Šta je novo?

x850xt problem...

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
U pitanju je Sapphire X850XT 256MB, kada stavim najnovije Catalyst drivere 7.11 (bilo full pack ili samo driver pack) u World of Warcraft-u posle nekoliko sekundi-minuta dolazi do switch-ovanja slike kao kada se menja rezolucija, vent na grafickoj se u trenutku okrece na max obrtajima kao prilikom paljenja ili reseta. Onda tako nekoliko sekundi ostane crna pozadina i switch-uje se nazad u WoW ili neki put samo monitor ode na standby, i samo reset pomaze. Kada stavim driver-e sa original CD-a koji sam dobio uz graficku sve dobro radi. Da li neko ima ideju sta to moze da bude ili da se ne zamaram preterano i furam te stare driver-e? Probao sam i sa 7.10 isti problem... Jedina razlika koju primecujem izmedju tih starih driver-a sa CD-a i ovih novih je sto stari ima onaj stari Ati Control Center.

POZ:wave:

Poslednja izmena:
isti problem imam sa 5900xt... probao sam bar 10 drivera i sa svima isto... samo sa originalnim radi kako treba...

Update-uj sistem sa .NET-om 3.0, pa pre instalacije novih drajvera, obavezno deinstaliraj stare i restartuj masinu da budes siguran da ne zaostane nesto od starog. To je resilo problem mom ortaku koji ima ATI 9800Pro sa Cat.7.10.

Takodje moze biti neki problem sa pregrevanjem ili VPU Recover lose radi sa karticom, probaj da iskljucis VPU Recover u Catalistu

Jos da dodam na BaneJ post, poslije deinstalacije starih drajvera i restarta, iskljuci antivirusni program i zatim pokreni instalaciju catalysta....

Hvala na savetima, probacu cim budem imao vremena.
Samo ako moze neko da mi da link odakle mogu da skinem najnoviji .NET?

POZ:wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno