shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
možda komande stoje naslikane u knjižici koja ide uz igru a koju retko ko priloži na popularnim sajtovima?![]()
Knjizica uz Demo ?!?!
možda komande stoje naslikane u knjižici koja ide uz igru a koju retko ko priloži na popularnim sajtovima?![]()
Jel' igrao neko ovaj Trials HD? To ili Shadow Complex, pitanje je sad.![]()
ps3 option fajl je drugaciji od onog za pc, pa sam svojevremno nasao neke dobre i njih ubacivao, pretpostavljam da je isti slucaj i sa xbox. zasto lakse ne izguglas neke od najboljih option fajlova za kutiju pa ih ubacis?
Nasao sam ja dobar OF ali pitam kako povezati PC i Xbox 360 da prebacujem fajlove...
snimi na fles pa ga ustekaj u xbox?!
edit:
ne mogu da verujem da tamo gde si ga nasao nije bilo uputstvo. svaki of koji sam skidao za ps3 je imao i tutorial kako da ga nasnimis..
Samo jedno pitanje za vas xboxovce.Moj buraz uskoro postaje vlasnik jednog xboxa.Odnosno oce da ga pazari pa da pitam od koga je najbolje da uzme xbox i po kojoj ceni kako sta bla bla.Xklamp i ti cipovi sto treba da se ugrade u njega kolko to sve kosta odjednom?
Samo da napomenem da od show mena neuzima 100%!
To je sve.Hvala na razmuevanju![]()
Pogledak na xbox republici, trebalo bi da je tamo najpovoljnije.
He he ovaj Shadow Complex glitch za trial radi, jedino sto achievementi ne rade ali koga briga za to.
He he ovaj Shadow Complex glitch za trial radi, jedino sto achievementi ne rade ali koga briga za to.
Mene briga za njih.
Jedina igra u kojoj sam vijao achive je Shadow Complex,nisu mi mnogo zamarajuci.
Inace zavrsio sam danas igru i ne pamtim kad mi je bilo ovako krivo sto neki naslov nema jos koji sat gameplaya,no za uzvrat ima veliku "postoperativnu vrednost" pa ce se opet prelaziti da se pokupi nesakupljeno i otkrije neotkriveno.
Srljao sam za pricom i 20% mape mi osta neotkriveno.:S:
PS. Normalnim igranjem traje oko 6 - 7 h,4h tesko,jedino ako bas hoces da projuris kroz nju mada nisam siguran da je to bas tako lako igrati tako.
Samo jedno pitanje za vas xboxovce.Moj buraz uskoro postaje vlasnik jednog xboxa.Odnosno oce da ga pazari pa da pitam od koga je najbolje da uzme xbox i po kojoj ceni kako sta bla bla.Xklamp i ti cipovi sto treba da se ugrade u njega kolko to sve kosta odjednom?
Samo da napomenem da od show mena neuzima 100%!
To je sve.Hvala na razmuevanju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari