Šta je novo?

Xbox 360 i online gaming?

Draganen

Cenjen
Učlanjen(a)
21.12.2011
Poena
154
Planiram da kupim ovu konzolu pa me interesuje kakva je za online gaming,prvenstveno za fifu 12.Da li laguje tokom igre i koja brzina neta je potrebna da bi sve radilo kako treba?

Prvo, nadam se da znaš da se online gaming na Xbox Live plaća?

Ja mislim a fifa ima i za PC. A jeftinija je nego za box.

Prvo, nadam se da znaš da se online gaming na Xbox Live plaća?
Naravno da znam,planiram da uzmem gold karticu.Probao sam i pes online preko kompa ali tu ima mnogo laga.Zato me i interesuje kako radi preko xboxa jer sam cuo da sve igrice extra rade online pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim i da li je zadovoljan.

Vecina igara je na P2P sistemu tako da ne bi trebalo nista bolje nego na PS3 i PC-u da radi. A ovde se bas ne igraju online mnogo na xboxu bas zato sto se placa.. :)

brate nije mi bitno da li je skuplje ili jeftinije bitno mi je da li je jacina neta bitana u celoj prici zbog laga jer se za xbox placa da bi igrao na netu i to bi uzeo onu gold karticu. ako znas nekoga ko je igrao fifu na netu pitaj ga ako ti nije tesko pa mi pusti poruku .hvala unapred

Imao to zadovoljstvo da posedujem igru na sve tri platforme i slobodno i provereno mogu reći da svi koji malo duže igraju fifu mogu da skontaju razliku koja postoji između sve 3 platforme. Kao da im je x360 primarna platforma, tako izgleda. Brzina, animacija, fluidnost, primetno drugačije nego na ps3 i pc-u.

Igrači su mnooooogo bolji i pametniji nego na PC-u u multiplayer-u, što bi drug rekao, disciplinovaniji i sa više iskustva sa "ovakvom" fifom. U svakom trenutku možeš naći igrače sa kojima možeš igrati, nonstop su online, nikada ne čekaš duže od pola minuta za meč.

Ni u jednoj tekmi nisam imao lag-a, ali imam 16mbit, telekom adsl. U posledjne vreme više igram 2vs2 sa ortacima :) nenad****vo :D

A za ostale igre, pa iskreno ja ne bih mogao da smislim bilo koju današnju konzolu ili komp bez neta. Koliko mi treba na PC-u, toliko i na konzolama :). Ako budeš uzimao fifu, dodaj me pa da se šutiramo :)

Poslednja izmena:
Xbox 360 je super za online gaming, ali samo ako hoces da kupujes originale i neflesovanu konzolu. Kupi obavezno godinu dana jer je daleko povoljnije nego tromesecni gold.

druze aj molim te ako ti nije problem pitaj ortake da li njima laguje i koji oni imaju net jer ja imam onaj najslabiji adsl-ov

8mbit... koristio sam i sa mnogo manje, bice ti ok sve preko 1-2 mbit ali dosta zavisi i od provajdera, ping i upload su ti kriticni za dobar ekspirijens.

8mbit... koristio sam i sa mnogo manje, bice ti ok sve preko 1-2 mbit ali dosta zavisi i od provajdera, ping i upload su ti kriticni za dobar ekspirijens.

hvala na odgovoru jer sam bas u ludilu neznam sta da radim iskreno sony vise volim zbog dzojstika a xbox uzimam da mi ne bi lagovalo ali po svemu sudeci cu morati da pojacam net

Testiraj ti ping, barem na Pingtest.net, to ti je mnogo bitnije od brzine. Pogotovo sto Fifa ima bolji net kod od PES-a, kazu da radi sasvim dobro i na 1.5 mb, a ti valjda taj imas.

Odradi ping test da bi znao kakav ti je ping. Od toga ti zavisi kako ce da ti rade online igre.

Kakve su ti brojke za jitter i packet loss...

Dobar si..

Pa kazem dobar si, dobar ti je net :)

Nazad
Vrh Dno