Ajde neka meni neko kaze kako izvuci video snimke sa konzole? Pretezno igrice sa kinekta? Znaci just dance 2014 pa sve ostale? Ako neko ima ikakvo resenje neka javi. Inace imam rgh cip.
i napiše mi No Image Cover
Tako se ne skupljaju poeni porukaKad je ova tema pretvorena u 'XBOX 360 piraterija - diskusija i pitanja'?
Imam Freestyle3 dash instaliran. Je li to onda znaci da je RGH i da mogu bez problema na net?
Ako pitas za igranje igrica onlline onda odgovor je NE!! Postoje neke varijante da ti igras neke stare igrice preko nekog emulatora koji pusta onlline ali iskreno nikada nisam probao. Sto se tice filmova mozes da pustas sa usb-a, mozes i cak da kopiras preko mreze a mozes pak i da bez kopiranja gledas film koji je sherovan na kompu, isto tako rade i igrice, stim da ti ne bi to prepirucijo jel ja sam probavao i recimo na nekim igricama radi lepo a recimo GTA5 nikako ne radi.. Nadam se da sam uspeo nesto malo da razjasnim! Za filmove ti trebaju kodeci koji se samo kopiraju na fisk xbox-a. Pusta sve hd br filmove. A sto se tice formata pomalo je izbirljiv..I na kraju jel moze RGH X360 online ili ne moze? Koja je svrha tog online-a sa freestyle dash-a(cim nije pravi xbox live)?
Pored toga, zanima me, postoji li neka varijanta da xbox cita filmove sa flash-a(ili da direkt preko mreznog kabla uzmem I prekopiram mu film) I ako da, do koje rezolucije/bitrate-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari