Šta je novo?

XBOX 360 igre

• Začetnik teme Začetnik teme smile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
DS li rade igre od XBOX-a na XBOX 360?
Ostalo mi 10 originala od stare konzole a planiram da uzmem novu.

Tih desetak originala bolje prodaj naci ces vec na sta da utrosis lovu.
Inache igre sa te liste rade ako imash hd na X360 i ako uradish update bez toga ne moze.Rade samo sa scart i komponent kablom i obicno rade sporije nego na Xboxu, chak secnu ponekad, al valjda si na to navikao a?😀
Sa d-sub ili vga kablom koji treba da ima najbolji prikaz nemoj ni da planiras igranje, tu retko koja igra sa te liste radi i sve je u 640x480 razvuceno preko celog ekrana bez obzira na rezoluciju tv-a ili monitora.
Kako god da okrenesh te igre ili uopste ne rade ili ne rade onako kako bi trebalo.

Ja sam imam Halo2 i PES5 koji rade odlicno.

Za ostale ne znam ali ove rade u 1080i bez ikakvih problema

Naravno da ce najbolje igre sa xboxa da rade odlichno, ali broj tih koji tako rade je mali i to se ne moze nazvati backward compatibility.

Izgleda da je Microsoft tako dobro zashtitio xbox, da ni sam ne moze da ga provali i napravi univerzalni emulator, vec emulator mora svaku igru pojedinachno da emulira, a X360 non stop da radi update softvera.

Poslednja izmena:
LUC1FER je napisao(la):
Ja sam imam Halo2 i PES5 koji rade odlicno.

Za ostale ne znam ali ove rade u 1080i bez ikakvih problema
Da ali to si igrao preko komponent kabla jel tako?

Ja nemam tv sa tim ulazom, ustvari ja nemam nikakav tv😀 , sve sto sam igrao je bilo na monitoru 1280x1024 preko vga kabla. Sa vga kablom najvece rezolucije su 1280x1024 i 1366x768 dalje od toga nema, jedino sa component mozes da izaberes sve rezolucije.Taj budjavi vga kabal ne podrzava 50hz , i od tih kompatibilnih igri izgleda da rade samo one PAL60. Ja bash probao Halo2 i SC chaos theory odvratni su na monitoru, a na obicnom Tvu nema smisla igrati sve je isto kao sa starim Xboxom.😀

Inache, ta kombinacija X360 i PC monitor 1280x1024 je malo zayebana tu i neke od X360 igara hoce da zezaju ne vide se dobro.

Za dobro igranje najbolje je imati lcd TV sa rezolucijom 1366x768 ili 1280x720 al da imash sve moguce ulaze na njemu, pa sta ti je bolje to koristis.

Poslednja izmena:
Koliko znam VGA kabl za x360 podrzava 720p

Pa naravno da podrzava ali samo za igre od X360.

Inache pojedine igre se ne vide dobro. Na primer PGR3, kad stavish 1280x720 slika se izduzi u visinu i automobili izgledaju kao mercedesi klase A 😀 pomaze tek kad u dashboardu postavis 1024x768, i tek onda dobijes onaj efekat 16:9 sa 2 crna polja ali slika je blago mutnjikava i malo ide u shirinu, uopste ne izgleda kao preko komponenta. Oblivion, kazu da je isto tako. E sad, neke se vide drugachije, demo od CoD2 i NFSMW se vide preko celog ekrana, vidi se lepo perfektno, al ne moze da se natera u 16:9.

Generalno, one prve igre su uradili u nekim chudnim rezolucijama i hoce malo da zezaju, a ove novije sve rade u 720p i stvarno je do yaya igrati ih na obicnom monitoru.

Poslednja izmena:
mali offtopic ali posto je ovaj topic aktivan nadam se da se mod nece ljutiti:

gde kod nas da pazarim xbox360?

hvala svima unapred...

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno