Naravno da znam,planiram da uzmem gold karticu.Probao sam i pes online preko kompa ali tu ima mnogo laga.Zato me i interesuje kako radi preko xboxa jer sam cuo da sve igrice extra rade online pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim i da li je zadovoljan.Prvo, nadam se da znaš da se online gaming na Xbox Live plaća?
Xbox 360 je super za online gaming, ali samo ako hoces da kupujes originale i neflesovanu konzolu. Kupi obavezno godinu dana jer je daleko povoljnije nego tromesecni gold.
8mbit... koristio sam i sa mnogo manje, bice ti ok sve preko 1-2 mbit ali dosta zavisi i od provajdera, ping i upload su ti kriticni za dobar ekspirijens.
Testiraj ti ping, barem na Pingtest.net, to ti je mnogo bitnije od brzine. Pogotovo sto Fifa ima bolji net kod od PES-a, kazu da radi sasvim dobro i na 1.5 mb, a ti valjda taj imas.
Odradi ping test da bi znao kakav ti je ping. Od toga ti zavisi kako ce da ti rade online igre.
Kakve su ti brojke za jitter i packet loss...
druze aj molim te ako ti nije problem pitaj ortake da li njima laguje i koji oni imaju net jer ja imam onaj najslabiji adsl-ov
Dobar si..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari