Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Nema knjižica za demo, sem ako ne nađe neki .pdf koji će ići uz punu igru.

Prvi Lost Planet (Extreme Edition/Colonies Edition) je bila dobra akcija, priča je sa druge strane bila totalno konfuzna i slaba, nisam razumeo ni šta radim ni zašto. Stigao sam do (valjda) zadnjeg boss-a, ali sam totalno izgubio interesovanje, pa ga nikad nisam ni prešao.

Lost Planet 2 će verovatno da bude na sličnom principu, ali sve nabudženo, naravno.

Poslednja izmena:
Tretton je rekao da ce, sto se tice konzola, izaci samo na PS-u 3 prvog dana. Niko nije rekao da ce i samo na PS-u 3 izaci, a jos je neko iz SE-a na E3-u, posle Sonyeve konferencije, rekao da "razmatraju i druge platforme".
Tako da, ne, to nikoga ne iznenadjuje. :)

Pa i nije neka steta, razocarao bih se da su rekli da ce i versus da bude za x360, ovako mmo igra me bas i ne zanima.

FF11 je bio 7$ mesecno koje je igrac placao SE-u, dok je bilo dovoljno imati i silver account.
Verovatno ce isti model koristiti i za FF14 uz nesto vecu cenu.

Ljudi kako da prebacim neke fajlove sa PC na Xbox 360, tacnije hocu da prebacim PES 2009 Option File na HDD? Nesto sam citao po netu i treba mi ko neki transfer kit pa reko da vidim sa vama da neko nije slucajno to vec radio? Hvala unaprijed

ps3 option fajl je drugaciji od onog za pc, pa sam svojevremno nasao neke dobre i njih ubacivao, pretpostavljam da je isti slucaj i sa xbox. zasto lakse ne izguglas neke od najboljih option fajlova za kutiju pa ih ubacis?

ps3 option fajl je drugaciji od onog za pc, pa sam svojevremno nasao neke dobre i njih ubacivao, pretpostavljam da je isti slucaj i sa xbox. zasto lakse ne izguglas neke od najboljih option fajlova za kutiju pa ih ubacis?

Nasao sam ja dobar OF ali pitam kako povezati PC i Xbox 360 da prebacujem fajlove...

snimi na fles pa ga ustekaj u xbox?!

edit:
ne mogu da verujem da tamo gde si ga nasao nije bilo uputstvo. svaki of koji sam skidao za ps3 je imao i tutorial kako da ga nasnimis..

Mislis obicni usb? Nije bilo nikakvog uputstva ***...

Koliko je stvarno slobodnog prostora na 20 Gb HDD-u za X360? Znači kad se obrišu svi demoi/video/audio zezancije koje se dobijaju na disku?

Ne mogu bre da se kopiraju fajlovi na X360, mozesh samo da gledash/slushash sa USBa.

Samo jedno pitanje za vas xboxovce.Moj buraz uskoro postaje vlasnik jednog xboxa.Odnosno oce da ga pazari pa da pitam od koga je najbolje da uzme xbox i po kojoj ceni kako sta bla bla.Xklamp i ti cipovi sto treba da se ugrade u njega kolko to sve kosta odjednom?
Samo da napomenem da od show mena neuzima 100%!
To je sve.Hvala na razmuevanju:)

Samo jedno pitanje za vas xboxovce.Moj buraz uskoro postaje vlasnik jednog xboxa.Odnosno oce da ga pazari pa da pitam od koga je najbolje da uzme xbox i po kojoj ceni kako sta bla bla.Xklamp i ti cipovi sto treba da se ugrade u njega kolko to sve kosta odjednom?

Pogledak na xbox republici, trebalo bi da je tamo najpovoljnije.

He he ovaj Shadow Complex glitch za trial radi, jedino sto achievementi ne rade ali koga briga za to.

He he ovaj Shadow Complex glitch za trial radi, jedino sto achievementi ne rade ali koga briga za to.

Mene briga za njih.:D
Jedina igra u kojoj sam vijao achive je Shadow Complex,nisu mi mnogo zamarajuci.
Inace zavrsio sam danas igru i ne pamtim kad mi je bilo ovako krivo sto neki naslov nema jos koji sat gameplaya,no za uzvrat ima veliku "postoperativnu vrednost" pa ce se opet prelaziti da se pokupi nesakupljeno i otkrije neotkriveno.
Srljao sam za pricom i 20% mape mi osta neotkriveno.:S:

PS. Normalnim igranjem traje oko 6 - 7 h,4h tesko,jedino ako bas hoces da projuris kroz nju mada nisam siguran da je to bas tako lako igrati tako.

Poslednja izmena:
Mene briga za njih.:D
Jedina igra u kojoj sam vijao achive je Shadow Complex,nisu mi mnogo zamarajuci.
Inace zavrsio sam danas igru i ne pamtim kad mi je bilo ovako krivo sto neki naslov nema jos koji sat gameplaya,no za uzvrat ima veliku "postoperativnu vrednost" pa ce se opet prelaziti da se pokupi nesakupljeno i otkrije neotkriveno.
Srljao sam za pricom i 20% mape mi osta neotkriveno.:S:

PS. Normalnim igranjem traje oko 6 - 7 h,4h tesko,jedino ako bas hoces da projuris kroz nju mada nisam siguran da je to bas tako lako igrati tako.

Pa ovako moze samo i da se igra u jednom cugu posto koliko znam kad se restartuje igra ne moze da se ucita save game. Fina igra nema sta, po meni jedna od "must try" igara sa xbla. Mozda se jednog dana i odlucim da je kupim samo sto me uskoro ocekuje nabavka nekih drugih igara pa nemam para za bacanje trenutno.

I mene ovo zanima. Takodje me zanima moze li se negde uzeti sa garancijom, a da je konzola cipovana?

Nazad
Vrh Dno