Šta je novo?

x800xl All-In-Wonder mali problem

freezer

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2006
Poena
319
Naime imam problem oko instalacije novijih drajvera,sa orginalnog cd-a sve radi Ok. Kad sam stavio noviji Catalyst 6.12 Ne radi TV i FM.Da li zna neko u cemu je problem?:wall:

Vrati se na 6.9 ili 6.8.

Реинсталирај Avivo драјвере и прорадиће из прве :wave:

Freezer, bio bih ti jako zahvalan ako bi mi rekao kakav je kvalitet slike sa X800xl All-In-Wonder, da li je to nesto bolje od modela koji idu preko PCI slota, posto ja konkretno imam Leadtek WinFast 2000XP Expert?
Vredi li menjati?

od leadtek-a neces dobiti bolju sliku....

Znaci koristio sam Leadtek vise od dve godine, sada imam AIW x800xl i mogu reci da je slika puno bolja na AIW. Takodje i ton. Ipak problemi sa softverom i drajverima stoje, tu je Leadtek u velikoj prednosti.

Znaci koristio sam Leadtek vise od dve godine, sada imam AIW x800xl i mogu reci da je slika puno bolja na AIW. Takodje i ton. Ipak problemi sa softverom i drajverima stoje, tu je Leadtek u velikoj prednosti.

A kako se manifestuje problem sa drajverima, softverom? Ima li mogucnosti menjanja video kodeka za snimanje TV programa kao kod Leadteka?

Ja sam postao vlasnik Leadtek experta pre par dana i mogu reci da sam najblaze razocaran slikom, a mozda to tako treba.
Koristim je sa Vistom32, najnovijim drajverima ali na monitoru(sincmaster913N)je slika za moj ukus KATASTROFA!

Vrh Dno