Šta je novo?

XBOX 360 gamepad na PC?

Excalibur

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2008
Poena
345
Kupio bih ga, ali nisam siguran da li taj isti moze da shljaka na PC-u, ili ima neka posebna PC verzija?

Naravno zicni gamepad :D

I gde da ga kupim, gde je najjeftiniji?

Poslednja izmena:
Mislim da zicni game pad moze da ide bez problema u USB ali cena ce biti problem. Ako kosta kao ovde u NS, 50e, onda je to previse. Mozda ti je dobra varijanta uzeti Saitek Cyborg Rumble Pad, kod njega se moze rotirati polozaj D-Pada i levog tumb sticka za 180 stepeni, a time se gamepad vrlo lako pretvara iz XBox u PlayStation referentni dizajn i obrnuto.

http://www.saitek.co.uk/uk/prod/p3600v2.htm

Poslednja izmena:
Imam Saitek cyborg rumblepad vrhunski je, ali uzimam drugi gamepad. Pogotovo sto ovaj nema vibraciju zbog glupavog Micro$ofta i njegovog XInputa.....bilo bi lepo kada bi mogao da tuzim M$ Games for Windows, jer na taj nacin pola stvari ne radi na ostalim gamepadovima, a X360 je funkcionalan skroz. Samo limitiraju uredjaje.......prokleti M$! :mad:

Chillstream je njesra, mali je.

Ili ako mozete da preporucite neki gamepad koji je PS.PS2 strukure, a da podrzava XInput.

Imam Saitek cyborg rumblepad vrhunski je, ali uzimam drugi gamepad. Pogotovo sto ovaj nema vibraciju zbog glupavog Micro$ofta i njegovog XInputa.....bilo bi lepo kada bi mogao da tuzim M$ Games for Windows, jer na taj nacin pola stvari ne radi na ostalim gamepadovima, a X360 je funkcionalan skroz. Samo limitiraju uredjaje.......prokleti M$! :mad:

Chillstream je njesra, mali je.

Ili ako mozete da preporucite neki gamepad koji je PS.PS2 strukure, a da podrzava XInput.

Da li si probao da ukljucis X-Mod u Saitek kontrol panelu ili ako se vec to zove? Kolko sam procitao tada se gamepad u potpunosti ponasa kao XBox360 kontroler, ima vibraciju, igre ga oma prepoznaju....

Ma probao, ali nista od toga, kontrole jos vise odlepe.

RumblePad 2

Nazad
Vrh Dno