Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

I još da dodam čak ni o cenama konzola na veliko se nisi dobro informisao, cene su niže od navedenih 200eura ali čik probaj da ih uvezeš pa ćeš da shvatiš ko kontroliše tržište i zašto "naši uvoznici" koji, uzgred budi rečeno, ne postoje za Xbox360 - kupuju po maloprodajnim cenama ili ih kupuju iz sivih kanala

Pa to i jeste problem , jer da uvoze po veleprodajnim cenama cena bi bila mnogo manja , i samim tim bi bili privlacniji za kupovinu , nego da deru kozu ljudima zbog svoje nesposobnosti , a ako nabavljaju iz sivih kanala onda jos veci bezobrazluk sa njihove strane jer im je onda marza mnogo veca na taj Xbox od 300 evra

Dao bih i 20-30 evra + ako treba (pa i neka bilo 230) mnogo je privlacnije za kupovinu od 300 evra

Btw diskusija se vec otima kontroli , hocu da kazem da mogu mnoooogo jeftinije da uvezu i da postanu mnogo konkurentniji , ali jednostavno nece jer im je ovako mnogo lakse + sto zaradjuju mnogo vise nego da prodaju konzolu za 200-230 evra

Ovce bas iz tog razloga i postoje ... da bi se sistale po novcaniku :(

"Super Elite" Xbox 360

More hardware leaks are hitting the web today as Kotaku is reporting a "Super Elite" Xbox 360 bundle has appeared on a German Amazon site. The site listed a price of about $400 US (279.99 EUR) which included a 250GB HDD, two wireless controllers and a copy of Forza Motorsport 3.

http://xbox360.gamespy.com/articles/101/1019683p1.html

Pa ochigledno ni taj "super" elite nece izaci pre oktobra :) To su sad uradili na silu, kao odgovor na slim.

Poslednja izmena:
280 evra za 2 kontrolera , 250gb hd , poprilicno dobra kupovina imo , pogotovo sto za Xbox moraju "originalni" HD

Већ је обрисано неколико страна порука и стварно не бих волео да ова тема опет постане чисто препуцавање, али ми није јасно зашто сте толико убеђени да би сви куповали PS3, само да има пиратерије? Па постоје милиони корисника који купују оригинале за х360. Они имају 3 године гаранције, што је велика повољност, кад се узме у обзир репутација ове генрације конзола кад су кварови у питању.

Anyway, очекивано је било да ће оба табора отприлике у исто време избацити новине. 120GB је више него довољно за нормално коришћење, а ултра-мега-гига elite верзија је била очекивана, мада бих ја радије да с њом добијем адаптер за бежичну мрежу него већи хард. Додатни џојпед је оправдан, ионако сви купе други.

Све у свему, за 200€, колико (у иностранству) кошта 120GB верзија, конзола је стварно џаба.

Uvjek je bilo da konkurencija dobro dodje...oni se sad gadju slimovima ,dzojsticima, gigabajtima..a cijene padaju, nama od svega toga samo korist.

Samo neka tako nastave.

280 evra za 2 kontrolera , 250gb hd , poprilicno dobra kupovina imo , pogotovo sto za Xbox moraju "originalni" HD

Dobra cena, nego jel ima nekih najava za pojeftinjenje HDD-ova za xbox? Jos nisam uzeo HDD za xbox, al planiram ovih dana. Pa me zanima da li ce da bude i tu nekog pojeftinjenja, da sacekam malo.

a da l' to znaci da kad bude izasla ta "extra mega giga" verzija od 250gb, mozemo da modujemo hdd-ove na 250gb...? :)

To bi bilo extra. Kupiš ''običan'' od 20 Gb i moduješ ga sa 250+ Gb, za mnogo manje para od originalnog 250 Gb.

