Šta je novo?

X800xl Aiw

maki777

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2007
Poena
319
Imam vec duze vreme ATI X800XL AIW njegov softver za gledanje TV-a je vise nego ocajan. Kao alternativu sam probao: Nero , KTV,Dscaler,CrisTV,WinDVR3 ali nista ne radi kako treba. Slika je drasticno bolja ali nema tona ili pronadje samo nekoliko kanala.
Trenutno koristim tuner od starog videa i svideo ulaz sa WinDVR3 i slika je super.
Mene zanima da li je neko nasao neki softver koji radi kako treba sa ovom karticom.
Unapred hvala.

Win DVR3 radi bez greske,koristi i daljinski ima i zvuk samo treba da se podesi u opcijama dole pored sata u sound effect.tu na mestis da ti line bude in i tu ubodes kablic iz kartice.

Tu kod mene i jeste problem jer ja nemam audio izlaz vec to ide preko magistrale na ploci odnosno kod mene je i audio device ati a ne zvucna karta.

Kupi neku zvucnu kartu,jeftiniji model ako nisi za neka skuplja resenja.

Verovatno se nismo razumeli, ja imam i itegrisani zvucnu koja je iskljucena u biosu i Audigy2 platinum ex svojevremeno placenu 300 e. Nije stvar u zvucnoj karti nego sto se izgleda moj i tvoj model x800xl aiw tazlikuju po tome sto ti imas audio izlaz (ako sam ja dobro shvatio ) a moja karta nema . Moja radi kao recimo Skystar2 po pitanju audia znaci na audio mikseru wave, jer moja x800xl ima i video i audo capture device.

Jeste moja na onom cudu koje izlazi iz nje gde ima sve i svasta (cak i scart out) ima i kablic koji se bode u zvucnu.

Sa svojim originalnim softverom on ima ton bez ikakvog povezivanja sa zvucnom kartom sto obicno drugi TV tuneri nemaju tako da sam ja uopste zanemario da ona moze da ima i audio izlaz.
Otvorio si mi oci, posto i moja ima zelenu bananicu pored skarta koja ima mogucnost da se u nju ubode druga bananica pretpostavljam da je to.
Mnogo ti hvala.

Poslednja izmena:
EX. I ja bih da se pohvalim. ALI?!

:type:Meni je ovo druga AIW karta. Prva mi je bila 9600 sa Agp slotom, i ona je radila savršeno, super, fenomenalno, i kupio sam je novu u prodavnici. Dok drugu... X800XL, sam kupio polovnu na moju žalost bez pratećih CD-ova (drajvera) i tu sam spoznao muku! Šesti mesec kako je imam i još ne mogu da je uklavirim. Probao sam sa svim mogućim drajverima (katalistima) i shvatio sam da stvarno ima razlike jer svaki put je drugačije. Ili slika izlazi iz okvira (kao da je širok monitor), prljava je slika(zrnasta), snima 1,2,3min(kako kada), pa se ukoči. Uopšte ne znam koji je razlog? Da li neko zna šta je u pitanju? Ne mogu više! Da li je ispravna karta? Ili je do originalnih drajvera? Help.:wall: [email protected]

Vrh Dno