Šta je novo?

Xbox 360 Elite

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jel zna neko da li negde kod nas moze da se kupi Xbox 360 Elite? Ako ne moze, da li ima informacija kada se ocekuje u zemlji Srbiji?

U njima se nalaze 79 drajvovi za koje trenutno nema leka...

Carnex i Veton_Pg, hvala za info gde moze da se kupi doticna konzola.;) Izgleda da necu kupiti Elite verziju konzole, zato sto sam danas zvao Virtual Shop i prodavac mi je rekao da ni Elite ni Premium verzija sa HDMI port-om (koju takodje imaju u ponudi) trenutno ne mogu da se flesh-uju (vidim da je LUC1FER napisao da su u pitanju 79 drajvovi).:wall: Posto ce to trenutno verovatno da potraje (a mozda i gresim), razmisljam da kupim Premium verziju (bez HDMI-a) pa imam par pitanja u vezi sa tim:

1. Da li se primeti razlika u kvalitetu slike (ako uospte i ima razlike) na TV-u kada je Xbox prikljucen preko HDMI-a u odnosu na onu kada je prikljucen komponentnim kablom?

2. Da li preporucujete kupovinu Nyko Intercooler-a EX (i njega imaju u Virtual Shop-u)? Ako je neko imao priliku da isproba taj dodatak za konzolu, bio mu zahvalan kada bi naveo prednosti i mane doticnog uredjaja.

3. Da li da sacekam sa kupovinom dok ne budu flesh-ovali Elite i Premium (sa HDMI-om), pa da uzmem njih ili mi savetujete kupovinu standardne Premium verzije? Da li je HDD od 20 GB dovoljan?

4. U Thread-u Xbox Live, Polux je napisao da postoji Stelth Firmware koji omogucava nesmetano koriscenje Live servisa, pa me interesuje da li to znaci da kad bih drajv flesh-ovao sa tim firmware-om da bih mogao da igram igre preko Live-a, a da me ne banuju?

Eto toliko, mozda sam postavio i neko glupo pitanje, ali neko vreme nisam pratio desavanja na tom polju zbog nedostatka vremena, pa bih vas zamolio da mi pomognete u resavanju nedoumica. Unapred zahvaljujem. Pozdrav.:wave:

Ja mislim da ti je blje uzet Premium verziju zato sto za nju postoje pir..i kostaju 800 din.

U njima se nalaze 79 drajvovi za koje trenutno nema leka...

Nema, ali ima leka za Elite kutije sa Benq chitachima....

-----------------------------------------------------------------------
C4EVA_iXTRME-Benq V1.1
-----------------------------------------------------------------------
Media Stealth, Disc-Jitter,Xbox 360 backup firmware modification!

Features
-----------------
(v1.1) Extra compatability for some DVD movies
(v1.0) Defeats all current Xbox Live detection attempts
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups
(v1.0) Boots all Xbox 360 originals
(v1.0) Boots all compatible Xbox 1 originals on Xbox 360

Use on Xbox Live at own risk

A evo i razlike izmedju component i hdmi kabla...

xbox-comparison-04.jpg

xbox-comparison-03.jpg

Pa ono ladno bolje na component ulazu,ja predpostavljao da ce biti isto:trust:

Pa ono ladno bolje na component ulazu,ja predpostavljao da ce biti isto:trust:

Pa i meni se chinilo bolje na component-u...ma shta znam...sve je to ipak upscale, nije full hd, pa se neshto i ne uzbudjujem...720p/1080i/1080p...mozhda bi mi bilo bitnije/lepshe da imam ekran vece dijagonale...

A ja menjam odavno svoju kolekciju za 360 od 20 igara za 20 praznih dl verbova i niko nece :)

Ma jok, uspeo sam da popravim al ionako mnogo vise koristim ps3 pa mi samo skupljaju prasinu.

imam xbox 360 od jula skidam i rezem igre imam ih oko 15!!xbox 360 je bolji i jeftiniji od ps3 a i ima veci izbor igrica i ima pirate.cuo sam da se moze igrati xbox system link preko (Xkai linka),to je kao neki lan samo oni koji oce da igraju moraju da imaju ping manji od 30(mora da bude mala udaljenost i verovatno isti provajder).
Xbox360.jpg
:D

2. Da li preporucujete kupovinu Nyko Intercooler-a EX (i njega imaju u Virtual Shop-u)? Ako je neko imao priliku da isproba taj dodatak za konzolu, bio mu zahvalan kada bi naveo prednosti i mane doticnog uredjaja.

Ja koristim cooler vec vise od mesec dana i mogu da kazem da sam zadovoljan od njega, jeste da buci ali mi to ne smeta, jer ga naviknes i kad igras sa pojacanim volume-om ne smeta (bar meni), za mene najbitnije je to st oladi konzolu vrlo efikasno, nakon nekoliko sati igranja konzola je samo mlaka od doljne strane. Probao sam i bez njega i konzola nakon isto igranja je veoma topla, tako da neces pogresiti ako uzmes.

Nazad
Vrh Dno