Pitanje je samo sta ce ti 250gb na x360:)

Pa ja za PC imam instaliranih 20-tak. Ne igram ih sve ali po neki put kad mi se nesto igra, samo pokrenem i igram. Kad cekam da se instalira, ubije mi volju za igrom. Ovako ,samo klik i vozi. :)

A otkad se igre sa harda uchitavaju mnogo brze :) Razlika je smeshna kakva bi mogla da bude, i opet morash disk da trazish da bi ga ubacio :)

Ja sam prikupio sve zive igrice! Jos samo Betmena da nabavim :) Btw, ako neko hoce da proda/menja (sta god.) bubnjeve za gh/rb.. Neka mi plz javi..

Gledaj oglase, prodajem gitaru za 60e..

A ladno sam prochitao da ti treba gitara :d Bubnjeve ne dam :)

A shto se tiche gitare, naci cesh je lako, ali one krsheve neke, Stratocaster je kod nas redak, a to je pored novog strata najbolja gitara za GH/RB.

Poslednja izmena:
Nesto se suska da bi Shadow Complex mogao izaci i za PC (kao Braid koji je isto bio XLA game).

Sta ima toliko posebno u toj igri ? Bas sam gledao gameplay video i izgleda kao Crash Commando ?!

Metroid/Castelvania/Flashback kombinacija ne moze da omane.
Ako nisi igrao ove igre kao klinac ... ne vredi objasnjavati ;).

uuuuu kad se samo setim flashback-a, brutala

A ladno sam prochitao da ti treba gitara :d Bubnjeve ne dam :)

A shto se tiche gitare, naci cesh je lako, ali one krsheve neke, Stratocaster je kod nas redak, a to je pored novog strata najbolja gitara za GH/RB.

Ali ne mogu da igram GH 2 i 3 na Stratocasteru.. :D
Izvinjavam se sto postavljam ovde (temu ne mogu da postavim u oglasima (newcomer)) Ako neko prodaje bubnjeve, menja sta god, neka javi.. Moze i za GH..:wave:

Ali ne mogu da igram GH 2 i 3 na Stratocasteru.. :D
Izvinjavam se sto postavljam ovde (temu ne mogu da postavim u oglasima (newcomer)) Ako neko prodaje bubnjeve, menja sta god, neka javi.. Moze i za GH..:wave:

gh2 i gh3 mozes da igras na kontroleru od xboxa dok ne nabavis instrumente:)

gh2 i gh3 mozes da igras na kontroleru od xboxa dok ne nabavis instrumente:)

Tako i igram vec dve godine, ali naravno to nije to! Sve je super dok sviras pesmu, dok ne dodje deo kada treba da se stramuje - mentolski! :) Btw, kada sam probao da "sviram" bubnjeve u GHWT-u, od tada su mi bolji, realniji od gitare 5x.. Tako da sada hocu prvo to da uzmem.. :banana::banana:

Tako i igram vec dve godine, ali naravno to nije to! Sve je super dok sviras pesmu, dok ne dodje deo kada treba da se stramuje - mentolski! :) Btw, kada sam probao da "sviram" bubnjeve u GHWT-u, od tada su mi bolji, realniji od gitare 5x.. Tako da sada hocu prvo to da uzmem.. :banana::banana:

pa ima gh world tour, 21999 din komplet bubnjevi, gitara, mikrofon i igra... znam da je skupo ali nista drugo nema da se nadje:) nigde nisam naso bubnjeve posebno.

p.s. dve godine igras na kontroleru?:) a metalica, aerosmith, acdc, gh smash hits, rock band ...... samo ih gledas;)

Poslednja izmena:
pa ima gh world tour, 21999 din komplet bubnjevi, gitara, mikrofon i igra... znam da je skupo ali nista drugo nema da se nadje:) nigde nisam naso bubnjeve posebno.

p.s. dve godine igras na kontroleru?:) a metalica, aerosmith, acdc, gh smash hits, rock band ...... samo ih gledas;)

To sam video u VM-u! :D Pa ako je za utehu, pevao sam par puta u World tour-u na live-u! :d

Vrh Dno