Šta je novo?

x800GTO...

sreka

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2005
Poena
319
Imam ponudu SAPPHIRE X800GTO 256MB GDDR3 AGP
trazi mi za novu 110E.
trenutno imam giga 6600GT,isplatili se prelazak

Poslednja izmena:
GTO u AGP izdanju?
Hmmm, isplati se u odnosu na 6600GT, jos ako je moguce otkljucati je...

ako je AGP, isplati se obzirom da je 6600GT odprilike toliko...

bojsa je napisao(la):
ako je AGP, isplati se obzirom da je 6600GT odprilike toliko...
a sto se ne isplati ako je PCIx?
tvrdim da se svakako isplati jer karta je nova, brza od njegove, a on svoju moze da proda za priblizno iste novce.

Poslednja izmena:
Koliko znam AGP karte su dosta skuplje u odnosu na iste modele PCIe magistrale, tako da je ova cena bas dobra, greota je propustiti.

edit:
Evo nadjoh kod nas na netu jednu istog brenda za 250 yura, pa ti vidi...

@gozilla
Ako je PCIe onda nesto nije uredu sa njom
blowup.gif
zato se ne isplati :D

Poslednja izmena:
Nemoj odma sa tako pesimistickim stavom...:D

Kad kupujes od Amera,mora biti dobro :D . To kupujem u Americi,zato i jeste cijena takva.
ne mogu nigdje da nadjem test od X800GTO,koliko izbaci u 3d marku 2003 posto preko toga se mogu orijentisat koliko vrijedi
zao mi je da je ne kupim,ali pojavilo se jos nesto u medjuvremenu.
nasao sam jos dvije ponude SAPPHIRE X800XT PE i XFX 6800Ultra,agp je.
koje je bolja,posto su u istom rangu.
Ova kupovina je provjerena,posto mi nije prvi put,samo je tesko izabrat koju graficku,posto mogu da kupim samo jednu.
Sta vi mislite?

sreka je napisao(la):
Kad kupujes od Amera,mora biti dobro :D . To kupujem u Americi,zato i jeste cijena takva.
ne mogu nigdje da nadjem test od X800GTO,koliko izbaci u 3d marku 2003 posto preko toga se mogu orijentisat koliko vrijedi
zao mi je da je ne kupim,ali pojavilo se jos nesto u medjuvremenu.
nasao sam jos dvije ponude SAPPHIRE X800XT PE i XFX 6800Ultra,agp je.
koje je bolja,posto su u istom rangu.
Ova kupovina je provjerena,posto mi nije prvi put,samo je tesko izabrat koju graficku,posto mogu da kupim samo jednu.
Sta vi mislite?

Pogledaj ovde:

za x800gto
http://digitalreviews.net/reviews/200512/sapphireradeonx800gto-3.html

i ovde mozes da uporedis obe ali samo teh. deo.
http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=356&card2=39

i

x800xt pe
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044

Poslednja izmena:
Po pitanju perfomansi,x800gto ne odskace mnogo od 6600gt(~3-10 frejmova,zavisno od igre,u nekima mozda malo vise,a u nekima cak i manje ,recimo Doom3).Tako da ako hoces imati koliko-toliko bolju karticu,onda je to x800gto.Ali ako hoces dosta bolju,onda je to druga solucija koju si naveo,ali i to je diskutabilno jer nisi pokazao cenu.Ati ili nVidia to je vec tvoja odluka,u istoj ili priblizno istoj klasi.I nemoj mnogo da se zaludjujes testovima tipa 3DMark...,jer"samo su igre merodavne".

oko 140 jevrica je X800XT PE,a XFX 6800ultra oko 150.
ipak ima razlike u cijeni za razliku od X800GTO,plus sto je nova i mozda se otkljuca,ali...

Brate 6800Ultraaaaaa..........i to XFX, odlican brand...:smash:
:wave:

Poslednja izmena:
S obzirom da dovlacis nesto iz amerike da bi ispao sto jeftinije, mogao si da se pruzis i za prelazak na PCIe.

@ silverglider
upravu si!Bar bi imao plocu sa PCIe i na grafickoj cu ustedit i doplatit za prelazak na PCIe.Isto izadje,ali moram ici na socket 754,posto imam Asus K8N i Athlon 2800+ 754.

Nazad
Vrh Dno