Šta je novo?

X1950XTX Uber edicija

@byMax:

pa niko ne kupuje te x1950xtx za 270e jer ih nema, svuda su oko 500e...Mozda da je neka od tih firmi promenula i osvezila cenovnik -mozda bi i prodali nesto. Ljudi gledaju cenovnike, a tamo pise ~500e, naravno da ce doci i kupiti gx2 za 450e... Uostalom i ti si sam kriv, prvo okacis cenu 260e, odbijes ljude, posle niko ni ne gleda update oglasa...sta se cudis, ne znas da trgujes :d 😛

Ne znam odakle ti ovo za cene,pa X1950XTX je jeftiniji od 7950GX2 za bar 100 evra.

Lepo sam napisao da firme nisu osvezile cenovnike, a to nisu uradile jer ih ili nemaju ili imaju komad koji je uzet pre godinu dana...

Bilo su na pojedinim mestima obe ove kartice,i uvek sam se pitao kako je Ati ima toliko bolju ponudu sa X1950XTX-om,mnogo jeftinija a jeste slabija ali GX2 je po meni zesce njesra,tzv pljuni pa zalepi pristup.

ne znam stvarno, ali po lagerima je nigde ne videh, u pinovom cenovniku postoji za 50 hiljada i kusur dinara ali je nema na lageru vec ihahaj vremena, u pakomu je trenutno nema, a na starom sajtu je stojala cena od isto tako nekih impresivnih 45-50k dinara...u imtelu je nema...u pixelu je nema...ne znam gde dalje da gledam...Moze da se poruci sigurno, ali ne znam po kojoj ceni zaista...GX2 moze da se nadje od 380 do nekih 480e kako gde... Svakako ne vredi tih para (sobzirom na 8600, 8800gts 320 itd)

Šta reći za X1950 Pro, full, za 180 evra...? Isto stoji, niko ni da pita.
Oni koji prati trendove u hardveru kupuju najsvezije. Sada je to GF 8800, letos je bio GF 7950... ATI je zakasnio i letos a i sada kasni. Sve ove kartice su drasticno bolje od svojih prethodika i ljudi su voljni da izvade pare za njih. S druge strane ATI je cesto bio u prednosi sto se tice perfomansi ali je ona sa izuzetkom Radeona 9700 uvek bila neznatna u odnosu na akutelne nVidia kartice.

U Srbiji ima i dosta "razumnih" kupaca koji bi uradili upgrade na x1950. Medjutim oni su cesto zaglavljeni sa AGP masinama pa im sada treba, nova maticna ploca, procesor, memorija (DD2 umesto DDR), kuciste itd - prakticno cela masina.

dajte gde na pm

pa ima 1950pro za AGP 200 i koji evro...

Tesko da moze za 200e, pre negde oko 250 sa pdv-om. Da razlika u ceni nije tolika verovatno bi se bolje prodavala. Ovako se nekako osecam pokraden kad znam da ista kartica moze da se kupi za 50e manje.

Ima ali sa 256MB rama.😉
Pozdrav. :wave:

Mislim da je Ati malo zakasnio sa prodajom 1950XTX po toj ceni. Do pre neki mesec Nvidia je pustila GTO po super ceni i sada svi cekaju 8600 i 8300... Izbacila je 8800 seriju i ko ce sada da kupi 1950XTX kad za iste pare ima 8800GTS? Jel kapirate poentu?!
Znam jednog, decko je uzeo pre neki dan masinu sa tom grafikom za 320e i sta da mu kazem... Super je prosao s cenom i sto je najbitnije zadovoljan je.
A sad sto se same teme tice i Uber edition-a... Ne zelim da dam 70e otprilike na kofer koji necu imati gde da drzim i koji nicemu ne sluzi! Poslednji trzaji Atija da proda "cudo od performansi"

Mislim da je Ati malo zakasnio sa prodajom 1950XTX po toj ceni. Do pre neki mesec Nvidia je pustila GTO po super ceni i sada svi cekaju 8600 i 8300... Izbacila je 8800 seriju i ko ce sada da kupi 1950XTX kad za iste pare ima 8800GTS? Jel kapirate poentu?!
Znam jednog, decko je uzeo pre neki dan masinu sa tom grafikom za 320e i sta da mu kazem... Super je prosao s cenom i sto je najbitnije zadovoljan je.
A sad sto se same teme tice i Uber edition-a... Ne zelim da dam 70e otprilike na kofer koji necu imati gde da drzim i koji nicemu ne sluzi! Poslednji trzaji Atija da proda "cudo od performansi"

GTO nije izbacila 'vidija, vec MSI i samo MSI... i nisma siguran da su se te kartice koje je zastupnik uvezao jo suvek rasprodale...

Netacno, ima ih i u mad-moxx izvedbi, kao i eVGA.
😀
Pa zar do sada nismo apsolvirali da eVGA nije proizvodjac vec kompanija koja samo ugovara kartice kod proizvodjaca i ambalazu u kartonazi? MSi je jedini PROIZVODJAC GTO-ova!

😀
Pa zar do sada nismo apsolvirali da eVGA nije proizvodjac vec kompanija koja samo ugovara kartice kod proizvodjaca i ambalazu u kartonazi? MSi je jedini PROIZVODJAC GTO-ova!
Bice da sam propustio taj cas 🙂

Ma, sta bre ti zezas - ja kad kupim eVGA ili mad-moxx 7900GTO, dobijem kutiju i svu ambalazu na kojima pise - eVGA i mad-moxx!! :d
Meni je to dovoljno :smoke:

Nazad
Vrh Dno