Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ajde neka meni neko kaze kako izvuci video snimke sa konzole? Pretezno igrice sa kinekta? Znaci just dance 2014 pa sve ostale? Ako neko ima ikakvo resenje neka javi. Inace imam rgh cip.

Ajde neka meni neko kaze kako izvuci video snimke sa konzole? Pretezno igrice sa kinekta? Znaci just dance 2014 pa sve ostale? Ako neko ima ikakvo resenje neka javi. Inace imam rgh cip.

Samo ako imas Tv kartu,ako mislis preko nekog programa ili plugina za xbox,to ne moze

Uspeo sam na taj fazon solidno je ispalo ;)

zdravo svima,

izgleda mi se 360 pokvario. Situacija je sledeca, kada upalim konzolu, sve sto se desava je to da mi power dugme trepti zelenom bojom, a konzola ne salje nikakav video/audio output (probano sa vise kablova na vise ulaza na tvu).
Da li neko zna sta se desava?

poz

Meni se desili to par puta uglavnom iscupam tv iz struje i vrati nazad probaj mozda i kod tebe radi.

Evo jednog Blic pitanja:
- Prekopirao sam sa PCa igricu na XBOX 360 HDD (odrađen RGH) ali mi nema one preview ikone kada hoću da izaberem da igram već moram kroz Explorer da vodim do foldera gde je igrica i da izaberem odgovarajući .xex fajl.
Kako da mi se pojavi preview ikona ???

tnx

Evo jednog Blic pitanja:
- Prekopirao sam sa PCa igricu na XBOX 360 HDD (odrađen RGH) ali mi nema one preview ikone kada hoću da izaberem da igram već moram kroz Explorer da vodim do foldera gde je igrica i da izaberem odgovarajući .xex fajl.
Kako da mi se pojavi preview ikona ???

tnx

mislim da moras da uradis rescan. i ja sam se namucio prvi put kada sam ubacio igru posle rgh.
ne secam se sad gde je ta opcija bila. da li u onom delu gde biras path za igre ili u file exploreru ili tako negde. procackaj malo i imaces rescan media ili slicno i kada to zavrsi pojavice se igra u library

Konačno nađoh Rescan :d i odradih to, međutim igrica se pojavi u meniju ali sa praznim coverom i napiše mi No Image Cover :(
´ajd rešiću to nekako ali mi nije jasno čemu služi peramikalaza.dvd fajl kada skinem igricu?
U folderu se obično nalazi jedan .iso i jedan .dvd fajl za koji ne znam čemu služi pa ako može neko pojašnjenje?

tnx

cover moras da ubacis u onom programcetu za otpakivanje koji od image pravi folder za prebacivanje. cover se nikada ne nalazi u samom image fajlu.
cini mi se da ima poseban tab za to. intuitivno je krajnje. nemas frke

Sredjeno sve. Hvala vam na pomoci.
Naime, slicice tj. cover image ubacujem kada odem na prazan cover i stisnem Y pa potom odaberem Artwork Refresh ili obrnuti sled reci bese u nazivu opcije :d i pojavi se cover image.
Eto reseeeenjaaaa.

Tnx again!

Poslednja izmena:
Još jedno pitanjce :)
Treba da na root xbox-ovog HDDa iskopiram 4 neka fjla (xex, 2xbin + 1 ini) i to mi nikako ne polazi za rukom.
Pokušao sam to preko Total Commandera, FlashFXPa i preko USBa direktno i nemere se iskopirati nikako.
Kada ubodem USB direktno u xbox i pokušam kopiranje, dobijem poruku da je nemoguće kopirati fajlove na root...

Može li se ovo prevazići i na koji način?

p.s. nije mi jasno kako kopira igricu u GAMES folder koji se takođe nalazi na root direktorijumu a neće ovo gore navedeno?

Ljudi imam par pocetnickih pitanja.
Nedavno sam nabavio hakovan xbox360. Zanima me da li smem da ga prikacim na net, odnosno koje rizike to nosi? Da li je dovoljno samo se naka;iti na wi-fi ili imaju jos neka podesavanja?

Takodje me zanima kako da ubacim covere za igre. Za prebacivanje igara na XBOX koristim XBOX360 ISO Extract ali mi ne prikazuje artwork ni za jednu igru.

Nadam se da neko ima strpljenja da malo opsirnije odgovori na ova pocetnicka pitanja.

Hvala unapred!

Mozes da nakacis na net bez ikakve bojazni od bilo cega. Zabodes lan kabl ili preko wifi ali onda moras u settings da namestis svoj wifi. Znaci ne u fsd settings vec u onaj originalni metro settings.
Omote igrica skidas sa neta i to samo izaberes igru i stisnes Y pa izaberes refresh artwork i to je to.

da li hakovana znaci RGH ili LT ?

ako je samo flesovan dvd da cita backup (kopije) onda mozes da se kacis na net, mada je i ovde bilo provaljenih pa su konzole banovane (ban ne znaci puno). ako je uradjen RGH onda ne smes nikako da se kacis na net.

^Druze a da procitas pitanje pre no sto das savet? Nije napisao rgh ali je napisao iso extractor i artwork sto namece zakljucak da ima rgh.
Kada je konzola rgh tada mozes da je nakacis na net jer rgh blokira live tako da ne moze za se nakaci na isti.
Kako zamisljas da koristis link ( takozvani live za rgh konzole) ako ne koristis net?

Poslednja izmena:
Kod mene je RGH i obrisani su svi Live linkovi sa konzole tako da može da surfuje i skida neke lične sadržaje ili da radi transfer fajlova netom.

Jel moze neko da mi objasni kako da proverim da li je konzola RGH ili LT?

Ako nemas instaliran fsd ili tamo gde su ti demoi nemas instaliran xex meni koji mozes da pokrenes onda nemas rgh.
Ako cita rezane igre onda je lt.
Mozes da imas i rgh i lt.

Imam Freestyle3 dash instaliran. Je li to onda znaci da je RGH i da mogu bez problema na net?

Imam Freestyle3 dash instaliran. Je li to onda znaci da je RGH i da mogu bez problema na net?

Pogledaj u podešavanjima Live naloga da li imaš adrese i linkove za XBOX Live?
Ako nema toga, tj. ako je tzo obrisano, znači da je odrađen RGH.
Tako je kod mene bar.

Cim je instaliran fsd znaci da ima rgh ( ili jtag ako je konzola bila na matorom dash kada je radjena).
Mozes da je nakacis na net da skidas omote i igras mp preko link-a.

Hvala puno. Od skoro imam xbox i jos nisam imao dovoljno vremena da pohvatam sve cake.

I na kraju jel moze RGH X360 online ili ne moze? Koja je svrha tog online-a sa freestyle dash-a(cim nije pravi xbox live)?

Pored toga, zanima me, postoji li neka varijanta da xbox cita filmove sa flash-a(ili da direkt preko mreznog kabla uzmem I prekopiram mu film) I ako da, do koje rezolucije/bitrate-a?

I na kraju jel moze RGH X360 online ili ne moze? Koja je svrha tog online-a sa freestyle dash-a(cim nije pravi xbox live)?

Pored toga, zanima me, postoji li neka varijanta da xbox cita filmove sa flash-a(ili da direkt preko mreznog kabla uzmem I prekopiram mu film) I ako da, do koje rezolucije/bitrate-a?
Ako pitas za igranje igrica onlline onda odgovor je NE!! Postoje neke varijante da ti igras neke stare igrice preko nekog emulatora koji pusta onlline ali iskreno nikada nisam probao. Sto se tice filmova mozes da pustas sa usb-a, mozes i cak da kopiras preko mreze a mozes pak i da bez kopiranja gledas film koji je sherovan na kompu, isto tako rade i igrice, stim da ti ne bi to prepirucijo jel ja sam probavao i recimo na nekim igricama radi lepo a recimo GTA5 nikako ne radi.. Nadam se da sam uspeo nesto malo da razjasnim! Za filmove ti trebaju kodeci koji se samo kopiraju na fisk xbox-a. Pusta sve hd br filmove. A sto se tice formata pomalo je izbirljiv..

Nazad
Vrh Dno