ? :)

Ako imas 1.51 Hitachi ne treba ti nista osim igre. ;)

ja bi sacekao novi FW od c4eve tipa ixtreme 1.7, nego sto bi se zezao sa ovim patchevima..
ima toliko toga da se igra na 1.6 i wave 3, mogu da se strpim jos malo...

ma ok cekacu i ja ali sam mislio ako je neko probao, da nije mnogo komplikovano sto da ne a a onaj free boot sam se ponadao da su uspeli da naprave dash ko za keca ako se ko seca one lepote od evox-a:)

ma,samo skines 1.5 MB i narezes na Dual.

Now open up Activate.iso with any burning software you use. (I.E. Imgburn, Clonecd, etc… I personally use Imgburn… )

Now in your burning program go into your write setting tab and make sure your layerbreak is set to the Calculate Optimal setting. Also check your booktype for DVD+R DL and make sure its on the DVD-ROM setting and that your write speed is at 2.4x.

Start Burn!

As soon as the burn starts a message will pop saying, “that the image is small enough for a regular DVD R, do you want to continue anyway?”
(You wanna choose yes because burned to a regular DVDR the Activate.iso wont work!!!)

Next another message will pop saying, “even though the image is small enough to fit into one layer its best to write in both layers, do wou wanna go away from the norm and write in only one layer?” (Now I wanna stress…READ THIS MESSAGE CAREFULLY!!!!)

Choosing “Yes” will cause all data to be wrttin into the first layer.

Choosing “No” will cause data to be writing into both layers.

CHOOSE Yes
It will burn then finish…

Onda ubacis disk u box,sacekas da se malo izvrti,ejectujes ga i ubacis wave 4 igru i to je sve.

Nazad
Vrh Dno