Šta je novo?

x800xt aiw again :d

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
mogu se kladim da ste vec rekli - ne opet tema o x800xt :d
i naravno opet je u pitanju softver.

posto sam od MMC-a digao ruke i presao na Chris TV, kako bih mogao da koristim blagodeti daljinca, da ne pricam o tome kako je Chris TV mnogo brzi od MMC-a, ostao mi je samo1 problem - zvuk mi na kanalima probija, tj krchi. koristim kablovsku kod SBB-a, ali imam i druga koji koristi istu karticu, ali i sobnu antenu, sa istim problemom. kod MMC-a se to resava bar kod nekih prebacivanjem na izbor kanala "po nemacki" :d, kod mene je to samo donelo probleme i jos vise smetnji. u svakom slucaju, an MMc se ne vracam , chris TV mi mnogo vise odgovara...

obojica imamo slicne masine, u principu njegova se od bitnijih komponeti razlikuje samo za plocu - asus a7n8x-e dlx.

obojica koristimo SB Live! za zvuk, ja moju sa KX drajverima, on njegovu sa originalnim fabrickim - jel u kartici moze biti uzrok problema? I jel moze neko da mi kaze jel potrebno prikaciti onaj zeleni kabl, sto ide u zvucnu karticu, posto mi se cini da radi i bez njega?

Hvala svima! :wave:

Probaj WinDVR 3. Daje najcistiju sliku i solidan zvuk (kada se odvrne do kraja malo zakrci), jedini problem je sto ne radi teletext. Zeleni kablic nije obavezan, ali ja sam ga utakao, neka se nadje😀 Obavezan je (za WinDVR) plavi kablic, posto zvuk ide preko line-ina.

a ako bih da ostanem na chrisTV-u? ima li neko da koristi ovaj program?

ili ima li winDVR mogucnost da bude onako krajnj kompaktna kao Chris TV?

Probao sam ChrisTV pro i lite. Isti problem. Probao sam raznorazne kombinacije podesavanja i uvek isto (kada ne pokvarim pa se zvuk skroz izgubi :crash: ) Ja sam na Kopernikus kablovskoj. Imam integrisanu zvucnu na asus P4C800 ploci. Bez plavog kablica moze, kako sam razumeo ChrisTV-a, jer moze da salje zvuk preko PCI magistrale pa mu ovaj ne treba. Kada ukljucim plavi kablic u kombinaciji sa MMC-om imam dupli zvuk, pa ga zato drzim isklucenim. Za sta sluzi zeleni? Mozda i probam WinDVR jer kad u MMC-u iskljucim timeshift i onako nemam teletext. Probao sam i neki MediaPortal 0.2.1, ali nisam uspeo da ga nateram da mi prikaze nista. Doduse to je nesto slicno MMC-u ali je opensource sa mnoogo opcija.

Nazad
Vrh Dno