Šta je novo?

X800XL vs 7600GT

dejobar

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Koliko je bolja 7600GT i da li se isplati prodati x800xl i preci na ovu? Ovo pitam iz razloga sto je 7600GT novija kartica, a ako je neka mala razlika u cijeni mozda bi trebalo izvrsiti zamjenu. Neznam koja je razlika u performansama, pa vas molim da date svoje komentare.

Poslednja izmena:
Odlicno poredjenje. Ali da li vrijedi prelaziti na nju. Ili mozda cekati jos neko vrijeme (skupljanje para), pa uzeti nesto jace? Ne vidim razliku za prelazak na nju.

dejobar je napisao(la):
Koliko je bolja 7600GT i da li se isplati prodati x800xl i preci na ovu? Ovo pitam iz razloga sto je 7600GT novija kartica, a ako je neka mala razlika u cijeni mozda bi trebalo izvrsiti zamjenu. Neznam koja je razlika u performansama, pa vas molim da date svoje komentare.
Ма не вреди, минимум на шта би требало да прелазиш после ње је 7900GT :)

atti je napisao(la):
Licno mislim da se ne isplati.Bolje sacekaj jos neko vreme ( jel` si citao sta sve dolazi ?) pa vidi.

Pitanje:
A sto nisi zadovoljan x800xl ?

Zadovoljan sam.:) Nego; rekoh da malo promijenim, ali vidim da se mahom svi slazu da treba cekati directx10 kartice. Sa ovom sam karticom odigrao skoro sve igre (zahtjevne) koje su izasle i zadovoljan sam, ali mozda u medjuvremenu do izlaska directx 10 kartica izadju i neke naprednije igre.

Vrh Dno